SCIFI Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Nazor uz mam, cist to urcite nebudu.....lepší si udělat názor po přečtění a stojí to za přečtení. je to pár stránek. dva večery před spaním a máš to přečtený. proč zrovna toltékové a ne mixtékové vysvětluje a kdby se lidi (nebo aspoň ženy) řidili aspoň jednou dohodou tak je na světě líp. já se snažím i když mi to často nejde kvůli mé povaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 (upraveno) Nejde o to, jestli je to pravda, nebo ne. Je to takove uvahove cviceni. Me se to predstaveni, na zivo jsem nebyl, stahnul jsem si to ze site, libilo. Prislo mi to vtipne a pro chytreho cloveka jsou tam postrehy hodne zamysleni. Nektere veci jsou banalni, nektere chytre, vsechno je to docela dobre napsane, v zadnem pripade me to neurazilo. Zadna nova bible, zadna filozofie, zadna slepa vira, zadne vymyvani mozku. Par postrehu ze zivota, ktere Dusek celkem vtipne a zazivne odvypravel. Tot vse mily Watsone, zadna tajemna magie.<br /> Upraveno 12. ledna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Nejde o to, jestli je to pravda, nebo ne. Je to takove uvahove cviceni...<br />+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Diky, za info, je to tedy jen umelecka licence. Proste me to jen zarazilo. No bohuzel jsem ignorant a jeste k tomu blb, takze nic pro me bohuzel .... lepší si udělat názor po přečtění a stojí to za přečtení. je to pár stránek. dva večery před spaním a máš to přečtený. proč zrovna toltékové a ne mixtékové vysvětluje a kdby se lidi (nebo aspoň ženy) řidili aspoň jednou dohodou tak je na světě líp. já se snažím i když mi to často nejde kvůli mé povaze. Nejde o to, jestli je to pravda, nebo ne. Je to takove uvahove cviceni. Me se to predstaveni, na zivo jsem nebyl, stahnul jsem si to ze site, libilo. Prislo mi to vtipne a pro chytreho cloveka jsou tam postrehy hodne zamysleni. Nektere veci jsou banalni, nektere chytre, vsechno je to docela dobre napsane, v zadnem pripade me to neurazilo. Zadna nova bible, zadna filozofie, zadna slepa vira, zadne vymyvani mozku. Par postrehu ze zivota, ktere Dusek celkem vtipne a zazivne odvypravel. Tot vse mily Watsone, zadna tajemna magie.<br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asparagus Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Ahoj,můžu vás poprosit o radu? Při převodu v Calibru mi některé PDF vůbec nejdou převést(píše to něco o nekompatibilitě formátu),ale spíš mi vadí že v těch které převést jdou se nezobrazuje písmeno Ž.....jiné znaky diakritiky normálně fungujou. Snažil sem se použít kodovací sadu UTF-8,cp 1250 ale bez rozdílu. Jinak to je vždy převod PDF->MOBI. Moc vám děkuju za rady.(Kindle paperwhite) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 (upraveno) PDF je jenom kontejner. Muze tam byt text, ale muzou tam byt take naskenovane stranky jako obrazky. A z tech text proste dostat nejde... Na vyrobu PDF jsou desitky programu. Nektere to zbastli tak, ze budes rad, kdyz ti bude chybet jenom to jedno pismeno. Holt, nektere proste ceske znaky (mezi kterymi je Ž snad to nejhorsi z tohoto hlediska) nezvladnou na 100%.Zkus nejdriv PDF prekonvertovat do cisteho textaku a vyrobit az pak z toho .mobiV cistem textu je jednoduche nahradit pripadne "divne" znaky hromadne za to.spravne pismeno... Upraveno 15. ledna 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asparagus Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 (upraveno) Právě že tohle je PDF jen s textem(bez obrázku).Ale zkusim to vyexportovat třeba PDF->TXT->MOBI....dík za radu EDIT:PDF->TXT taky nejde,furt to neukazuje Ž,ani v tom textáku.... :/ Upraveno 15. ledna 2014 uživatelem Asparagus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Ja na tyhlety sarady s textem (taky si vyrabim e-knihy) pouzivam PSPad, nic lepsiho na.praci s textem snad neni. Umi spoustu veci (delam v nem i www), ale hromadna zmena je vyborna funkce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Spánek všem fanouškům Murakamiho doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Bernard Werber - Mravenci. Velice čtivé, můžu doporučit. Mám všechny 3. díly jako .pdb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Četl jsem všechny tři a jsou to jedny z mých nej knížek. Kazdej komu to půjčím je nadsenej a nevěří ze scifi může být tak dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Nevím, jestli bych je zařadil striktně mezi sci-fi. Je tam těch žánrů daleko víc pomíchaných. Líbí se mi, že je to tak trochu i encyklopedie a člověk nasává obrovské množství reálných informací. Něco podobného z jiné oblasti je Pomsta oceána - Frank Schätzing. Taky úžasná kniha. Četl jsem ji už 3x a vždy mne něco nového překvapilo... Taky ji mám i v .pdb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 (upraveno) All you need is kill - Hiroshi SakurazakaSuper military scífko.Moc dobře se to četlo. Točej podle toho film, kterej přejmenovali na Edge of tomorrow. Ten film si vzal jenom základní motiv. Upraveno 14. února 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Zrovna jsem dorazil trilogii Emancipátor od RH Aldridge. Pohodové čtení, nenudil jsem se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Zaujala mne trojka: Capoteho Breakfast at Tiffany's > Murakamiho East of the sun... > MV Llosy Zlobiva holka. Zaujala mne nejen literarni podobnosti, ale taky vyvojem jazyka a obrazotvornosti, cteno-li v teto posloupnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Oddychovku od Františka Kotlety - Perunova krev. Takovej slabej odvar Kulhánka pro chudé.Ale na ukrácení večera na hotelu to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Já mám teda negativní tip - po parádní podívané seriálu Hra o trůny jsem chtěl vědět, jak to bude dál, tak jsem si pořídil ty další díly od G.R.R Martina a bohužel mi to přijde psané jak prasečí kostí, po půklnize odloženo a asi si počkám, až to dotočej. Knížky vůbec nefrčí, je to zbytečně zašmodrchaný a zdlouhavý. Brr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Já momentálně ujíždím na katastrofickém sci-fi od E.E. Knighta - Země upírů. Musím doporučit, lehké čtení, příběh má hlavu i patu, má to spád, nechybí akce a hlavně, i když to je sci-fi, tak tam nejsou žádné nereálné úlety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Já mám teda negativní tipty knihy sou tak dlouhý že to ani nemůže bejt našlápnutý od začátku až do konce. Taky tam na mě přišli těžší chvíle, kdy sem to chtěl zavřít ale pak se to zase pěkně rozjelo.Knihy sou samo mnohem lepší než ten seriál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Podle me ty knihy určitě lepší nejsou. Seriál je bomba - atmosféra, herci, atd. nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se