Přejít na obsah

Orient Bambino - informace, modely, zkušenosti

AndyAaron

Doporučené příspěvky

Svatoslav: ze ktere staje budou prozradis?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prozradím, ale ještě nejsou na obchodě budu je brát u nás u známe hodinářky, tak čekám až je pošlou od vás. Stáj by měla být Seiko, sice jsem se posledně zařekl, ale nikdy neříkej nikdy. V těch oranžádách je N35 strojek, s ním jsem spokojený. V těch nových bude 4R36 což je to samé. Již jsem ho měl a byl problém tak uvidím.

Odkaz ke komentáři

a ja rozmýšlam že ich pustím dalej ale ked vidím tvoje pekné fotky vždy mi je ich lúto :lol2:

Děkuji, jsou jedny z nejpřesnějších co mám. Já takové problémy neřeším, neprodávám. Samozřejmě asi nemám takovou kolekci jako ty. Už jsem ten to rok několikrát říkal, že kupovat nebudu a stejně koupím. Kamarád mí říká to už jsi mohl mít jedny pořádné. Zatím po něčem takovém netoužím a myslím, že všechny co mám jsou pořádné až na jedny. Je to vždy o úhlu pohledu a ne o ceně.  

Odkaz ke komentáři

Svatoslav: no, jsem zvedavy ;)

AKUC: neprodavej chlape!

Odkaz ke komentáři

Svatoslav: no, jsem zvedavy ;)

AKUC: neprodavej chlape!

no bol to asi len taký skrat, držím sa toho že nebudem predávať len mi prebehlo hlavou že predám a budem OWG <_< . Len pomalu sa dostanú na ruku a nikdy neviem že ktorú zobrať na další týžden len že ja ten zoznam mám ešte strašne dlhýýýýýý .... :wallbash:

Odkaz ke komentáři

AKUC: tak to toc rychleji, nez po tydnu :) anebo, holt nektere budou na ruce dele ;)

Odkaz ke komentáři

Chlapci, ja to mel podobne. Spis jsem kupoval vic levnejsich kousku, misto abych setril na jedny poradne. Ale to neni spatne, podle me. Proste nakoupite deset ruznych modelu a ponosite a chvilku vam delaji radost. Pak cryri prodate a koupite jedny lepsi. Atd. V podstate ty prechy na lepsi hodinky setrite tim, ze kupujete vic levnejsich

Odkaz ke komentáři

Chlapci, ja to mel podobne. Spis jsem kupoval vic levnejsich kousku, misto abych setril na jedny poradne. Ale to neni spatne, podle me. Proste nakoupite deset ruznych modelu a ponosite a chvilku vam delaji radost. Pak cryri prodate a koupite jedny lepsi. Atd. V podstate ty prechy na lepsi hodinky setrite tim, ze kupujete vic levnejsich

AndyAaron, dobrá filozofie jsem zvědavý zda to tak bude i se mnou?

Svatoslav: skvělá fotka!

Děkuji, ty tvoje se mi líbí víc.

-II-

Mě se líbí, tyto jsem chtěl původně, ale nesehnal jsem je.

Odkaz ke komentáři

AndyAaron, dobrá filozofie jsem zvědavý zda to tak bude i se mnou?

Děkuji, ty tvoje se mi líbí víc.

Mě se líbí, tyto jsem chtěl původně, ale nesehnal jsem je.

Tak dnes už jsou o5 sehnatelné, tak můžeš pořídit ke svým černým světlejšího brášku :)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 3 týdnech...

Zdravím páni. Spravil som tu "chybu" a po nejakej dobe som sem prišiel :D A samozrejeme mi padli do oka Bambino od orientu :) Koniec koncov nemam žiadne hodinky vyslovene ku košeli alebo obleku. Nechcem zbytocne zakladat nove vlakno, kedze toto je tu venovane tymto hodinkam. Tak si vravim že by som si jedny zaobstaral a to konkretne tieto - http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-2nd-generation-bambino-classic-automatic-fac00005w0-ac00005w-mens-watch-9317.html . No a tu sa zrovna aj hned vyskytla moja otazka: Maju konkretne tieto aj hacking? Videl som vela videi na youtube presne s tymito a niektore mali a niektore nie :o . Je viacero variant? Resp toto je nejaka novsia generacia a ta starsia co vyzera tak isto ho nema?. Dakujem ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...