Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Brno

mrakodrap

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pokud nebudu muset pracovat, tak bych rád přijel taky. Ty dvě hodiny po dálnici+nocleh+kocovina+12h čekání na 0,0promile myslím přežiju:) co takhle nějaký pátek?

Přijéééď :notworthy:

Jen mě fascinuje tvůj bezbřehý optimismus. Já už nejel Praha - Brno za méně než 3 hodiny docela dlouho. Ta D1 je fakt k zlosti. Hlavně v pátek :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejak se me to borti

to ze dorazim kleslo na 50%

Taky, prej jedeme k babičce a já jako stále zatím ještě ne uplně zletilý odmítán utíkat z domu... odteď nebudu u PC, takže uvidíme. Kdyžak se objevím, pokud ne, omluvám se.

Odkaz ke komentáři

Bylo to moc fajn. A z New Milise jsem lezl smíchy po čtyřech.

Akorát Midloch zklamal. Asi se bál ukázat Brajtle. Chyběl nám tam :(

Moc se omlouvám, chtěl jsem hrozně přijít a dát si na ruku svoje starý citizény :-) a do kapsy Brejle, dokonce sem vytáhl svou starou ,,dealerskou,, kravatu s hodinkama... Nějak to nevyšlo proto sem rači nic nesliboval. Taky sem na tebe Gale myslel a mrzelo, že sme se konečně nepotkali :cheers:

Odkaz ke komentáři

Škoda že se akce začala správně vyvíjet a ž v samém závěru. :D Příště musím vyřešit odvoz. Jediné neoficiální foto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Hehe, pánové, uvádíte mě do rozpaků. :D Setkání bylo fakt super, kromě znalců a milovníků hodinek se z vás (čest vyjímkám!) vyklubali i pěkní vochlastové :D :D :D. Po těch tequilách se mi začíná dělat dobře až teď.. NG, tak jak to je s těma orange Seikama kua???

Odkaz ke komentáři

Hehe, pánové, uvádíte mě do rozpaků. :D Setkání bylo fakt super, kromě znalců a milovníků hodinek se z vás (čest vyjímkám!) vyklubali i pěkní vochlastové :D :D :D. Po těch tequilách se mi začíná dělat dobře až teď.. NG, tak jak to je s těma orange Seikama kua???

Seš děsnej vožungr :thumbsup_anim:

Nevím, jak s těmi Monstry. Teda vím. Prodával jsi je. Jen si nejsem jist barvou. Ale smazal jsi po sobě stopy jako Popshop :thumbsdown_anim: :D :D

A fandové hodinek tam žádní nebyli, pokud si dobře pamatuji. Já měl s sebou na ukázku část své sbírky Prim (hromada automatů v NOS stavu) a jak se pořád chlastalo, tak jsem vám je úplně zapomněl ukázat :crying_anim: :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Seš děsnej vožungr :thumbsup_anim:

Nevím, jak s těmi Monstry. Teda vím. Prodával jsi je. Jen si nejsem jist barvou. Ale smazal jsi po sobě stopy jako Popshop :thumbsdown_anim: :D :D

A fandové hodinek tam žádní nebyli, pokud si dobře pamatuji. Já měl s sebou na ukázku část své sbírky Prim (hromada automatů v NOS stavu) a jak se pořád chlastalo, tak jsem vám je úplně zapomněl ukázat :crying_anim: :suicide_anim:

Sakra, to je škoda, s těma ukázkama. Sme to mohli hned upéci - toužíš ještě po těch mejch binárních časech? Bych je třeba vyměnil za ňáký primky, no.. A s tím vožungrovstvím to je pravda a může za to Afrika!!! :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Sakra, to je škoda, s těma ukázkama. Sme to mohli hned upéci - toužíš ještě po těch mejch binárních časech? Bych je třeba vyměnil za ňáký primky, no.. A s tím vožungrovstvím to je pravda a může za to Afrika!!! :D :D :D

Člověče, ptal jsem se synovce, ten na mě vyvalil oči a pravil, že jsem vůl.

Že prý mu to přijde jako zbraň ze Star Treku a ne hodinky :suicide_anim:

Takže... pro synovce je nevezmu. Možná bych je vzal pro sebe, ale to bych je musel nejdříve vidět. Alespoň máme důvod se potkat ;)

Afrika rozjel tu nelidskou chlastačku? Heh :) No jo, prodal dvě pouzdra, utržil 2.500Kč, tak to nějak rozumně utratit musel, ne? :D

Pánové, kdy dáme repete? Zase bych se s vámi rád srazil :) :) :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...