Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Omlouvam se, dnes se z duvodu nemoci srazu nezucastnim.

Uzijte si sraz :)

22.02.2013 18:30 EMPIRE2

01. Old Black

02. sibirnaya

03. m.n.

04. gas

05. skalis (snad mi do toho nic nevleti)

06. simon_magus (mozna)

07. HonzaS

08. Kat251

09. NiG

10. Jumbo

11. jdx

12. Martin J.

13. bolverk

14. martini

15. amateur

16. Lamiczka (dorazím později)

17. jane

18. Pearce

19. Sedlinarkrage

20. IWCmann

Odesláno

Já se omlouvám, že jsem se tak vypařil, ale opravdu jsem se necítil ve své kůži. Teď jsem dorazil z fakultky, kde jsem si byl nechat střelit nějaké dobroty do žíly... :)

sibiř: slibuju, že příště už za tou písničkou konečně půjdem... :)

Odesláno

M.n.: pisnicka probehla v nekolika podobach a mistech, potkali jsme mnozstvi zajimavych lidi, nikdo se nepopral, skoncilo to u Anicky, zas.rana vodka, vyrazim dom. Dobre to bylo.

Odesláno

tož dobrý to bylo, už dlouho jsem se tak nepobavil, hlavně závěrečnej tah po klubech byl výživnej - tímto děkuju sibiřovi, gasovi a jane, že se mě tak pěkně ujali a nemusel jsem do plavek. Ty vodky cítím ještě teď...

Odesláno

Díky Sibiřanovi jsem byl poprvé v životě v Mandarin klubu a konečně viděl prsa číslo 8.

Akorát mě dost deprimovalo, že je Sibiřan tanečník par excellence, takže mám komplex méněcennosti ještě teď :(

Odesláno

koukám, že do buznabaru trefite aji sami.. ještě že jsem za včasu vypadl :) jinak tu chvilku co jsem se zdržel na srazu, příjemné to bylo jako obvykle. snad zvládnu příště přijít dřív..

Odesláno

koukám, že do buznabaru trefite aji sami.. ještě že jsem za včasu vypadl :) jinak tu chvilku co jsem se zdržel na srazu, příjemné to bylo jako obvykle. snad zvládnu příště přijít dřív..

• po měsíci...
Odesláno

Nechci fušovat sibiřovi do "práce" :) , ale nebyla by chuť na nějaký jarní sraz? Napadá mě buď příští pátek 26.4.2013, nebo pak až něco v druhé půlce května - přecejen ty středeční svátky v první půlce lákají k dovolené...

Odesláno

Ve svetru a bundě už teplo je :-)

jestli druhá půlka květence, tak jdu.

kluci, buďte tak hodní a až budete vědět víc, dejte ně info do SZ, jak se te´d woteplilo, tak už sem tak moc nelezu, abych něco neprosral.

:-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

24.5.2013 18:00 Empire2, stresni terasa

01. OldBlack

02. sibirnaya

03. Sedlinarkrage

04. NIGHTinGALE

05. financ

06. bolverk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...