Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 3. 6. 2026 v 20:27, organic napsal:

Nejsou ti malé? 😂

Rozhodne nie, 47mm su uplne idealne 🙂 
Akurat, nie som schopny urobit normalnu fotku a ta perspektiva to skresluje.

Potreboval by som najst dobrovolnika 🙈😇 
Ktory by mi za nejakych rozumnych podmienok pozical suby 24 na niekolko dni, tyzden... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
Odesláno

Tak ke doma. Zpracování super,jen nevím jestli si na něj zvyknu po tak dlouhém nošení Canvasuaa079be8dcf1c30c22bbaf951e15a2b3.jpg
bd582ec94bceafa0480b50336c67249e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 11
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 4 minutami, Juraj11 napsal:

Tak ke doma. Zpracování super,jen nevím jestli si na něj zvyknu po tak dlouhém nošení Canvasu

Me se to hodne libi

Odesláno
Myslim, ze to pojde. S canvasom dosiel este jeden kozeny remen, ale ten si nechavam na nejaku "prilezitost".
A musim povedat, ze nic lepsie (na podmienky mojej ruky) ako sew-in spona neexistuje. To je proste lahodka. Pritom mam aj original Panerai preklapacku. Na zasitu sponu sa nechyta nic. 
http://uploads.chronomag.cz/monthly_2026_06/IMG_4621web.jpeg.4d2137ada77a38f1b662edc9f6c20690.jpeg

Co to máš prosím tebe za barvu a od koho je ten Canvas?

Odesláno

@Juraj11 Je to tento z etsy. 26/22 a 130/80 so zasitou sponou. Akurat klasika, oteplilo sa a na jednej dierke je strasne volny, na najblizsej mi zase zastavuje prudenie krvi 🙈. Furt daco 🙂  
A nie som si isty, ci canvas "povoli" ako kozeny remen. Takze dalsi do policky...

Odesláno
před 34 minutami, EpsteinBarr napsal:

…na jednej dierke je strasne volny, na najblizsej mi zase zastavuje prudenie krvi...

Tohle je u mě taky častý problém. Čím tlustší řemen, tím vic se to umí projevit. 

Odesláno
[mention=4208]Juraj11[/mention] Je to tento z etsy. 26/22 a 130/80 so zasitou sponou. Akurat klasika, oteplilo sa a na jednej dierke je strasne volny, na najblizsej mi zase zastavuje prudenie krvi . Furt daco   
A nie som si isty, ci canvas "povoli" ako kozeny remen. Takze dalsi do policky...

Neboj,trochu povolí a vytahá se. Taky mám ten samý problém. Každý výrobce to má trochu jinak a nikdy mi řemen nesedne na obvod přesně.

U mě naopak Canvas vede a ten kožený co jsem teď koupil půjde buď do krabičky,nebo do prodeje

Odesláno
V 7. 6. 2026 v 19:14, Juraj11 napsal:

Tak ke doma. Zpracování super,jen nevím jestli si na něj zvyknu po tak dlouhém nošení Canvasu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

ta tohle je to "strap monster" :))) 

Odesláno

Konecne som sa dokopal k letnemu prezuvaniu remenov. Na jesen som bol lenivy a vacsinu Pamikov som po lete nechal aj cez zimu na gume… takze som mal len dva kusky co potrebovali vymenu.

• Like 5
  • Dát hlas 1
Odesláno

Při sobotě, čerstvě nataženo, převlíknuto. ...ten click systém...fakt ultrarychlý. Ale i drahý..

• Like 2
Odesláno
před 3 hodinami, Tomino2007 napsal:

Při sobotě, čerstvě nataženo, převlíknuto. ...ten click systém...fakt ultrarychlý. Ale i drahý..

To nacvakavas na srobik alebo na srobik+trubicka?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...