Pege1012 Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 I když jsem původně plánoval svou účast, bohužel pracovní důvody mi to neumožní. Přesto přeji všem krásně ztrávený den mezi stejně postiženými a také díky Kamilovi za to že byl ochoten mne z Ostravy přibrat. Chronomagu zdar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 Asi se taky ukážu, Nightingale me ukecal. Kšeft je kšeft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 Asi se taky ukážu, Nightingale me ukecal. Kšeft je kšeft Hééééééj!!!! Ale ne, že na mě nezbude ani jedna hodinková krabička, to bys mě věru zarmoutil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 Pokud nebudu muset pracovat, tak bych rád přijel taky. Ty dvě hodiny po dálnici+nocleh+kocovina+12h čekání na 0,0promile myslím přežiju:) co takhle nějaký pátek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 Pokud nebudu muset pracovat, tak bych rád přijel taky. Ty dvě hodiny po dálnici+nocleh+kocovina+12h čekání na 0,0promile myslím přežiju:) co takhle nějaký pátek? Je to ten zítřejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 Pokud nebudu muset pracovat, tak bych rád přijel taky. Ty dvě hodiny po dálnici+nocleh+kocovina+12h čekání na 0,0promile myslím přežiju:) co takhle nějaký pátek? Přijéééď Jen mě fascinuje tvůj bezbřehý optimismus. Já už nejel Praha - Brno za méně než 3 hodiny docela dlouho. Ta D1 je fakt k zlosti. Hlavně v pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 nejak se me to borti to ze dorazim kleslo na 50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 Já dorazím, ale budu se ještě v noci vracet do Pardubic. Zítra dopoledne mám nějaký nečekaný program. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 nejak se me to borti to ze dorazim kleslo na 50% Taky, prej jedeme k babičce a já jako stále zatím ještě ne uplně zletilý odmítán utíkat z domu... odteď nebudu u PC, takže uvidíme. Kdyžak se objevím, pokud ne, omluvám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 Panove, nevzal by nekdo sebou Prim F1? Rad bych je videl nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 Bylo to moc fajn. A z New Milise jsem lezl smíchy po čtyřech. Akorát Midloch zklamal. Asi se bál ukázat Brajtle. Chyběl nám tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2007 Ani neříkej. Já po závěrečných tequilách a whisky cítím, že asi brzo umřu. Nicméně Chronomagisty jsem viděl moc rád. Millis už asi umřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2007 Bylo to moc fajn. A z New Milise jsem lezl smíchy po čtyřech. Akorát Midloch zklamal. Asi se bál ukázat Brajtle. Chyběl nám tam Moc se omlouvám, chtěl jsem hrozně přijít a dát si na ruku svoje starý citizény :-) a do kapsy Brejle, dokonce sem vytáhl svou starou ,,dealerskou,, kravatu s hodinkama... Nějak to nevyšlo proto sem rači nic nesliboval. Taky sem na tebe Gale myslel a mrzelo, že sme se konečně nepotkali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolverk Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2007 Včerejšek byl super,škoda jen že nás tam nebylo víc,jinak New Milis největší eso večera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2007 Škoda že se akce začala správně vyvíjet a ž v samém závěru. Příště musím vyřešit odvoz. Jediné neoficiální foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2007 Včerejšek byl super,škoda jen že nás tam nebylo víc,jinak New Milis největší eso večera New Milis nám všem ukázal, jak vypadá správný sběratel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2007 Hehe, pánové, uvádíte mě do rozpaků. Setkání bylo fakt super, kromě znalců a milovníků hodinek se z vás (čest vyjímkám!) vyklubali i pěkní vochlastové :D . Po těch tequilách se mi začíná dělat dobře až teď.. NG, tak jak to je s těma orange Seikama kua??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2007 Hehe, pánové, uvádíte mě do rozpaků. Setkání bylo fakt super, kromě znalců a milovníků hodinek se z vás (čest vyjímkám!) vyklubali i pěkní vochlastové :D . Po těch tequilách se mi začíná dělat dobře až teď.. NG, tak jak to je s těma orange Seikama kua??? Seš děsnej vožungr Nevím, jak s těmi Monstry. Teda vím. Prodával jsi je. Jen si nejsem jist barvou. Ale smazal jsi po sobě stopy jako Popshop :D A fandové hodinek tam žádní nebyli, pokud si dobře pamatuji. Já měl s sebou na ukázku část své sbírky Prim (hromada automatů v NOS stavu) a jak se pořád chlastalo, tak jsem vám je úplně zapomněl ukázat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2007 Seš děsnej vožungr Nevím, jak s těmi Monstry. Teda vím. Prodával jsi je. Jen si nejsem jist barvou. Ale smazal jsi po sobě stopy jako Popshop :D A fandové hodinek tam žádní nebyli, pokud si dobře pamatuji. Já měl s sebou na ukázku část své sbírky Prim (hromada automatů v NOS stavu) a jak se pořád chlastalo, tak jsem vám je úplně zapomněl ukázat Sakra, to je škoda, s těma ukázkama. Sme to mohli hned upéci - toužíš ještě po těch mejch binárních časech? Bych je třeba vyměnil za ňáký primky, no.. A s tím vožungrovstvím to je pravda a může za to Afrika!!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2007 Sakra, to je škoda, s těma ukázkama. Sme to mohli hned upéci - toužíš ještě po těch mejch binárních časech? Bych je třeba vyměnil za ňáký primky, no.. A s tím vožungrovstvím to je pravda a může za to Afrika!!! :D Člověče, ptal jsem se synovce, ten na mě vyvalil oči a pravil, že jsem vůl. Že prý mu to přijde jako zbraň ze Star Treku a ne hodinky Takže... pro synovce je nevezmu. Možná bych je vzal pro sebe, ale to bych je musel nejdříve vidět. Alespoň máme důvod se potkat Afrika rozjel tu nelidskou chlastačku? Heh No jo, prodal dvě pouzdra, utržil 2.500Kč, tak to nějak rozumně utratit musel, ne? Pánové, kdy dáme repete? Zase bych se s vámi rád srazil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se