pebe Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 1. Já to myslel spíš jako pošťouchnutí, jasně že Seiko Datejust by bylo lepší kyklopa jsem nikdy moc nemusel a zatím u toho zůstávám. 2. Budu si to pamatovat, případně se ozvu 3.3. Smetana by taky šla, stejně jako jogurt, sádra, mrkvový salát(bez ananasu) a tak
filo-boxer Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 V 9. 12. 2016 v 9:39, pebe napsal: sádra
nividic Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 Tak sadra je fotografova vyzva, kdo na to jdete prvni, panove?
pebe Odesláno 15. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 tak SNXS77 jsou na cestě do nového domova, putovní Mostra putují k další položce na seznamu a mě zbývají na nošení quartzky z 1978. Vyhandloval jsem dnový věnec na doplnění a tak jsem se do toho pustil... dýnko a baterie venku těsnění korunky se odehrává pomocí toho vloženého kusu do pouzdra. Korunka je celá dutá a po zašroubování se utěsní ciferník a ručky dole a zase vše pohromadě bohužel, chybí C clip na věnec, takže zoubky na spodní straně věnce nezapadají do kola ve strojku=kolo se netočí. Tak jsem si tam aspoň nastavil dnešní pěkný čtvrtek a uvidím co se bude dít dále
filo-boxer Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Safra, to nastve. Da se ten C clip sehnat a koupit extra, nebo budes muset koupit darce organu?
pebe Odesláno 16. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 doufám to půjde sehnat, jen si nejsem jistý správností toho věnce, je jich mraky různých druhů. Budou dobíhat příští týden dvě aukce s dárcema, tak uvidim jak se zadaří. A kdyby ne, tak se optám u Frýdla, jestli by neměl. Beztak ho budu prosit o výměnu skla, až dorazí...
pebe Odesláno 1. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 jak na Nový rok, tak po celý rok....no uvidíme jak dlouho bude trvat, než je něco vystřídá na ruce
pebe Odesláno 13. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 nakonec jsem musel koupit celý strojek Seiko 6309, který má shodnou datumovou část, z ní jsem vybrakoval C-clip na věnec a po složení jsem zjistil, že se věnce nepřetočí o půlnoci. Takže znovu rozebrat a zjistit co se děje. Na vině bylo to maličkaté plastové kolo spojující pohon hodinové ručky a "palce" přetáčejícího věnce. Nezdá se to, ale má tak 2mm, zoubky nahoře i vespod, celé schované pod můstkem. Takže výměna za to z 6309, složit a hurá, vše funguje. Takže už jen vyměnit sklíčko a hotovo
AndyAaron Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 No tak parada! Pekne prokoukly. A mas muj obdiv, ze si s tim tak hrajes. Ja se hodinky otevrit jeste neodvazil.
pebe Odesláno 13. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Děkuju. Ještě musím nechat vyměnit sklíčko a těsnění pod dýnkem, chtěl bych nový kroužek do lunety, aby se netočila tak lehce. Uvažuju jestli nekoupit nějakého dárce ciferníku v černé nebo modré barvě, ale to ještě uvidim, podle cen...
pebe Odesláno 19. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 nějaké to noční škádlení staré lumi
pebe Odesláno 19. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 děkuju moc, nedosahuje to kvalit ostatních, ale snažím se
filo-boxer Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 V 13. 1. 2017 v 8:31, pebe napsal: nakonec jsem musel koupit celý strojek Seiko 6309, který má shodnou datumovou část, z ní jsem vybrakoval C-clip na věnec a po složení jsem zjistil, že se věnce nepřetočí o půlnoci. Takže znovu rozebrat a zjistit co se děje. Na vině bylo to maličkaté plastové kolo spojující pohon hodinové ručky a "palce" přetáčejícího věnce. Nezdá se to, ale má tak 2mm, zoubky nahoře i vespod, celé schované pod můstkem. Takže výměna za to z 6309, složit a hurá, vše funguje. Takže už jen vyměnit sklíčko a hotovo Tak to je super, ze se to nakonec povedlo. Fakt sympaticke hodinky.
pebe Odesláno 20. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Děkuju, jsou parádní, pohodlně se nosí a když nemusím každé ráno šroubovat korunku kvůli datumu, jsou prakticky bezúdržbovéale jsou to vintage, tak půjdou k ostatním vintage do krabičky a seženu něco na denní nošení v automatu...
pebe Odesláno 23. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 přišel balíček a v něm tyhle krasavice, zatím dobrý...
Arthur N. Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 V 23. 1. 2017 v 18:37, pebe napsal: přišel balíček a v něm tyhle krasavice, zatím dobrý...jak prosim vypadaji na ruce?
pebe Odesláno 23. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 V 23. 1. 2017 v 19:22, Arthur N. napsal: jak prosim vypadaji na ruce? na tu mojí ručku tak akorát bych řekl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se