Přejít na obsah

První hodinky - monstra?

Kudla_v

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A jaký je váš názor na řemínek? Vzhledem k tomu, že mám dost úzkou ruku tak si nedokážu představit jestli je pro mě lepší gumový nebo klasický kovový...  :frusty:

Neblbni, pokud máš obvod 18 cm, pak máš naprosto normální ruku, tah není žádný problém. Spíše záleží na zvyku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jaký je váš názor na řemínek? Vzhledem k tomu, že mám dost úzkou ruku tak si nedokážu představit jestli je pro mě lepší gumový nebo klasický kovový...  :frusty:

Já mám obvod ruky 17,5cm a v pohodě. Ber určitě s tahem, dokoupit gumu nebo řemen není zdaleka takový problém jako posléze shánět origo tah. A navíc dokupovat tah vyjde o dost dráž než obráceně.

Odkaz ke komentáři

Přesně, jak píše Karel... jinak k tomu pseudohackingu - zkoušel jsem to na čtyřech Monstrech jedničkách a všude to fungovalo. Podstatné je, že strojek musí být pěkně odleželý - ideální je nechat Monstra den v klidu a pak "hackovat".

Odkaz ke komentáři

Ja bych dal na radu Fararskyho! Jeho post jsem tady nezahlidl tak dlouho, ze musel mit sakra dobry duvod napsat zrovna tento ;)

Ale jinak kup co se ti libi...Monstra jsou ostry start a chyba to asi nebude. Jen ta univerzalnost ;)

Odkaz ke komentáři

Originální tah je fajn (pokud ho teda nechceš zkracovat/prodlužovat, protože v tom případě tě z těch trubiček picne), ale daleko lepší je shark mesh. Ten vylepší jakýkoli potápky a monstra na něm dostanou ještě větší koule :)

Odkaz ke komentáři

Jak psali kluci výše: koupit s tahem, gumu dokoupíš snáze. Jiný náramky jsou pak na Tvém vykoušení. Je to o pocitu: mně např. nevyhovují strapy a nemám rád ani mesh. Kromě toho (záleží na modelu), zkracovat mesh je mnohem větší opruz než zkrátit tah.

Odkaz ke komentáři

Budes platit DPH z castky patrne nizsi, nez bude skutecna cena hodinek...CW na balik uvadi nizsi cenu. Budes platil prepravni firme poplatek za vyrizeni celniho rizeni. Clo platit nebudes. Posilaji to ze Singapuru. Nekde tady je vlakno, jak to cele probiha, jsou tam i vyse poplatku.

Odkaz ke komentáři

Já jsem koupil Black Monstra SKX779K1 jako svoje první pořádné hodinky před měsícem. Protože nemám zkušenost se zahraničními e-shopy, tak jsem je koupil za 6.390,- na i-hodinářství.cz. Myslim ale, že už je tam nevidím. Po vlně počátečního nadšení přišlo vystřízlivění a chtěl jsem je prodat. A po měsíci jsem zjistil, že jsou to super hodinky a že se jich asi nikdy nezbavím.

Odkaz ke komentáři

A pokud bych kupoval z creationwatches.com, budu platit clo a DPH? Nemůžu nikde najít ze které země se to posílá...

Kup to na az watch, je spolehlivy, je v cr a odpadnou Ti starosti. Ja je tam kupoval a fakt v pohode.

Ja osobne mam 1 s manualnim natahem a 1 ne a stejne ho nepouzivam, neni duvod.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Já jsem na tom byl podobně jako Ty...vybíral jsem a vybíral...pročítal tenhle web sem a tam, protože jsem měl čas(měl to být dárek k narozkám a ty byly až za půl roku). Monstra mě zaujaly, ale nakonec to vyhrály SKX007 na tahu...mám je už dva roky jsem spokojen...nosím je teď nejvíc na nato strepu, ale souhlasím s kolegy, vždy se dají hodinky nasadit na něco jiného, co se lépe schání. Vyzkoušel jsem i kůži, ale na mém útlém zápěstí to hodinky díky kloubu posuvalo "nahoru" a to mi nevyhovovalo..jinak to ale vypadalo docela dobře.

Dále se také musím potvrdit, slova kolegů...časem začneš pokukovat dál a manuální nátah bude podmínkou...:-) ..já teď koukám spíše po oblekovkách...ale to bude hudba budoucnosti....vystačím si plně 007 a aktivní chronobrouk na mě nesedl..jenom pasivní = čtecí a kochací.

Odkaz ke komentáři

Nechci plevelit vlákno...ale myslím, že by se hodila rada/doporučení servisu na Seiko stoje .... určitě to tady bylo zmíněno...

...ale co takle nějaký spolehlivý na Vysočině? myslím, že bych ho využil...seřízení + kontrola po 2 letech(v mém případě) by asi byla vhodná, nebo se pletu?

Ještě jednou sorry for offtopic...ale třeba to ocení i zakladatel vlákna ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...