EpsteinBarr Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června V 3. 6. 2026 v 20:27, organic napsal: Nejsou ti malé? Rozhodne nie, 47mm su uplne idealne Akurat, nie som schopny urobit normalnu fotku a ta perspektiva to skresluje. Potreboval by som najst dobrovolnika Ktory by mi za nejakych rozumnych podmienok pozical suby 24 na niekolko dni, tyzden... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Tomino2007 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
pciza Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Lions jedeme! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Juraj11 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Tak ke doma. Zpracování super,jen nevím jestli si na něj zvyknu po tak dlouhém nošení CanvasuSent from my iPhone using Tapatalk 11 1
Cancri Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 4 minutami, Juraj11 napsal: Tak ke doma. Zpracování super,jen nevím jestli si na něj zvyknu po tak dlouhém nošení Canvasu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Me se to hodne libi
ZdenoP Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 14 minutami, Cancri napsal: Me se to hodne libi Taky se s k němu pomalu odhodlávám... Už díky AI vím, jak moc by mi i slušel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jony Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Panerai Submersible 47 titan (pam02305) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Vortex-Tempus Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Juraj11 Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Myslim, ze to pojde. S canvasom dosiel este jeden kozeny remen, ale ten si nechavam na nejaku "prilezitost". A musim povedat, ze nic lepsie (na podmienky mojej ruky) ako sew-in spona neexistuje. To je proste lahodka. Pritom mam aj original Panerai preklapacku. Na zasitu sponu sa nechyta nic. http://uploads.chronomag.cz/monthly_2026_06/IMG_4621web.jpeg.4d2137ada77a38f1b662edc9f6c20690.jpegCo to máš prosím tebe za barvu a od koho je ten Canvas?Sent from my iPhone using Tapatalk
EpsteinBarr Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června @Juraj11 Je to tento z etsy. 26/22 a 130/80 so zasitou sponou. Akurat klasika, oteplilo sa a na jednej dierke je strasne volny, na najblizsej mi zase zastavuje prudenie krvi . Furt daco A nie som si isty, ci canvas "povoli" ako kozeny remen. Takze dalsi do policky...
bandicoot Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června před 34 minutami, EpsteinBarr napsal: …na jednej dierke je strasne volny, na najblizsej mi zase zastavuje prudenie krvi... Tohle je u mě taky častý problém. Čím tlustší řemen, tím vic se to umí projevit.
Juraj11 Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června [mention=4208]Juraj11[/mention] Je to tento z etsy. 26/22 a 130/80 so zasitou sponou. Akurat klasika, oteplilo sa a na jednej dierke je strasne volny, na najblizsej mi zase zastavuje prudenie krvi . Furt daco A nie som si isty, ci canvas "povoli" ako kozeny remen. Takze dalsi do policky...Neboj,trochu povolí a vytahá se. Taky mám ten samý problém. Každý výrobce to má trochu jinak a nikdy mi řemen nesedne na obvod přesně.U mě naopak Canvas vede a ten kožený co jsem teď koupil půjde buď do krabičky,nebo do prodejeSent from my iPhone using Tapatalk
Kid_A Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června V 7. 6. 2026 v 19:14, Juraj11 napsal: Tak ke doma. Zpracování super,jen nevím jestli si na něj zvyknu po tak dlouhém nošení Canvasu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk ta tohle je to "strap monster" :)))
EpsteinBarr Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června piatkova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Cancri Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Neco se opet urodilo, aneb when in Florence... 6
Cancri Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 4
pciza Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června 514 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Vortex-Tempus Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Konecne som sa dokopal k letnemu prezuvaniu remenov. Na jesen som bol lenivy a vacsinu Pamikov som po lete nechal aj cez zimu na gume… takze som mal len dva kusky co potrebovali vymenu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Tomino2007 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Při sobotě, čerstvě nataženo, převlíknuto. ...ten click systém...fakt ultrarychlý. Ale i drahý.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vortex-Tempus Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 3 hodinami, Tomino2007 napsal: Při sobotě, čerstvě nataženo, převlíknuto. ...ten click systém...fakt ultrarychlý. Ale i drahý.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To nacvakavas na srobik alebo na srobik+trubicka?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se