gas Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Teď pár dní tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Sváteční volnočasovky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Jo jo - když svátek, tak PAM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Ve vodě jsou jako doma :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Několik venkovních záběrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 112 jsou ikonickej model, něco jako Ford Mustang, nebo BMW 3. Měl jsem je kdysi taky a pořád na ně rád vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 112 jsou ikonickej model, něco jako Ford Mustang, nebo BMW 3. Měl jsem je kdysi taky a pořád na ně rád vzpomínám.Souhlasím! Ten čistý design nemá chybu. Navíc jsou to první hodinky u kterých je mi jedno, jaký je právě přesný čas, což u jiných řeším možná až moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 112 jsou ikonickej model, něco jako Ford Mustang, nebo BMW 3. Měl jsem je kdysi taky a pořád na ně rád vzpomínám.Já taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 15. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Na prochazku Flajbeky.. ..na gume, kdybych nahodou spadl do reky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Dneska zase nastala jejich chvile.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Dnes na výlet do Bratislavy i do roboty 320, na nejlepší kožce od Leather Works... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labat Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Nádhera. Ta GMT ručička chodí plynule? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 (upraveno) Za provozu "GMT" ručka samozřejmě chodí plynule, s nastaveným odstupem vůči hodinovce. Při nastavování na první pozici skáče malá ručička po hodinových skocích (čímž se dají zrychleně přehazovat i datumy), na druhé pozici se minutovkou nastavuje čas (GMT a hodinovka jedou společně) tak jako na Rolex GMT - s tím rozdílem že GMT na 320 je (naštěstí) jen 12-hodinové a Rolex zas nedovede reset vteřinovky na nulu. Neceločíselné ofsety vůči GMT (Indie, severní Korea, Írán...) nenastavíš ani na jednom. Upraveno 22. července 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Wristshot u první ranní kávičky. Ani jsem se nenadál a už mám v sobě tři a je čas na oběd...Just another manic Monday... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labat Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 pure beauty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Je skoro pulnoc..a z kostela zvon..mi Pam pripomina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labat Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 ... Vy mi dáváte čoud Já chci taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Slunce na 6 Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se