Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Místo je. Btw pokud dorazí všichni co se jen zmínili o tom, že by mohli přijít, tak nás bude 28, řekl bych že velmi slušné :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Proč by to mělo vadit?

P.S. V nejhorším ho někdo přes mob. internet zaregistruje na místě :P

Upraveno uživatelem Trňák
Odesláno
  Trňák napsal:
Proč by to mělo vadit?

Dobre nam to pribyva. Se to asi protahne... ze by v patek dovolena? :)

Odesláno (upraveno)

Řekl jsem těch 22 lidí jako, že to bude i s rezervou no a teď to vypadá, že nám ten salónek bude malej (btw. za 17 lidí chtěli zálohu 1200, za 20 jsem tam nechal 2000, ještě, že jsem ten počet limitně se blížící ke 30ti nevěděl dopředu, protože tolik peněz jsem sebou neměl):D

Odesláno
  Trňák napsal:
Řekl jsem těch 22 lidí jako, že to bude i s rezervou no a teď to vypadá, že nám ten salónek bude malej (btw. za 17 lidí chtěli zálohu 1200, za 20 jsem tam nechal 2000, ještě, že jsem ten počet limitně se blížící ke 30ti nevěděl dopředu, protože tolik peněz jsem sebou neměl):D

To slysim poprve, ze by se za rezervaci salonku v hospode vybirala zaloha - to je bezna praxe? Ze bysem byl tak zaostalej?

Odesláno
  Trňák napsal:
Proč by to mělo vadit?

Perfektní, doufám, že bude mít kámoš čas. A kdyby ne, že aspoň dá k dispozici svoje Fortisky.

Odesláno (upraveno)

Taky jsem čuměl jak puk na tu zálohu, ale co já vím jak funguje stáj, tak jsem solil...(hlavně neztratit ten lístek, aby mi to zase vrátili)

Odesláno
  Trňák napsal:
, ještě, že jsem ten počet limitně se blížící ke 30ti nevěděl dopředu, protože tolik peněz jsem sebou neměl):D

Měl bys tu limitu posunout, protože na 30 už to přestalo fungovat jako limita. :D

Odesláno

Ty jmenovky bych asi zavedl povinně nepovinné, protože pro spoustu lidi to bude prvni sraz.. Jinak doma jsem nasel jednu jmenovku navic, tak kdo chcete tak mu ji donesu (pisnete SZ at vim co tam vytisknout).. Jinak v Globusu je maji asi za 3,9kč jednu ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...