tenge Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Panove, nemáte něco zajímavé v podobném duchu jako M.Crichton, R.Preston, Preston-Child a tak? Nějak se nemůžu dokopat k něčemu zajímavému...teď čtu písečného muže, ale nějak to nemůžu přechroustat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Panove, nemáte něco zajímavé v podobném duchu jako M.Crichton, R.Preston, Preston-Child a tak? Nějak se nemůžu dokopat k něčemu zajímavému...teď čtu písečného muže, ale nějak to nemůžu přechroustat...A Reachera znas? Lee Child to pise. Popr. slusny thrillery pise Mark Russinovich, jen jsou z IT oboru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Taky ted ctu pisecnyho adost me to bavi. Kup si volani kukacky a myslim ze nebudes litovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Juraj11: Dej mi na sebe e-mail do PM...Díky,vyřešeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Jj, Jack Reacher, to je klasa . Hodinky nenosí, má je v hlavě. I s budíkem a James Bond je proti němu nedochůdče z mateřské školky . Ale doma samozřejmě mám komplet. Od prvního (Jatka?) až poslední (Poslední sbohem) díl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Taky ted ctu pisecnyho adost me to bavi. Kup si volani kukacky a myslim ze nebudes litovat.Kazdej to chvali ale me to az tak nebavilo. Kdyby to nekdo chtel tak mu to za 120 a postu strelim, vracet se k tomu asi nebudu. Myslim jako tu kukacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 písečný muž = to je přesně důvod proč jsem to začal číst..protože to každý chválil...u mě moc ne..preston-child - tam jsem přečetl většinu co napsalirichard preston - sám toho tolik nenapsal a těžko něco najítcrichton - už mám vše za sebou... nemám moc rád uplně scifi (typ románu, nikoliv přezdívku :-) ) , toho Russinoviche mrknu Bavil mě Murakami než jsem vše od něj přečetl..ty poslední dvě mi přišly už horší než počátky..takže teď nějak přešlapuju na místě a hledám Zákeřnou Ebolu od R.Prestona..zas bych si to přečetl...tohle lékařský prostředí není špatný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 (upraveno) Ted ctu tu Zenu v kleci a fakt dobry. Ctivy, svizny, prehledny, dobre prelozeny... Jsem spokojenej. Ale je to stejne houby pocteni kdyz clovek furt skace na ten debilni chronomag. A navic jsem se naucil u Kosmase kupovat elektroknihy, coz vede k financni ujme. Ale knizky krast odmitam-filmy jo, ty kradu bezne a bez vycitek, ale knizky a hudbu nekradu. To je zvlastni. Upraveno 5. dubna 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 A navic jsem se naucil u Kosmase kupovat elektroknihy, coz vede k financni ujme. ČEZ mě taky pěkně sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 ČEZ mě taky pěkně s..eTak ja snad platim i neco za mobil, pritom takova blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Tak ja snad platim i neco za mobil, pritom takova blbost.to neplatím, mám sloup u baráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 (upraveno) to neplatím, mám sloup u barákuHele tak to nemas mobil. Ma to takovy otocny kolecko s dirama a s cislama na sobe? Funguje ti to v Usti? Upraveno 5. dubna 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Tak jsem dočetl skoro na zátah "Naivní román aneb není škaredych bab,jen jsme málo pili" a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Hele tak to nemas mobil. Ma to takovy otocny kolecko s dirama a s cislama na sobe? Funguje ti to v Usti?více v SZ ať to tu nezasíráme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Jj, Jack Reacher, to je klasa . Hodinky nenosí, má je v hlavě. I s budíkem a James Bond je proti němu nedochůdče z mateřské školky . Ale doma samozřejmě mám komplet. Od prvního (Jatka?) až poslední (Poslední sbohem) díl.Posledni Reacher je 18ka, Never go back. Ctu to v originale, cesky nazvy neznam . A paradoxne jedu pozpatku, zacal jsem prave 18kou. Ted ctu uz asi mesic dvojku, paralelne s jatkama, moc me nebavi, asi ze jsou to ty prvotiny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 nemám moc rád uplně scifi (typ románu, nikoliv přezdívku :-) ) , toho Russinoviche mrknu... Russinovich je IT guru, takze to scifi neni, naopak je to plny IT terminologie a technicky realny. Z hlediska deje klasickej US thriller, jeden expert a k nemu chytra buchta . Moc toho nenapsal, prvotinu (Zero day) cca 3-4 roky zpet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Z ceskejch spisovatelu asi nejvic mam rad Jaroslava Havlicka. Petrolejove lampy, Neviditelny, Synacek, mistrovske kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Scifi, ses tam? Hele rekni mi prosim te, ze tu zenskou v tom sklepe nedrzi ten kluk, co prezil tu havarku a ta sekretarka bejvala...? To by bylo dost trapny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Haha ;-)Scifi, ses tam? Hele rekni mi prosim te, ze tu zenskou v tom sklepe nedrzi ten kluk, co prezil tu havarku a ta sekretarka bejvala...? To by bylo dost trapny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se