Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Velká gratulace, opravdu velmi povedený a krásný Béčka :notworthy:Jedny jsou ještě v prodeji, tak jsem tak trochu nakouslej.... :cheers:

Odesláno

Myslím, že z těch siwiho fotek jich tady bude nakouslejch víc. Béčka mě až doteď neoslovovaly, ale čím víc se na tenhle model koukám, tím víc se mi líbí. :death:

Odesláno
  V 11. 1. 2015 v 20:07, Radik napsal:

Myslím, že z těch siwiho fotek jich tady bude nakouslejch víc. Béčka mě až doteď neoslovovaly, ale čím víc se na tenhle model koukám, tím víc se mi líbí. :death:

Já to mám úplně stejně. Teď obtížně hledám model, který by se mi vůbec nelíbil nebo s ním měl problém a to většinou spíš z důvodu mé malé ruky. 

Odesláno

Podle mého názoru je třeba si u Béček dát opravdu velký pozor na jejich nositelnost. Jsou robustní a něco váží, což každá ruka nemusí dobře snášet. Volba správné velikosti by tak měla být před nákupem opravdu pečlivá. 

Návštěvník enrico156
Odesláno
  V 12. 1. 2015 v 8:29, siwi napsal:

Podle mého názoru je třeba si u Béček dát opravdu velký pozor na jejich nositelnost. Jsou robustní a něco váží, což každá ruka nemusí dobře snášet. Volba správné velikosti by tak měla být před nákupem opravdu pečlivá. 

Naprostý souhlas ! Užívej, jsou krásný !

Odesláno

O fotkách píšeš, že to jsou rychlocvaky..A i přesto vypadají super a na pár z nich se mi konkrétně tenhle model líbí víc, než kdy předtím.. ;)

Gratului a užívej je, co to jen půjde!Těším se na fotky na tahu! :)

Odesláno (upraveno)

vzdy ma potesi ked je citit ta nesmierna radost, ked si clovek siahne na limit svojich moznosti, ked je majitel svojich hodiniek hoden a hodinky maju cest byt na majitelovom zapasti...  :)

este raz velka gratulacia, niet co dodat, len uzivaj dlho a dobre! :notworthy:

tieto Bcka sa mi velmi pacia, obzeral som ich vela krat a su to jedny z tych, ktore by som na ruke rad zniesol. aj ked osobne by som od B chcel asi nieco leteckeho, ale to je len psycho zalezitost :) velmi sa mi pacia okrem tahu aj na tej gumke, ktorej boky farebne koresponduju s doplnkovou farbou hodiniek. ked bude tah, budes mat dvoje hodinky a potreba dalsich sa uplne strati... a tesim sa na skvele fotky ;)

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Mišo, přál bych ti, aby ses ke svým Béčkům taky brzy dostal. Na tah zatím čekám, dnes tedy ještě doplním další fotky na kůži:

post-437-0-51295100-1421086607_thumb.jpg
post-437-0-48042400-1421086613_thumb.jpg
post-437-0-33481700-1421086620_thumb.jpg
post-437-0-62294000-1421086628_thumb.jpg
post-437-0-31989500-1421086636_thumb.jpg
post-437-0-94510400-1421086642_thumb.jpg
Odesláno

siwi, gratuluju ke krásnýmu a vysněnýmu kousku, tyhle se ti moc povedly :-) Je parádní ten kontrastní, černobílý řemen a na tahu budou určitě taky super...a jako vždy chválím Tvoje parádní fotky :photo:  Užívej!

Odesláno
  V 12. 1. 2015 v 19:17, Sphinxx napsal:

Fotka 01.jpg je fakt krásná, to se Ti povedlo kamaráde. Co nějaká lumi - photos :)?

Jojo, taky budou - někdy
Odesláno (upraveno)
  V 12. 1. 2015 v 18:24, siwi napsal:

Mišo, přál bych ti, aby ses ke svým Béčkům taky brzy dostal. Na tah zatím čekám, dnes tedy ještě doplním další fotky na kůži:

dik, ja som momentalne tak nejak spokojne ustaleny, aktivne nehladam a nesetrim na nic dalsieho... mozno niekedy v buducnosti nejake B (naj su u mna Avenger seawolf, len kiezby mali o 2-3mm menej na vysku), pripadne ak sa zadari tak moja dream znacka IWC... ktovie... nechavam si cas par rokov do 40ky :)

a nevedel som ze ten remienok je koza, vyzera to ako gumka... supr!

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

On ten řemen je vlastně obojí. Uvnitř kůže, navenek guma  :D

Jinak v podstatě zažíváš ideální stav duše, když nemáš potřebu nic aktivně hledat. Teď už to taky znám  :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...