Jumbo Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 mrakodrap napsal: Dobrý, stáj jsi trefil na jedničku Tak MC Diving v chronu nebo a to by bylo ještě lepší, Amvox v chronu.
Pearce Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Jestli je jeste misto, tak bych se s dovolenim pridal
Trňák Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Místo je. Btw pokud dorazí všichni co se jen zmínili o tom, že by mohli přijít, tak nás bude 28, řekl bych že velmi slušné
sava Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Tak na tohle se těším.. můj první sraz a hned taková banda lidí (a hodinek)
Rambo Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Možná by se mnou mohl přijít kamarád, majitel pěkných Fortisek, ale není členem fora. Vadilo by to?
Trňák Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Proč by to mělo vadit? P.S. V nejhorším ho někdo přes mob. internet zaregistruje na místě Upraveno 2. února 2010 uživatelem Trňák
skalis Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Trňák napsal: Proč by to mělo vadit? P.S. V nejhorším ho někdo přes mob. internet zaregistruje na místě Dobre nam to pribyva. Se to asi protahne... ze by v patek dovolena?
Trňák Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Řekl jsem těch 22 lidí jako, že to bude i s rezervou no a teď to vypadá, že nám ten salónek bude malej (btw. za 17 lidí chtěli zálohu 1200, za 20 jsem tam nechal 2000, ještě, že jsem ten počet limitně se blížící ke 30ti nevěděl dopředu, protože tolik peněz jsem sebou neměl) Upraveno 2. února 2010 uživatelem Trňák
David Neckar Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Trňák napsal: Řekl jsem těch 22 lidí jako, že to bude i s rezervou no a teď to vypadá, že nám ten salónek bude malej (btw. za 17 lidí chtěli zálohu 1200, za 20 jsem tam nechal 2000, ještě, že jsem ten počet limitně se blížící ke 30ti nevěděl dopředu, protože tolik peněz jsem sebou neměl) To slysim poprve, ze by se za rezervaci salonku v hospode vybirala zaloha - to je bezna praxe? Ze bysem byl tak zaostalej?
tombed Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 taky čumím, co to máte v Brně za zvyklosti...
Rambo Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Trňák napsal: Proč by to mělo vadit? P.S. V nejhorším ho někdo přes mob. internet zaregistruje na místě Perfektní, doufám, že bude mít kámoš čas. A kdyby ne, že aspoň dá k dispozici svoje Fortisky.
Jiřina Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Ahoj, sí se zastavit i Valach ze Zlína?
HonzaS Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Uvidím, jak to vyjde, ale asi se na chvíli také stavím.
martini Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 30 lidi! ... to uz jmenovka stacit nebude, to si necham potisknout tricko :-)
Trňák Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Taky jsem čuměl jak puk na tu zálohu, ale co já vím jak funguje stáj, tak jsem solil...(hlavně neztratit ten lístek, aby mi to zase vrátili) Upraveno 2. února 2010 uživatelem Trňák
Peta-Biker Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Pomalu více lidí jak na celorepublikovém
Jumbo Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Trňák napsal: , ještě, že jsem ten počet limitně se blížící ke 30ti nevěděl dopředu, protože tolik peněz jsem sebou neměl) Měl bys tu limitu posunout, protože na 30 už to přestalo fungovat jako limita.
idaho.cz Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Ty jmenovky bych asi zavedl povinně nepovinné, protože pro spoustu lidi to bude prvni sraz.. Jinak doma jsem nasel jednu jmenovku navic, tak kdo chcete tak mu ji donesu (pisnete SZ at vim co tam vytisknout).. Jinak v Globusu je maji asi za 3,9kč jednu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se