redd Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Už dlouho se mi žádné nové chrono tak moc nelíbilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Dávej odkazy, takhle je to na prdík.. Ale hodinky parádní, tydle pouzdra mám rád. A ten stroj, hehe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Jako vždy nádhera, ale ani u této značky nedokážu překousnout "ukousané indexy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 19. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Dávej odkazy, takhle je to na prdík.. Ale hodinky parádní, tydle pouzdra mám rád. A ten stroj, hehe.http://www.watchtime.net/nachrichten/3-neue-chronographen-von-vacheron-constantin-mit-manufakturwerken-sihh-2015/?utm_source=weekly_nl&utm_medium=email&utm_campaign=sihh_19012015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Ten kalibr to je balada. Výška strojku jen 5.2mm. Na to že sestává ze 459 součástek docela dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 nuz, robia to uz nejake to storocie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Právě jsem prodělal těžký chronozáchvat, já sem neměl lézt...Ježišmarjá ty jsou krásný... nesháníte někdo ledvinu...?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 (upraveno) Jáááá !! do sbírky !! K hodinkám: Je to taková bomba, že se žeru i ty uřízlé indexy. Dávají ciferníku totiž líbeznou proporci a taky nenucenou uvoněnost. Nízký strojek s periferním rotorem ( předpokládám něco ála Bucherer) je fakt vymyšlená a nevtíravá komplikace. Rezerva chodu na pravý automat neodmyslitelně patří, datum neprudí, dokonce i jasně odlišili sčítače. Nádherný nevšední, co nevšední - sváteční pouzdro. Chronograf, jakého jsem se chtěl dočkat ....... Nechce někdo sbírku ledvin ???? Upraveno 20. ledna 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 http://www.hodinkee.com/blog/introducing-the-vacheron-constantin-harmony-ultra-thin-grande-complication-chronograph-the-worlds-thinnest-monopusher-split-seconds-chronograph Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Právě jsem prodělal těžký chronozáchvat, já sem neměl lézt...Ježišmarjá ty jsou krásný... nesháníte někdo ledvinu...?? Podobne. Ale ponúkam 4 ľadviny, 2 už mám pripravené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Nádhera, bomba. Bohužel tady ani 4 ledviny nepomůžou. Za 310 klacků bez DPH - ale v EUR, ne v Kč ! To jsou tak dvě až tři carrery (porsche, ne tagy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Ten stroj parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se