Piplík Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Když rifle do práce, tak PAMy taky přezuty na riflák ️ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Radek Cigi Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Před hodinou, Piplík napsal: Když rifle do práce, tak PAMy taky přezuty na riflák ️ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července U mě dobrý Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1
Vortex-Tempus Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
pku Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července V 21. 7. 2026 v 11:02, Dominik17 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Neuveritelna fotka. Ty Pamy v tom Facku jsou proste bozi. Fakt parada. 1
EpsteinBarr Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Dosiel dalsi kusok do skladacky. Celkovy obraz sa uz zacina rysovat.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
EpsteinBarr Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Jo tritium. Ale rucicky zial nie su povodne. Takze stale je tu nejaka dilema, ci si ich nechat, alebo to nejakym sposobom riesit.
Frantik Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července (upraveno) Ja si je nechávám v původním stavu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. července uživatelem Frantik 2 1 1
pciza Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 15 minutami, EpsteinBarr napsal: Jo tritium. Ale rucicky zial nie su povodne. Takze stale je tu nejaka dilema, ci si ich nechat, alebo to nejakym sposobom riesit. No a
raduzn1 Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
lupo Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července V 24. 7. 2026 v 17:32, EpsteinBarr napsal: Jo tritium. Ale rucicky zial nie su povodne. Takze stale je tu nejaka dilema, ci si ich nechat, alebo to nejakym sposobom riesit. trápi ťa čo? že pri servise si dostal nové ručičky? alebo že nemáš tritium? ak to druhé, tak buď v kľude! nikdy si ich tam ani nemal. za predpokladu že tam nedošlo k výmene skla a lunety samotnej (čo sa dialo pravidelne), vidím z fotky že si v druhej polovici série c, ale skor v sérii d. (d mala už kovový ratchet lunety, nie plastový) tam bol ciferník v "dojazde" tam šli na luminova ručičky. 24 su skvelé hodinky! 7750 P1 je skvelá mašina (kombinácia 7750 a 7765 strojčekov) má to perfektné hodnoty aj po rokoch a zoservisuje ti to aj semi-inteligentný šimpanz.
Frantik Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Mimochodem měl jsem je teď v servisu po víc než 10 letech a to jsem je tam dal proto, že už jsem byl nervózní, že pořád nic Šlapaly skvěle. Servis jsem jim dopřál a 10 let zase pošlapou
Vortex-Tempus Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Snad by som tych 47 aj mohol nosit… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Frantik Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Ja si to taky myslel a kupodivu nemohl Na me byly proste velké a neforemné. Jsou nádherný a hrozně jsem je chtěl a necítil jsem se v nich. Tech 44 mi přišlo přirozenější a pohodlnější. Ale podle vkusu samozřejmě
Cancri Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 43 minutami, Vortex-Tempus napsal: Snad by som tych 47 aj mohol nosit… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jednoznačně mohl
Ondrej71 Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července 183 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Tomino2007 Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
lupo Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 1 hodinou, Vortex-Tempus napsal: Snad by som tych 47 aj mohol nosit… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ja si myslím že hlavne tie béžové by si mohol
Vortex-Tempus Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července (upraveno) před 1 hodinou, lupo napsal: ja si myslím že hlavne tie béžové by si mohol Jo tie bezove boli fajnove… Ukazali mi aj co este bude nove do konca roka. Hlavne niekolko Submersible v 44. Esteticky ladene smerom na starsie modely ako napriklad prave tie 24. A budu aj destro Suby. Velky navrat bude mat velkost 42. To ma sice az tak nezaujima ale kedze budu medzi 42 novinkami napriklad aj cierne DLC Luminor tak sa da dufat ze ich na buduci rok spravia aj v 44. @Frantik Je tiez zostanem pri 44. 47 mi nepridu velke ani nepohodlne ale viem ze ked si raz na tu velkost zvyknem uz nebudem chcet nosit nic ine. Potom aby tu clovek predaval co som za tie roky nahromadil… ved by ma drblo Upraveno 26. července uživatelem Vortex-Tempus 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se