lukassob Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Přesně to samé mě u té datumovky napadlo. Ta luneta je možná jen ocelová se stříbrnou hliníkovou vložkou. Snad přijdou i jiné barvy. Líbí se mi tyhle nové ručky. Viz:
lukassob Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Jestli je vydají v modré, tak budu naštvanej. Teď koukám, že mají oproti těm mým i aplikované logo.
lukassob Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února (upraveno) V bílé barvě. Upraveno 7. února uživatelem lukassob
Chronopetr Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Ty jo za mě super!!! Změn je tam hodně, ale pořád si zachovaly svoji původní DNA.
lukassob Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Ty šedý vypadají dobře, čekám na další barvy...
Tobi Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února V 28. 1. 2025 v 18:24, lukassob napsal: Jestli je vydají v modré, tak budu naštvanej. Teď koukám, že mají oproti těm mým i aplikované logo. Hezké, hezčí by podle mne byly s ochranou korunky.
lukassob Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února (upraveno) Tady jsou všechny nové verze pohromadě, a to včetně stříbrné. Tedy tyrkysová, vojenská zelená, tmavě šedá, stříbrná a bílá. Upraveno 11. února uživatelem lukassob
lukassob Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února (upraveno) Na některých fotkách je celý index minuty na chapter ringu u 3 a 9 a na jiných není. Zajímalo by mě, co vedlo designéra k jeho vynechání a jestli bude na produkční verzi nebo nebude. Upraveno 13. února uživatelem lukassob
lukassob Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Nové bronzovky - GL0517, GL0518, GL0519 a GL0520
Chronopetr Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února I toto za mě super!!! Ani teď neumím říct které bych vybral.
lukassob Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března (upraveno) Důkladná recenze nových bronzovek 39 mm. Jediné, co podle mě nezmínil a mě to ruší, je jiná barva (taková leskle žlutá) těch kovových ok na NATO strapu, než je bronzová barva pouzdra a spony. Upraveno 4. března uživatelem lukassob
lukassob Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Budou i nové Combat Sub 42 mm. Jsem zvědavý...
lukassob Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Nové Combat Sub 42 mm. Líbí se mi. Mohly by být i s ocelovým náramkem. Za mě .
JanKuc Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Po 4 letech kombaty opet na ruce a jsou zuzobajo. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se