tano Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Pekne fotky, bravo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Super fotky! Hodně mě lákají ty malé želvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 díky, jsou prima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glanis Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Moc užasné děkuji jsem na podobné cestě také předělávám a laboruji co a jak super oto větší radost pokud se to povede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 vlákno jsem měl již zavřené, cesta u konce, ale nevydržel jsem to a zase odemkl a budu si sem odkládat fotky aspoň teda s hodinkama spokojenost, jdou, svítí, pěkně se nosí, jen ta korunka mi vyryla mozol do ruky, tak se musím naučit je nosit výš "na gynekologa", jak říká Povidláček snad jen ta spona ještě, to musím dořešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Jsou super. A fotky jakbysmet. Neuvazujes treba nad safirem, kdyz jsou definitivni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Jsou super. A fotky jakbysmet. Neuvazujes treba nad safirem, kdyz jsou definitivni?Zatím jsem nad tím nepřemýšlel, ale až se mi podaří dodrbat hardlex tak to bude asi nevyhnutelné Ale jsem na hardlex docela zvyklý a nevadí mi. To by taky chtělo ten Clearcoat AR, ten je super. Časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Dobrý jsou. Taky se mi líbí.Klidně foť víc. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Kdyz to byl novy model, tak jsem je okukoval v Koscomu a nejak me to nebralo. Ovsem z tvych fotek je to trosku o necem jinym. Budu je muset omrknout znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 díky kluci, bud se snažit víc fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 na ruce pořád, ve výsledku jsou super, jen ta spona, ta spona, to budu muset nějak pořešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 (upraveno) S pilovanim spon mas zkusenosti, ne? Upraveno 10. září 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 ale ne, to byl tah. Jako bych klidně koupil tuhle ale není to nikde k sehnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Dlouho jsem sem nic nedával, že?To snad tolik nevadí, napravíme...Takže stále mám malé modré želvy, bez kyklopa, se sponou s hroznou extenzí, kterou nesnáším!A taky si hodinky docela sedaly chodem, ale to už se po pár úpravách zlepšilo jo a ta extenze, sere mě...takže jsem sponu rozhodilten nýtek, který drží pojistku, jsem přeštípnul vejpůl a šlo to dolůa potom už jen zbývalo upravit endlink. Foto předuříznout a obrousit konce, zvětšit díru na 1.9mma celé to spojit silnější 20mm stěžejkoua sestavenéa výsledek na ruce, konečně sedí a ta pitomá extenze se neláme...protože tam žádná není jo a druhá strana takže závěrem spokojenost, strojní dílna ve fabrice dobrě zásobená a já se jdu věnovat výrobě něčeho za co bych měl dostávat výplatu omluva za foto, foceno mobilem na dílně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Pebe, ja ti veril Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 pebe, dobře jsi do toho říznul:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 To se mi na tobě líbí, že se fakt nebojíš si upravit hodinky k obrazu svému.Palec hore a hodinky samozřejmě taky super.Líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 (upraveno) díky kluci za reakcejako musim říct, že jak jsem se s tou extenzí pral a pořád nasazoval na nato a zase zpátky, tak teď už jenom na tahu a je to paráda. Na to jak jsem se na to dlouho odhodlával tak to dopadlo na výbornou Upraveno 18. října 2018 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda88 Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Krasne fotky s napadem...dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se