Messiah Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 A jak sis o něj zažádal? Mailem s přílohou (fotky s kartičkami)? Přišla ti nějaká automatická odpověď? Anebo jsi o to žádal nějak jinak? Díky Jojo taky mě to zajímá zatím ani odpověď ani dopis ale mají ještě týden čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2007 Jojo taky mě to zajímá zatím ani odpověď ani dopis ale mají ještě týden čas Tak mi z Omegy napsali, že mi poslali COSC certifikát a že bych jej měl do několika dnů dostat. Tak jsem zvědavý. Od požádání k odeslání uběhly skoro 3 týdny. Očekávám, že někdy ke konci příštího týdne by to mělo dorazit, takže celkem asi 4 týdny od požádání. Až dorazí, dám určitě vědět. P. S.: Hodinky jsem měl koupené od pana Sadílka, takže jeho hodinky jsou skutečné originály a jsou prodávány skutečným obchodníkem. Jinak by mi nikdy Omega certifikát neposlala. Byl by to neautorizovaný prodej. Vřele jej doporučuji. Jednání s ním je příjemné, doba doručení je přiměřená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2007 Byl by to neautorizovaný prodej. Vřele jej doporučuji. Jednání s ním je příjemné, doba doručení je přiměřená. Mě to od požádání dorazilo za 12 dnů, to jsem koukal, přišlo mi to jako děsnej fofr. Hodinky jsem koupil u Altmana, který v tu dobu (cca 3 měsíce zpět) ještě Omegy nedělal a tak jsem měl trochu obavy, jestli to budou brát jako autorizovaný prodej. Asi tedy jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Stale nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Mně dneska přišel!!!! poslal jsem jim tam digifotku hodinek, účtu a všech karet a za 2 týdny to tu bylo - ještě mi poslali mail, že to posílají.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Neserte chlapi! :-]]] ja to uz chci takyyyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2007 Neserte chlapi! :-]]] ja to uz chci takyyyyy No, tak už mi dorazil. Mesiáši, neboj se, dorazí i Tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 No, tak už mi dorazil. Mesiáši, neboj se, dorazí i Tobě. plati sa za to nejaky poplatok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2008 plati sa za to nejaky poplatok? Neměl by. Je to zadarmo. Taky jsem jim poslal 3.1. e-mail, údajně stačí poslat sken karty "International Warranty", ale musí být vyplněno datum prodeje a nacionále prodávajícího. Tak teď čekám..........P.S.: A taky adresa, kam to chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2008 Predpokladam, ze certifikat Omega posila pouze na novejsi kusy, na speedmastery z roku 1984 mi jej asi ani na zaklade dokladu o koupi a uctu neposlou, nebo myslite ze ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2008 Predpokladam, ze certifikat Omega posila pouze na novejsi kusy, na speedmastery z roku 1984 mi jej asi ani na zaklade dokladu o koupi a uctu neposlou, nebo myslite ze ano? Efektivnější je zeptat se přímo jich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2008 Asi to tak udelam, jenom se jeste zeptam, zdali nekdo mate ten email ktery jste jim psali ohledne poslani COSC certifikatu, AJ prilis nevladnu tak bych byl vdecny za pomoc, az se treba potkame na nejakem srazu tak u me budete mit panaka Pokud by nekdo kdo jiz do Omegy s uspechem psal mel chut email zverejnit muze bud sem a tim pomoci vsem co o tom uvazuji, pripadne budu rad za sz nebo email na spiderer@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2008 Asi to tak udelam, jenom se jeste zeptam, zdali nekdo mate ten email ktery jste jim psali ohledne poslani COSC certifikatu, AJ prilis nevladnu tak bych byl vdecny za pomoc, az se treba potkame na nejakem srazu tak u me budete mit panaka Pokud by nekdo kdo jiz do Omegy s uspechem psal mel chut email zverejnit muze bud sem a tim pomoci vsem co o tom uvazuji, pripadne budu rad za sz nebo email na spiderer@seznam.cz já si hlavně nejsem jistý, jestli speedmaster pro - moonwatch, patří mezi hodinky, pro které se tento certifikát vystavuje. ale třeba se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2008 (upraveno) já si hlavně nejsem jistý, jestli speedmaster pro - moonwatch, patří mezi hodinky, pro které se tento certifikát vystavuje. ale třeba se pletu. Já se domnívám také, že ne. Nikdy jsem o tom neslyšel, ani nečetl, pokud tedy člověk nemá nějakou tu limitku jako byla ta loňská k 50. výročí s co-axial. BTW: je k vidění v Details na václaváku. Je v ohromný dřevěný etuji. Upraveno 6. ledna 2008 uživatelem Hanz21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2008 Tak diky panove za info, o to to je jednodussi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2008 Neměl by. Je to zadarmo. Taky jsem jim poslal 3.1. e-mail, údajně stačí poslat sken karty "International Warranty", ale musí být vyplněno datum prodeje a nacionále prodávajícího. Tak teď čekám..........P.S.: A taky adresa, kam to chceš Tak mi COSC certifikát 14.1. přišel. Velká obálka, v deskách s tvrdým kartonem + poděkování za důvěru...+ pohled s foto speedmaster. Paráda! Už sháním slušivý rámeček na stěnu pracovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2008 Panove poslete mi, ... please ... , navod jak o certifikat pozadat. To mam poslat email na omega@omega.ch ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2008 Panove poslete mi, ... please ... , navod jak o certifikat pozadat. To mam poslat email na omega@omega.ch ???Ahoj, pošli mail na 'aftersales@omega.ch'.Text např. takto (nezapomeň na přílohu: kopii tvé International Warranty Card, musí být podepsána a orazítkována prodejcem vč. data prodeje. Nemůžeš-li skenovat, myslím postačí foto z digitálu):Hello,I became very proud owner of your superior product - the Omega DOPIŠ TYP. I am very satisfied with the accuracy and I would like to complete my watch with COSC certificate. The scan of my International Warranty Card is in the attachment. Thank you in advance for the COSC sending to the adress written below. With best regards DOPIŠ SVÉ JMÉNO A ADRESU PRO ZASLÁNÍ COSC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robl.7 Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Díky Jivl . To jsem potřeboval , nevládnu jazyky. Včera jsem si poslal e-mail a dnes odpověděli že brzy certifikát pošlou. Tak se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2008 Take diky ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se