Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Nazor uz mam, cist to urcite nebudu.....

lepší si udělat názor po přečtění a stojí to za přečtení. je to pár stránek. dva večery před spaním a máš to přečtený. proč zrovna toltékové a ne mixtékové vysvětluje a kdby se lidi (nebo aspoň ženy) řidili aspoň jednou dohodou tak je na světě líp. já se snažím i když mi to často nejde kvůli mé povaze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejde o to, jestli je to pravda, nebo ne. Je to takove uvahove cviceni. Me se to predstaveni, na zivo jsem nebyl, stahnul jsem si to ze site, libilo. Prislo mi to vtipne a pro chytreho cloveka jsou tam postrehy hodne zamysleni. Nektere veci jsou banalni, nektere chytre, vsechno je to docela dobre napsane, v zadnem pripade me to neurazilo. Zadna nova bible, zadna filozofie, zadna slepa vira, zadne vymyvani mozku. Par postrehu ze zivota, ktere Dusek celkem vtipne a zazivne odvypravel. Tot vse mily Watsone, zadna tajemna magie.<br />

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Diky, za info, je to tedy jen umelecka licence. Proste me to jen zarazilo.

No bohuzel jsem ignorant a jeste k tomu blb, takze nic pro me bohuzel ....

lepší si udělat názor po přečtění a stojí to za přečtení. je to pár stránek. dva večery před spaním a máš to přečtený. proč zrovna toltékové a ne mixtékové vysvětluje a kdby se lidi (nebo aspoň ženy) řidili aspoň jednou dohodou tak je na světě líp. já se snažím i když mi to často nejde kvůli mé povaze.

Nejde o to, jestli je to pravda, nebo ne. Je to takove uvahove cviceni. Me se to predstaveni, na zivo jsem nebyl, stahnul jsem si to ze site, libilo. Prislo mi to vtipne a pro chytreho cloveka jsou tam postrehy hodne zamysleni. Nektere veci jsou banalni, nektere chytre, vsechno je to docela dobre napsane, v zadnem pripade me to neurazilo. Zadna nova bible, zadna filozofie, zadna slepa vira, zadne vymyvani mozku. Par postrehu ze zivota, ktere Dusek celkem vtipne a zazivne odvypravel. Tot vse mily Watsone, zadna tajemna magie.<br />

Odkaz ke komentáři

Ahoj,můžu vás poprosit o radu? Při převodu v Calibru mi některé PDF vůbec nejdou převést(píše to něco o nekompatibilitě formátu),ale spíš mi vadí že v těch které převést jdou se nezobrazuje písmeno Ž.....jiné znaky diakritiky normálně fungujou. Snažil sem se použít kodovací sadu UTF-8,cp 1250 ale bez rozdílu. Jinak to je vždy převod PDF->MOBI. Moc vám děkuju za rady.(Kindle paperwhite)

Odkaz ke komentáři

PDF je jenom kontejner. Muze tam byt text, ale muzou tam byt take naskenovane stranky jako obrazky. A z tech text proste dostat nejde... Na vyrobu PDF jsou desitky programu. Nektere to zbastli tak, ze budes rad, kdyz ti bude chybet jenom to jedno pismeno. Holt, nektere proste ceske znaky (mezi kterymi je Ž snad to nejhorsi z tohoto hlediska) nezvladnou na 100%.

Zkus nejdriv PDF prekonvertovat do cisteho textaku a vyrobit az pak z toho .mobi

V cistem textu je jednoduche nahradit pripadne "divne" znaky hromadne za to.spravne pismeno...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Nevím, jestli bych je zařadil striktně mezi sci-fi. Je tam těch žánrů daleko víc pomíchaných. Líbí se mi, že je to tak trochu i encyklopedie a člověk nasává obrovské množství reálných informací. Něco podobného z jiné oblasti je Pomsta oceána - Frank Schätzing. Taky úžasná kniha. Četl jsem ji už 3x a vždy mne něco nového překvapilo... Taky ji mám i v .pdb.

Odkaz ke komentáři

Já mám teda negativní tip - po parádní podívané seriálu Hra o trůny jsem chtěl vědět, jak to bude dál, tak jsem si pořídil ty další díly od G.R.R Martina a bohužel mi to přijde psané jak prasečí kostí, po půklnize odloženo a asi si počkám, až to dotočej. 

Knížky vůbec nefrčí, je to zbytečně zašmodrchaný a zdlouhavý. Brr.

Odkaz ke komentáři

Já momentálně ujíždím na katastrofickém sci-fi od E.E. Knighta - Země upírů. Musím doporučit, lehké čtení, příběh má hlavu i patu, má to spád, nechybí akce a hlavně, i když to je sci-fi, tak tam nejsou žádné nereálné úlety...

Odkaz ke komentáři

Já mám teda negativní tip

ty knihy sou tak dlouhý že to ani nemůže bejt našlápnutý od začátku až do konce. Taky tam na mě přišli těžší chvíle, kdy sem to chtěl zavřít ale pak se to zase pěkně rozjelo.

Knihy sou samo mnohem lepší než ten seriál.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...