skalis Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Pefrektni! Budu se snazit byt tam taky na patou.
Jarett Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 kolik berete kousků ? Já to vidím na tři ... speedy HB-SIA seamaster PO QoS seanaster Diver 300 dvě ruce a kapsa ....
Peta-Biker Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 (upraveno) To je dobré vědět, takže přijedu, dostal jsem pěkný nůž, hned ho i využiju Upraveno 27. ledna 2010 uživatelem Peta-Biker
Jarett Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Peta-Biker napsal: To je dobré vědět, takže přijedu, dostal jsem pěkný nůž, hned ho i využiju OK ... beru i Berettu 92FS Inox + rezervní zásobník ... celkem tedy 2x 17ks 9para ... to by mělo stačit a ještě něco zbyde
idaho.cz Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Jestli mi stihne prijit muj novy survival knife RAT-7, tak ho taky vezmu s sebou.. Aby nas tam pustili, kdyz budem takto vyzbrojeni :-)
idaho.cz Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 kibi napsal: je fakt, ze krysa sedmicka uz neni spolecensky nozik... no prave
Trňák Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Tak snad se tím arzenálem nebudete ohánět hned při příchodu. To až dojde na placení...
Potkan Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 kibi napsal: je fakt, ze krysa sedmicka uz neni spolecensky nozik... Kibi ty bys mohl taky dorazit, když už je řeč o nožích....;-)
Jarett Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Už vidím zprávy na NOVĚ: 11.2. v podvečerních hodinách došlo v Brně, v pivnici Stáj na Veveří, k loupežnému přepadení. Lupiči si zde vytipovali plánovaný sraz sběratelů a milovníků hodinek, kterých se zde sešlo kolem 20ti, kdy odhadovaná cena jimi přinesených exponátů přesáhla 2mil. korun. Pro lupiče však jejich akce skončila neúspěchem neboť nepočítali s tím, že sběratelé budou ozbrojeni legálně drženými zbraněmi. Bleskurychlou akcí několika sběratelů byli tedy lupiči zaskočeni a zadrženi až do příjezdu hlídky PČR. Zásah se obešel bez zranění. Vyšetřovatel i státní zástupce uvedli, že na uvedeném zásahu účastníků srazu neshledali nic co by splňovalo znaky tr. činu a tudíž není důvod věc dále šetřit. Naopak lupiči budou moci o svém pochybení přemýšlet ve vazební cele.
Potkan Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 (upraveno) Jarett napsal: Už vidím zprávy na NOVĚ: 11.2. v podvečerních hodinách došlo v Brně, v pivnici Stáj na Veveří, k loupežnému přepadení. Lupiči si zde vytipovali plánovaný sraz sběratelů a milovníků hodinek, kterých se zde sešlo kolem 20ti, kdy odhadovaná cena jimi přinesených exponátů přesáhla 2mil. korun. Pro lupiče však jejich akce skončila neúspěchem neboť nepočítali s tím, že sběratelé budou ozbrojeni legálně drženými zbraněmi. Bleskurychlou akcí několika sběratelů byli tedy lupiči zaskočeni a zadrženi až do příjezdu hlídky PČR. Zásah se obešel bez zranění. Vyšetřovatel i státní zástupce uvedli, že na uvedeném zásahu účastníků srazu neshledali nic co by splňovalo znaky tr. činu a tudíž není důvod věc dále šetřit. Naopak lupiči budou moci o svém pochybení přemýšlet ve vazební cele. Napadl mě přesně stejnej scénář, když tady všichni píšou co berou s sebou!! KIBI: 11.2. od 17:00, Brno - Stáj, Veveří Upraveno 28. ledna 2010 uživatelem Topkan
idaho.cz Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Topkan napsal: Napadl mě přesně stejnej scénář, když tady všichni píšou co berou s sebou!! To je preci jasny, musime si chranit nase tikajici polovicky
Jarett Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Napište kdo co bere s sebou, ať víme na co se těšit .... (hodinky ... ne železo)
Jarett Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 už jsem to psal, ale ať je to popořadě speedmaster SolarImpulse HB-SIA seamaster PlanetOcean QoS seamaster ProDiver 300 na tu Berettu kašlu, tahá mě za trenky ...
sava Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Peta-Biker napsal: jak prácu? A pojedeš pak domů, či co? Počasí na takovou procházku moc není. Hoja, možná pojedu ve čtvrtek z Ostravy tak kolem 15:00. Pokud bys chtěl vzít cestou směr Brno, není problém. Zpět už nejedu bo su Brňák:) S.
Baker Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 sava napsal: Hoja, možná pojedu ve čtvrtek z Ostravy tak kolem 15:00. Pokud bys chtěl vzít cestou směr Brno, není problém. Zpět už nejedu bo su Brňák:) S. Joj, to bych se mozna taky pridal, pokud budes mit misto.
sava Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Baker napsal: Joj, to bych se mozna taky pridal, pokud budes mit misto. Já už to psal dříve tady ve fóru, že jedu z Ostravy, ale asi to zapadlo. No problem, mám při cestě zpět(Ostrava- Brno) 2-3 místa. Jen ještě nevím, jestli kvůli srazu budu vůbec vyrážet z Brna na sever. To bych potvrdil třeba sem na fórum (nebo zprávou) do 8., Ok? S.
Baker Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 sava napsal: Já už to psal dříve tady ve fóru, že jedu z Ostravy, ale asi to zapadlo. No problem, mám při cestě zpět(Ostrava- Brno) 2-3 místa. Jen ještě nevím, jestli kvůli srazu budu vůbec vyrážet z Brna na sever. To bych potvrdil třeba sem na fórum (nebo zprávou) do 8., Ok? S. Skvele, domluvime se pres SZ. Diky.
mrakodrap Odesláno 28. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 (upraveno) Já nevím, moc toho nemám Jarett napsal: Napište kdo co bere s sebou, ať víme na co se těšit .... (hodinky ... ne železo) Upraveno 28. ledna 2010 uživatelem mrakodrap
DAveDOG Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Tak pokud toho mrakodrap moc nemá tak se bojím tam jít abych nevypadal jako žebrák co se chce jen kochat. Já budu sebou mít jen Archimede Pilot XLA a pracovní anadigi Casio AW-80D. Nůž tak maximálně kuchyňský keramický.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se