sect Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Předběžně se taky hlásím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Hardslimer Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Plesnivky zatim zadne nemam, ale tohle by mohlo byt hodne povedene. ;-)Pridavam se k vam.Sice zena prudi, ze mi jsou PS2 male, ale me vyhovuji. Netlaci do hrbetu ruky pri jakekoliv cinnosti.A aaaa vo tom to je !
Miroslávek Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Taky se hlásím do limitky a jsem hodně zvědavej na tu lunetu..... PS : díky Straspole za tvůj čas
straspol Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 V 3. 12. 2016 v 9:36, Miroslávek napsal: Taky se hlásím do limitky a jsem hodně zvědavej na tu lunetu..... PS : díky Straspole za tvůj časZatím počítám s běžnou plastovou, na tu je kalkulace vypracována. Bronzovou poptávám sice taky, ale dávají si načas.
Miroslávek Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 V 3. 12. 2016 v 11:15, straspol napsal: Zatím počítám s běžnou plastovou, na tu je kalkulace vypracována. Bronzovou poptávám sice taky, ale dávají si načas.S plastovou to bude taky fajn.
EngineerHack Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Ja by som skor pockal na tu metalovu lunetu a do toho by som siel na tuti. Keby s metalovej lunety nic nebolo tak sa asi pridam na bronz telo s plastovou lunetou. Ale to si potom objednam asi 10kus tych luniet do zasoby. Sent from my Q10 using Tapatalk
bob.zizka Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Chvíli tu člověk neni a tady už se kujou limitky. Můj zájem už jsem avizoval dříve. Luneta plast k dvojkam patří ale bronzová by byla gut. Sem ve frontě.
Waya03 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Tentokrát to vypadá dobře, do bronzových jdu!
straspol Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Vypadá to že vznikne podnětná diskuse a vylezou z toho pěkné hodinky.
Georgeisin Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Já bych se přidal asi, pokud by byly s bronzovou lunetou, je zase škoda, aby bronz kryl ten nefunkční plast, co teď Elton produkuje, značný otěr po dvou týdnech nošení si tyhle hodinky nezaslouží.
EngineerHack Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 V 7. 12. 2016 v 10:47, Georgeisin napsal: Já bych se přidal asi, pokud by byly s bronzovou lunetou, je zase škoda, aby bronz kryl ten nefunkční plast, co teď Elton produkuje, značný otěr po dvou týdnech nošení si tyhle hodinky nezaslouží. Si len predstavte ze budete muset stale sundavat tu plastovu lunetu aby sa ten bronz trosku precistil od "machu". Ten kusok plastu bude taky rozhegany ze konec.Uz sa len modlit aby ELTON nam dalo coskoro dajake info o metalovej lunete.
TOMASS Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 kdyby luneta byla z vhodneho kovu, mohly bychom vzniklym napetim treba podsvetlovat cifernik
Kristian.nov Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Sleduju to sleduju, když to nabere reálných a rozumných parametrů, jdu do toho...
habadej Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Tak koho by to nezajímalo, že? Uvidím, kam se to posune.
straspol Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Zajímají mě obě verze, s plastovou i kovovou lunetou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se