Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Plesnivky zatim zadne nemam, ale tohle by mohlo byt hodne povedene. ;-)

Pridavam se k vam.

Sice zena prudi, ze mi jsou PS2 male, ale me vyhovuji. Netlaci do hrbetu ruky pri jakekoliv cinnosti.

A aaaa vo tom to je !

Odesláno
  V 3. 12. 2016 v 9:36, Miroslávek napsal:

Taky se  hlásím do limitky  a jsem hodně zvědavej na tu lunetu..... 

PS : díky Straspole za tvůj čas

Zatím počítám s běžnou plastovou, na tu je kalkulace vypracována. Bronzovou poptávám sice taky, ale dávají si načas.

Odesláno
  V 3. 12. 2016 v 11:15, straspol napsal:

Zatím počítám s běžnou plastovou, na tu je kalkulace vypracována. Bronzovou poptávám sice taky, ale dávají si načas.

S plastovou to bude taky fajn.

Odesláno

Ja by som skor pockal na tu metalovu lunetu a do toho by som siel na tuti. Keby s metalovej lunety nic nebolo tak sa asi pridam na bronz telo s plastovou lunetou. Ale to si potom objednam asi 10kus tych luniet do zasoby.

Sent from my Q10 using Tapatalk

Odesláno

Já bych se přidal asi, pokud by byly s bronzovou lunetou, je zase škoda, aby bronz kryl ten nefunkční plast, co teď Elton produkuje, značný otěr po dvou týdnech nošení si tyhle hodinky nezaslouží.

Odesláno
  V 7. 12. 2016 v 10:47, Georgeisin napsal:

Já bych se přidal asi, pokud by byly s bronzovou lunetou, je zase škoda, aby bronz kryl ten nefunkční plast, co teď Elton produkuje, značný otěr po dvou týdnech nošení si tyhle hodinky nezaslouží.

Si len predstavte ze budete muset stale sundavat tu plastovu lunetu aby sa ten bronz trosku precistil od "machu". Ten kusok plastu bude taky rozhegany ze konec.

Uz sa len modlit aby ELTON nam dalo coskoro dajake info o metalovej lunete.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...