hciq Odesláno 15. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2007 (upraveno) Taky hezký novej Vostok ná docela fajnovej design ciferáků u těch svejch modelů (převážně), jen mě sere ta přežívající postbolševická obrázková mánie. Co tam má dělat ten "věrtaljot" Zase na druhou stranu by to nebyly ruský hodinky. Ale když potapěče z Ruska tak jedině SCUBA AMFIBIA !!!! Upraveno 15. července 2007 uživatelem hciq
Návštěvník Snow Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Velice pěkné, kam na ně chodíš, máš www odkaz ?
hciq Odesláno 15. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Velice pěkné, kam na ně chodíš, máš www odkaz ? jestli to bylo na mě, tak zadej vostok amphibia scuba new nebo http://www.molnija.ru/vostok/88_Amphibia-NEW.html
Návštěvník RaGe Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 to hciq : No jako vždy máš pravdu, to se hned pozná zkušenější !!! Moc hezký !!! Já už se těším na Seika !
hciq Odesláno 15. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2007 No a aby to bylo komplet nemůžu vynechat ty jejich úžasný vobludy
Návštěvník Snow Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Ale fuj, dej pokoj, celé na hovno včetně toho modrého potapěče a šíleného deklu na korunce
Mike. Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Ale fuj, dej pokoj, celé na hovno včetně toho modrého potapěče a šíleného deklu na korunce Souhlasim s tebou, Snow.
hciq Odesláno 15. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2007 (upraveno) Ale fuj, dej pokoj, celé na hovno včetně toho modrého potapěče a šíleného deklu na korunce moje parketa to taky není, ale je to klasika né? Víte prd co je dobrý Upraveno 15. července 2007 uživatelem hciq
Mike. Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Nedovedu si predstavit mit takovy "big čudlík" na ruce.
dakasport Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Mozna proto to asi budou prave potapecske;-) Ze si je nikdo jiny nez potapec na ruku neda:-)
Vit Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 No a aby to bylo komplet nemůžu vynechat ty jejich úžasný vobludy Některý z členů fóra je má, dokonce s takovou krycí mříží (jako dekl od kanálu - majitel promine). Myslím, že je nenosí, prý mají okolo 1/4 kila.
steel Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 jedny doxy jsou na chronomastru za nejakych 1500 doliku, ale koplet doklady a v takrka nenosenem stavu - mint condition
Mike. Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Mozna proto to asi budou prave potapecske;-) Ze si je nikdo jiny nez potapec na ruku neda:-) Ja vim.
Mike. Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Některý z členů fóra je má, dokonce s takovou krycí mříží (jako dekl od kanálu - majitel promine). Myslím, že je nenosí, prý mají okolo 1/4 kila. Vim, ze je tady nekdo mel, ale uz nevim kdo. Panove, priznejte se.
Filipes Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 má je NiG, měl jsem je v/na ruce, jsou ůůůůžasný, asi 80mm s korunkou, ale nijak zvlášť těžký mi nepřišly
jfk Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 novej Vostok ná docela fajnovej design ciferáků u těch svejch modelů (převážně), jen mě sere ta přežívající postbolševická obrázková mánie. Co tam má dělat ten "věrtaljot" Zase na druhou stranu by to nebyly ruský hodinky. Ale když potapěče z Ruska tak jedině SCUBA AMFIBIA !!!! Tak zase po dlouhé době nějaké hodinky co mne svým designem chytly za srdíčko. Ty SCUBA AMFIBIA jsou překrásný.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Tak zase po dlouhé době nějaké hodinky co mne svým designem chytly za srdíčko. Ty SCUBA AMFIBIA jsou překrásný. Já se na ně chystám, momentálně nemám žádné ruské hodinky. Což je potřeba samozřejmě napravit.
gas Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 rusko mě zatím chybí a tohle vůbec nevypadá zle, za poslední dva měsíce šestery hodinky, tyhle sedmé už budou na rozvod
hciq Odesláno 16. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2007 (upraveno) Já se na ně chystám, momentálně nemám žádné ruské hodinky. Což je potřeba samozřejmě napravit. dobrá volba Kamile, rozhodoval jsem se mezi těma ukecancema a těmahle Ivanama. Na živo jsem je však ještě neviděl. Jelikož jsem závěr aukce na ty první zaspal a jistota nebyla jistotou, tak zvažuju tady tyto. Cena je totiž velmi příznivá. Když najdeš někoho, kdo nabízí PayPal platby a ceny budou příjemné dej vědět (ne ebay, tam jsou docela drahý ..kupodivu). Ty vod molnia.ru mají jen aktivovanej MoneyBooker. edit: nebo co hromadnou nákupku Upraveno 16. července 2007 uživatelem hciq
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se