Přejít na obsah

COSC certifikát od Omegy

sauce

Doporučené příspěvky

A jak sis o něj zažádal? Mailem s přílohou (fotky s kartičkami)? Přišla ti nějaká automatická odpověď? Anebo jsi o to žádal nějak jinak?

Díky

Jojo taky mě to zajímá zatím ani odpověď ani dopis ale mají ještě týden čas :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jojo taky mě to zajímá zatím ani odpověď ani dopis ale mají ještě týden čas :)

Tak mi z Omegy napsali, že mi poslali COSC certifikát a že bych jej měl do několika dnů dostat. Tak jsem zvědavý.

Od požádání k odeslání uběhly skoro 3 týdny. Očekávám, že někdy ke konci příštího týdne by to mělo dorazit, takže celkem asi 4 týdny od požádání.

Až dorazí, dám určitě vědět.

P. S.: Hodinky jsem měl koupené od pana Sadílka, takže jeho hodinky jsou skutečné originály a jsou prodávány skutečným obchodníkem. Jinak by mi nikdy Omega certifikát neposlala. Byl by to neautorizovaný prodej. Vřele jej doporučuji. Jednání s ním je příjemné, doba doručení je přiměřená.

Odkaz ke komentáři

Byl by to neautorizovaný prodej. Vřele jej doporučuji. Jednání s ním je příjemné, doba doručení je přiměřená.

Mě to od požádání dorazilo za 12 dnů, to jsem koukal, přišlo mi to jako děsnej fofr.

Hodinky jsem koupil u Altmana, který v tu dobu (cca 3 měsíce zpět) ještě Omegy nedělal a tak jsem měl trochu obavy,

jestli to budou brát jako autorizovaný prodej. Asi tedy jo :-)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
plati sa za to nejaky poplatok?

Neměl by. Je to zadarmo.

Taky jsem jim poslal 3.1. e-mail, údajně stačí poslat sken karty "International Warranty", ale musí být vyplněno datum prodeje a nacionále prodávajícího. Tak teď čekám..........P.S.: A taky adresa, kam to chceš :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Predpokladam, ze certifikat Omega posila pouze na novejsi kusy, na speedmastery z roku 1984 mi jej asi ani na zaklade dokladu o koupi a uctu neposlou, nebo myslite ze ano? :whistle:

Efektivnější je zeptat se přímo jich. :whistling:

Odkaz ke komentáři

Asi to tak udelam, jenom se jeste zeptam, zdali nekdo mate ten email ktery jste jim psali ohledne poslani COSC certifikatu, AJ prilis nevladnu tak bych byl vdecny za pomoc, az se treba potkame na nejakem srazu tak u me budete mit panaka :)

Pokud by nekdo kdo jiz do Omegy s uspechem psal mel chut email zverejnit muze bud sem a tim pomoci vsem co o tom uvazuji, pripadne budu rad za sz nebo email na spiderer@seznam.cz :wine:

Odkaz ke komentáři

Asi to tak udelam, jenom se jeste zeptam, zdali nekdo mate ten email ktery jste jim psali ohledne poslani COSC certifikatu, AJ prilis nevladnu tak bych byl vdecny za pomoc, az se treba potkame na nejakem srazu tak u me budete mit panaka :)

Pokud by nekdo kdo jiz do Omegy s uspechem psal mel chut email zverejnit muze bud sem a tim pomoci vsem co o tom uvazuji, pripadne budu rad za sz nebo email na spiderer@seznam.cz :wine:

já si hlavně nejsem jistý, jestli speedmaster pro - moonwatch, patří mezi hodinky, pro které se tento certifikát vystavuje. ale třeba se pletu.

Odkaz ke komentáři

já si hlavně nejsem jistý, jestli speedmaster pro - moonwatch, patří mezi hodinky, pro které se tento certifikát vystavuje. ale třeba se pletu.

Já se domnívám také, že ne. Nikdy jsem o tom neslyšel, ani nečetl, pokud tedy člověk nemá nějakou tu limitku jako byla ta loňská k 50. výročí s co-axial. BTW: je k vidění v Details na václaváku. Je v ohromný dřevěný etuji.

Upraveno uživatelem Hanz21
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Neměl by. Je to zadarmo.

Taky jsem jim poslal 3.1. e-mail, údajně stačí poslat sken karty "International Warranty", ale musí být vyplněno datum prodeje a nacionále prodávajícího. Tak teď čekám..........P.S.: A taky adresa, kam to chceš :thumbsup_anim:

Tak mi COSC certifikát 14.1. přišel. Velká obálka, v deskách s tvrdým kartonem + poděkování za důvěru...+ pohled s foto speedmaster.

Paráda!

Už sháním slušivý rámeček na stěnu pracovny. :guitar:

Odkaz ke komentáři

Panove poslete mi, ... please ... , navod jak o certifikat pozadat. To mam poslat email na omega@omega.ch ???

Ahoj,

pošli mail na 'aftersales@omega.ch'.

Text např. takto (nezapomeň na přílohu: kopii tvé International Warranty Card, musí být podepsána a orazítkována prodejcem vč. data prodeje. Nemůžeš-li skenovat, myslím postačí foto z digitálu):

Hello,

I became very proud owner of your superior product - the Omega DOPIŠ TYP. I am very satisfied with the accuracy and I would like to complete my watch with COSC certificate. The scan of my International Warranty Card is in the attachment.

Thank you in advance for the COSC sending to the adress written below.

With best regards

DOPIŠ SVÉ JMÉNO A ADRESU PRO ZASLÁNÍ COSC

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...