pebe Odesláno 11. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 na ty jsem taky narazil ale ty ceny
pebe Odesláno 19. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 tak jsem se konečně pustil do úpravy koncovek tahu z jiných Seiko hodinek docela se mi to i líbí, tah je pohodlný...tak ještě udělat tu druhou. Je to docela piplačka a držet ten ohnutý plíšek v ruce...bolí z toho prsty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xbraj19 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 To ty koncovky jenom ohneš, nebo to i nějak brousíš?
pebe Odesláno 19. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 brousim, původně jsou 18mm a pouzdro je na 16mm. A taky musim zbrousit to zaoblení do roviny, resp. lehce do opačného tvaru, aby to zapadlo
sashator Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 Vypadá to dobře- jak koncovka, tak i samotnej tah....já už taky zas sháním tahy na nějaký další přírůstky...guma a nato je fajn, ale tah je zkrátka tah
pebe Odesláno 19. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 Vypadá to dobře- jak koncovka, tak i samotnej tah....já už taky zas sháním tahy na nějaký další přírůstky...guma a nato je fajn, ale tah je zkrátka tah děkuju, snažil jsem se trošičku přiblížit tahu na SPB051, jen neumim na plechu vyzdvihnout tu střední část ale tak hlavně že se to líbí mě, nosit to budu hlavně já tohle by se mělo někam vytesat
pebe Odesláno 26. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2018 pidistrojek uvnitř pidi hodinek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 29. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 30. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2018 klasika na lavičce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 1. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2018 pořád se mě drží Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 1. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2018 děkuju, no fotky stojí zaprt a nějak nemám morálku to vylepšit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se