Kubsik Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Ještě se optám tak do pléna. Jakou máte zkušenost s rezervou chodu? Mně to přijde vysloveně tragické ve srovnání s obyč Seiko 7S26/36 nebo NH35A. Jinou zkušenost s 2824-2 nemám, takže nevím jeslti to neníobecná vlastnost.Nechával jsem to prohlédnout u choronoshopu a odpověd byla, že seiko jsou takový veselejší co se týče natahování, pak hodinky prohlédli a prý OK. Trošku mě to štve, ale evidentně s tím nic nenadělám, takže teď mě zajímá jestli to je standard nebo mám prostě smůlu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Kdysi jsem si dělal takové srovnání všech svých tehdejších hodinek s 2824-2. Hodinky byly ručně nataženy "do plna" a poté odloženy do hodinkovnice ciferníkem vzhůru. Glycine Combat Sub Bicolor (2014) , Steinhart Aviation (2015), Revue Thommen Diver (2011 - NOS), Revue Thommen Diver (2011 - NOS, nošené asi půl roku). První kolo:Glycine: 40:05Steinhart: 42:20RT 1: 41:35RT 2: 41:55 Druhé kolo:Glycine 40:39Steinhart 42:28RT1 41:35RT2 41:48 Subjektivně nejméně vydržely ty RT, byť dle měření tomu tak není. Pokud jsem hodinky týden nosil a potom odložil (můj standardní kolotoč), zastavily se vetšinou po nějakých 30 hodinách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubsik Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Ok, díky užitečná čísla. Při nošení 30h to tak nějak sedí jako max co vydržely. Přiznám se, že ručně jsem to nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Rozdíl v rezervě chodu u 2824-2 vs. 7Sx6 (4R3x) je asi 40 hod. proti 42 hod., takže skoro totéž. Ale strojky Seiko mají efektivnější samonátah. Zase ale chod jenom 21600bph oproti 28800bph u ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 (upraveno) Nádhera! Moc hezký a povedený. Upraveno 29. října 2017 uživatelem Sweden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Jedná rychlá z kanclu, dodám další, dneska jsem je obdržel po zaplacení výpalného Celkově mě vyšly z Jomashopu na 13 900 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Sweden, díky.Dnes nodate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubsik Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 (upraveno) tak zase jedny s leteckým DNA... Upraveno 12. listopadu 2017 uživatelem Kubsik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Jedna rychlovka pro oživení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Kluci, neviete či náhodou nechystá Glycine tento model troška zmenšiť? Keby boli v 39-40mm verzii bola by to bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Trochu to tu oživíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Ještě to opepřím nějakou fotečkou... Za mě jedny z nej hodinek co mám. S odstupem času je oceňuji pro univerzalitu, hodí se prakticky ke všemu... Do města, na lítačku, potápky, na tahu k obleku, nato do přírody... prostě kam si člověk namane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Ahoj, potřebuji pomoct se sehnáním lunety, z Manilla s.r.o. mi napsali, že náhradní díly (včetně lunet) zajistit nedovedou, nevíte kam jinam se obrátit? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubsik Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Ahoj, potřebuji pomoct se sehnáním lunety, z Manilla s.r.o. mi napsali, že náhradní díly (včetně lunet) zajistit nedovedou, nevíte kam jinam se obrátit? Děkuji.to je škoda...kdo tedy jiný?Na centrálu jsi to zkoušel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Ne ještě ne chystám se v týdnu, určitě dám vědět jak odpověděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubsik Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Ne ještě ne chystám se v týdnu, určitě dám vědět jak odpověděli.Ok, dík. Abych začal litovat, že sem nevzal 2 kousky rovnou, když ještě Manilla byla schopná dodat. Ona ta luneta i při opatrném zacházení sem tam něco schytá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Tak lunetu jsem nakonec koupil ve Španělsku kde aktuálně pobývám za ?35. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Koupil jsem je na Massdropu ze zvědavosti. Mám je na tahu, ale to je nuda. Tady zkouška s hadrem. Jsou příjemné nízké. Škoda hodinové ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Jo na tom natu vypadají fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se