Tomino2007 Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května před 5 minutami, EpsteinBarr napsal: @Vortex-Tempus Nepoznas prikazania? Nespominaj Seiko nadarmo @Tomino2007 Ok, synu. Sorry @EpsteinBarr... ty máš úžasné PAMy 🖐 ale fotku své sbírky dal @Vortex-Tempus...takže poďme do založení vlákna "Rodinné foto PAM. ️"
Tanner Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Kurňa to jsou vyznání tady. No rád bych vám tady taky něco kváknul, ale když už jsem to za těch 15+ (podle registrace?!) kloudně neudělal, tak mi je lehce žinantní to měnit . Proběhl jsem si tu kde čím, od několika 43/45mm B-Uhr, Archimede, Štainy až po nemálo skoro dětských primek, kupu gshocků, potápek od Seiko, Breitling a v neposední řadě Tudorů (na Rolády jsem nedošplhal, přestalo se mi to prostě páčit). Horší pro vás je, že naprosto nic z toho jsem neprodal.. těšte se po padesátce, roztrhne to bazar Musím říci, stejně jako mnozí kolegové, Panerai jsem léta naprosto ignoroval a nechápal jak takové obrovské kravince může někdo nosit.. A nakonec.. aktualně taky owg s 1312 a chrochtam si jak malej jarda uvidime kam cesty dal zavanou, už však tuším, že to budou další pamy.. (suby mejbí). Tady se zelenym cbstrap Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
ZdenoP Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Od doby, kdy jsem je v únoru zakoupil, tak jsem je nesundal z ruky na tak dlouho, abych vůbec viděl ukazatel rezervy nátahu... až teď jsem se hecnul a podařilo se mi to - opravdu tam je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 1
Kupa54 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Radek Cigi Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
bejduko Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
baza Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května blu mare Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Vortex-Tempus Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 17 hodinami, Tomino2007 napsal: Sorry @EpsteinBarr... ty máš úžasné PAMy 🖐 ale fotku své sbírky dal @Vortex-Tempus...takže poďme do založení vlákna "Rodinné foto PAM. ️" Mozme zalozit ale osobne si myslim ze mozme vsetko kludne davat aj sem. Nastastie sme tu parta dospelych chlapov a nikto nevyskakuje aj ked sa dava nieco mierne off-topic 1 1
Vortex-Tempus Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 17 hodinami, EpsteinBarr napsal: @Vortex-Tempus Nepoznas prikazania? Nespominaj Seiko nadarmo Jozko ja mam Seiko minimalne v rovnakej ucte ako Panerai a Rolex. Vlastne su to jedine 3 znacky co ma dokazu nadchnut ( Aj ked RLX bohuzial uz len naozaj vyjimocne. Mimochodom moja uplne najviac nosene hodinky su Zelvy… kazdy vecer doma a kazdy weekend na ruke… 1
Vortex-Tempus Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Nove PAM 01731… je to parada. 1950 puzdro, hnedy cifernik+zlate rucky, sandwich, klenute sklo, priehlad na stojcek ako za starych casov, WR 300 a hneda guma v baleni… nemam co vytknut Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Piplík Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května (upraveno) @Vortex-Tempus gratulace!!!! Super kousek, návrat ke kořenům (-: hodně mi připomínají 422, ale cifr je tady čistější. Opravdu pěkná reference do tvé sbírky. Tak už jen 2 kousky a končíš Upraveno 17. května uživatelem Piplík
Vortex-Tempus Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 17 minutami, Piplík napsal: @Vortex-Tempus gratulace!!!! Super kousek, návrat ke kořenům (-: hodně mi připomínají 422, ale cifr je tady čistější. Opravdu pěkná reference do tvé sbírky. Tak už jen 2 kousky a končíš Este ma nevolaju pane… len som sa bol pozriet a porovnat ale pri finalnon vybere dostanu asi prednost ine
Tomino2007 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Tyhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Piplík Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 43 minutami, Vortex-Tempus napsal: Este ma nevolaju pane… len som sa bol pozriet a porovnat ale pri finalnon vybere dostanu asi prednost ine Jó tak to jsem se unáhlil, když jsem viděl fotku z dlažbou, myslel jsem že už jsou tvoje. A to tě jen prodejce s ochrankou pustili ven podívat se na ciferník na přirozeném světle
Vortex-Tempus Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 2 minutami, Piplík napsal: Jó tak to jsem se unáhlil, když jsem viděl fotku z dlažbou, myslel jsem že už jsou tvoje. A to tě jen prodejce s ochrankou pustili ven podívat se na ciferník na přirozeném světle Poznaju ma a vedia kde byvam Holt nie je to Rolex alebo AP kde ti hodinky ani neukazu. Napriklad v Basli som skusal platinove Radia za asi 60k. Ked predavac zbadal ako sa trapim s fotenim v butiku tak ma sam poslal fotit na ulicu. 2 1
Vortex-Tempus Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 49 minutami, Tomino2007 napsal: Tyhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tieto som zatial videl len cez vylohu v Zurich na letisku… boli paradne
pciza Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Dnes malý Suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
pciza Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 2 hodinami, pciza napsal: Dnes malý Suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ještě jsem zapomněl napsat že to bylo focený na pouti. Tam by se spíš hodily nějaký Navitimer, ale ty bohužel nemám a u frantíka jsem se pro ně nestačil bohužel zastavit. Aby mi je jako půjčil, abych tam víc zapad! 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se