Kostra Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna V 7. 4. 2025 v 10:50, LovecK napsal: 183 and something in the air..Toš to jsem zvědav, co je in the air ředitelu;-)Každopádně mě už to začíná taky brát, pokud by se někdo chtěl zbavit ušáků, mám poptávku v příslušném vlákně;-)
bandicoot Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Perfektně sladěný pláťák k hodinkám! Tak mě napadá, canvasů jsem měl dost, ale na pamech žádnejch...
M-72 Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 14. 4. 2025 v 14:31, bandicoot napsal: Perfektně sladěný pláťák k hodinkám! Tak mě napadá, canvasů jsem měl dost, ale na pamech žádnejch... Rozšířit Jj nosím ho rád, ale vůbec neznám firmu, byl již k hodinkám od prodejce z DE. Origo kůže vypadá dobře, ale nenosí se mi to pohodlně. Zelený PAM kaučuk mám na léto ten je taky OK.
bandicoot Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 14. 4. 2025 v 16:06, M-72 napsal: Zelený PAM kaučuk mám na léto ten je taky OK. Rozšířit Ten jsem chtěl taky. Ale 5500 jsem dal za černý a podruhý jsem to už platit nechtěl.
Kostra Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna V 16. 4. 2025 v 12:10, Campino napsal: PolotmaTady ty asi fakt potřebuju, krásná hodinka 1
Kostra Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna V 16. 4. 2025 v 15:39, Vortex-Tempus napsal: Jasně, jen do mě:-)
Campino Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna V 16. 4. 2025 v 15:02, Kostra napsal: Tady ty asi fakt potřebuju, krásná hodinka Rozšířit Sú skvelé@Vortex-Tempus ti to rád dosvedčítak neváhaj
Vortex-Tempus Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna @Campino @Kostra Ked som ich bral cakal som ze mi ich tu vsetci ofrflu… biele PAM to sa predsa nepatri. Teraz som rad ze sa pacia…
Vortex-Tempus Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna V 16. 4. 2025 v 15:50, Kostra napsal: Jasně, jen do mě:-) Rozšířit Ani nevies aku mas pravdu. Dnes som ich nenosil ale ako som videl tvoj komentar nevedel som si pomoct… vybral som ich z boxu a cvakol tak dobre ako sa len dalo 1
LovecK Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna @Kostra voe, nevidím žádný bílý cifr, tak jedny přidám 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se