Potkan Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Tak úplně nesouhlasím, že by záleželo "jen na každém", asi nemusíš být každý pracovní den v 6 ráno střízlivý v práci? Nebo každý druhý den pracovně mimo Brno... Ne, musím být každý den ráno střízlivý ve škole. To, že pořádáme pravidelná setkání neznamená, že u toho nejsme střízliví. Začíná se v 18 hodin, když někdo chce odejít ve 20, tak odejde. Nevidím na tom nic špatného. Je to opravdu každého věc, jestli se zúčastní.
brett Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Tak milí afficionados! Blíží se opět druhé úterý v měsíci - tedy 8.6.2010.Stáj je rezervována a milá dámská obsluha připravena.Chronomagoří mini sraz je tedy ready!Jak to s Váma vypadá?Já jako obvykle zatím OK, leccos se však může změnit, budu ale bojovat :-) Přinesu opět zatím stále nekompletní rodinku vintážních Omeg (sedm kousků - jedny na cestě, dvoje u doktora).Pokud by byl zájem i "chytrou" ale těžkou knihu od Omegy, popř. mikroskop.
sava Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Já s tím zatím počítám. Pokud můžeš, vem ty tvé sceletony... vezmu možná přítelkyni, tak bych jí ukázal pěkný "dámský" kousek:)
Foundryman Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Nešlo by to jinde, než v tom nekuřáckým pajzlu?
B.F.G. Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Tak 8.6. by to náhodou šlo, zrovna můžem zapít "něco"
DAveDOG Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Rád bych se zastavil, ale 8.6 budu asi pobíhat s ženou někde v okolí Kolosea nebo Vatikánu.
skalis Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Odesláno 6. června 2010 Budu tam jako na koni. A kdyz jsme u tech srazu, kdy by se vam hodil nejaky klasicky patecni? At nemusime vstavat, muzem to protahnout a muzou dorazit i ti, kteri dychanky nezvladaji .
martini Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Já se taky zúčastním. Od kolika tam budete nejdřív, 17 nebo 18?
Trňák Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Já tam přijdu na 18, možná dřív, ale rezervačka je dělaná na tu šestou, že?
sibirnaya Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 hosi, ja na to mastim, kdyby to bylo nekde na zahradce, jak sme se domlouvali posledne, asi bych i dosel, ale do nekurackyho sklepa se mi moc nechce. ale uzijte si to..
skalis Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 (upraveno) hosi, ja na to mastim, kdyby to bylo nekde na zahradce, jak sme se domlouvali posledne, asi bych i dosel, ale do nekurackyho sklepa se mi moc nechce. ale uzijte si to.. To jde dost i na mou hlavu. Minule jsem se domlouval s brettem, ze vymyslim lepsi misto a dam mu vedet (a kdyz ne, tak to nechame jeste jednou ve Staji), ale pak jsem na to vubec nemel cas a nedostal se k tomu... Takze co teda nejaky patecni sraz? Kdo by se pridal 18. cervna nebo 25. cervna? EDIT: Uprava dat, diky Aldo. Upraveno 8. června 2010 uživatelem skalis
Trňák Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Pátek taky klidně, jsem flexibilní. Ať můžem potom vyspávat.
Aldo Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Takze co teda nejaky patecni sraz? Kdo by se pridal 19. cervna nebo 26. cervna? Jenom technická: Pátky jsou 18. a 25. června. Protože 26. vyrážím v časných hodinách na Tour de Beer po Moravské Třebové a to je určitě sobota, což pro mě ovšem vylučuje ten pátek 25.
brett Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Chlapi, bohužel jsem se dostal do srač.k a směřuje mi z vídeňského letiště návštěva, o kterou se dnes večer musím postarat.Sorry :-( Snad to stihnu na závěr, pokud to někdo protáhne. Aspoň najuknu. Jinak kritika lokálu je na místě, jen kdyby se našel někdo kdo to zorganizuje.Nějak jsme nemysleli na to, že počasí už fakt bude lepší.Dále - zahrádky se nedají rezervovat a jako nebrňák mám problém s výběrem/znalostí a ze stejného titulu organizuju jen úterkové akce. Hodně pěkné zábavy dnes večer, mě čekají jiné povinnosti :-(
sava Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Pánové tak já to asi taky nedávám. Jsem ještě mimo Brno a jen tak se asi vrátit nestihnu...sry.
B.F.G. Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Pánové tak já to asi taky nedávám. Jsem ještě mimo Brno a jen tak se asi vrátit nestihnu...sry. Jako bys mi mluvil z duše, tak budeme holt zapíjet jindy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se