villain83 Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Peto, ty si kulisak, tohle by me fakt nenapadlo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Pebe je hlavně blbec ale tyhle už prostě zůstanou NAFURT a hotovo. Navíc když teď tak perfektně sedí na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Nebudes zkouset i tu CrafterBlue gumu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Nebudes zkouset i tu CrafterBlue gumu? přemýšlel jsem o ní, je fakt parádní, ale já mám teď (ke spokojenosti) délku té kratší části tahu mezi sponou a indexem 6 cca 40mm. Tuším Farky měřil na té gumě nejkratší část 50mm, tedy bych to měl jako origo tah. Takže jsem to pustil z hlavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Tak to bych nedal Pebe... si řezník...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 ale tyhle už prostě zůstanou NAFURT a hotovo. Navíc když teď tak perfektně sedí na ruce... Stejně tě obdivuju žes měl odvahu do toho říznout, protože bych se bál že ty dílky na pevno sou lisované na čepy co mají třeba jiný průměr nebo že to není vrtané skrz nebo tak něco.Ještě potunit tu lunetu. Někde jsem četl že to zkoušeli leštit ale ten sekanec vypadá že je hodně hluboký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Stejně tě obdivuju žes měl odvahu do toho říznout, protože bych se bál že ty dílky na pevno sou lisované na čepy co mají třeba jiný průměr nebo že to není vrtané skrz nebo tak něco.Ještě potunit tu lunetu. Někde jsem četl že to zkoušeli leštit ale ten sekanec vypadá že je hodně hluboký. sekanec na lunetě je putovní, ten pryč taky nepůjde. Beru to tak, že si je aspoň poznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 dostaly se mi do rukou na chvilku Sporky, tak jsem je i cvaknul venkuvelmi příjemné hodinky, krásně nositelné a překvapivě i ten tah s 20mm sponou není na obtíž. Pouzdro relativně krátké na tu velikost, luneta užší nez pouzdro a tak nevypadají extra macatě na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Moc pěkná série fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 A když už se mi dostaly Sporky do ruky tak muselo přoběhnout nějaké focení s MM300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Krasne fota pebe, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Skvele fotky, pebe. Sporky jsou zajimave, ale bral bych spis MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Peto jeste jednou moc diky za Tvoji ochotu se mi na SRPy kouknout. Fotky jsou bezpochyb suprove jak to je u Tebe zvykem. Jen tak dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Moc pekne fotky... :-) Kdysi jsem sporky mel... jestli budes mit chut, zkus prosím vyfotit vic jeden jejich charakteristicky rys - zespodu ty vyvysene kraje, ktere jsou snad vyssi jak dynko.. skoro jak lyziny...diky tomu sedely na ruce skvele... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 #posliSEIKOdal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 #posliSEIKOdal vol.II na chaloupce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 (upraveno) .. Upraveno 6. května 2017 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Tohle jsou fakt moc pěkný pětky, já je neobjednal jenom kvůli té, pro mě absurdní, velikosti. Fotky lahoda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se