EpsteinBarr Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Starsia verzia u mna. @Vortex-Tempus Nemal si este narodky nahodou? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Vortex-Tempus Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna @EpsteinBarr Sakra ty mas pamat... Nie este 9 dni ale darcek "sam sebe" uz je doma... 1
ZdenoP Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Jedna kancelářská... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Harwey Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 6 minutami, Vortex-Tempus napsal: @EpsteinBarr Sakra ty mas pamat... Nie este 9 dni ale darcek "sam sebe" uz je doma... este musime tolko cakat??:)
EpsteinBarr Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 27 minutami, Vortex-Tempus napsal: darcek "sam sebe" uz je doma... Takze miestne osadenstvo moze zacat pomaly slintat? Indicia nejaka bude?
Vortex-Tempus Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna No urcite... len na moje narodeninove hodinky sa tu caka... Su usate, bez antireflexu takze fotky budu na prd
Harwey Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna V 26. 7. 2026 v 15:46, Vortex-Tempus napsal: Snad by som tych 47 aj mohol nosit… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V 28. 7. 2026 v 9:47, Vortex-Tempus napsal: Pridam este nejake foto z ocumovania. Tento krat AD v Bratislave Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jedny z tychto 4 1
Vortex-Tempus Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 4 minutami, Harwey napsal: jedny z tychto 4 Vylucit sa to asi neda...
EpsteinBarr Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Modre ma. Nezda sa mi, ze by si kupil (pardoooon, dostal) druhe modre. 47 asi nie, lebo to by sa bal, ze preda vsetky 44 co za tie roky "nahanobil" Ved uvidime....
Vortex-Tempus Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna (upraveno) @Harwey @EpsteinBarr Nemate nic lepsie na robote... ? 1759 len som este nemal prilezitost ich pekne nafotit. Upraveno 5. srpna uživatelem Vortex-Tempus 1 2
Harwey Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna ty nepoznas prokrastinaciu?:) uz som sa tesil ze zabrdnes aj do vod 47
pciza Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
tomina666 Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Na skok do svého přirozeného prostředí a země. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
EpsteinBarr Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Kvapky dazda, zeby konecne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
pciza Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Cancri Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Buonasera! Dohanim dnesni rest. Nejak jsem zapomnel to odeslat... 6
bandicoot Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Sem ráno zjistil, že je dneska nutně potřebuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
EpsteinBarr Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna (upraveno) Praotec Čech sidlil nedaleko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. srpna uživatelem EpsteinBarr 1
Sphinxx Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Že já sem lezu tvl, zase potřebuji dvě gumy a canvas, jen sem člověk nahlídne. Jak stárnu, tak se víc a víc obracím k Panerai. Měl jsem je vždycky v repertoáru, keramiky, Flybacky, Suby, GMT, desetidenní komplikace... A dnes ? Osmidenky a 422 a říkám si, jak je v jednoduchosti ta jejich krása a jaké má Panerai čaro. Odjakživa jsem byl největším fanouškem značky Breitling a kolekce Professional (Emergency, Aerospace, Exospace B55, ale i Chronomat, Avenger ad.), pak přišel Kern a bylo po prdeli. Dnes, když se ohlédnu zpět, tak se vracím k IWC, Panerai a Zenith, ale Panerai má pro mě asi největší čaro a ne a ne mě to pustit, čím to sakra je? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se