Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 46 minutami, Sphinxx napsal:

Že já sem lezu tvl, zase potřebuji dvě gumy a canvas, jen sem člověk nahlídne.

Jak stárnu, tak se víc a víc obracím k Panerai. Měl jsem je vždycky v repertoáru, keramiky, Flybacky, Suby, GMT, desetidenní komplikace... A dnes ? Osmidenky a 422 a říkám si, jak je v jednoduchosti ta jejich krása a jaké má Panerai čaro. Odjakživa jsem byl největším fanouškem značky Breitling a kolekce Professional (Emergency, Aerospace, Exospace B55, ale i Chronomat, Avenger ad.), pak přišel Kern a bylo po prdeli. 

Dnes, když se ohlédnu zpět, tak se vracím k IWC, Panerai a Zenith, ale Panerai má pro mě asi největší čaro a ne a ne mě to pustit, čím to sakra je? 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

No a jak jinak! Gratulace a tady v  Panerai klubu je stejně nejlíp!

• Like 1
Odesláno
před 3 hodinami, Vortex-Tempus napsal:

Tak odo dnes sa uz nemozem nasrat ked mi niekto povie ze som stary… 😂50ka a darcek sam sebe… PAM 1759

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Také přeji vše nejlepší 🎂 a posílám pozdrav z Azor. Jinak jsem měl 8.8. také padesát a od manželky hezký dáreček v podobě 372. 

• Like 6
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 minutami, Bertik napsal:

A ještě jedna u chlazeného. 

Paradne su… dlho som rozmyslal ci tiez nezobrat 372. Nakoniec vyhraly 1759 vdaka brutal vypuklemu sklu, lumi bez fauxtiny a no date. 

Odesláno
před 22 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Paradne su… dlho som rozmyslal ci tiez nezobrat 372. Nakoniec vyhraly 1759 vdaka brutal vypuklemu sklu, lumi bez fauxtiny a no date. 

To vypoukké sklo je u 1759 parádní, užívej. 👍

• Dát hlas 1
Odesláno

S tymto nakupom som hodne spokojny…

zaujimave je ze maju komplikaciu skakajucej hodinovej rucicky

• Like 5
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 23 minutami, Vortex-Tempus napsal:

S tymto nakupom som hodne spokojny…

zaujimave je ze maju komplikaciu skakajucej hodinovej rucicky

To bude tím, že mají v sobě p9010 akorát bez datumu a tento strojek ma funkci rychle změny časového pásma. A byla by škoda ji tam nenechat. 😊

• Dát hlas 1
Odesláno
před 19 hodinami, Bertik napsal:

To bude tím, že mají v sobě p9010 akorát bez datumu a tento strojek ma funkci rychle změny časového pásma. A byla by škoda ji tam nenechat. 😊

Mna len prekvapilo ze ho dali zrovna do tohoto modelu. Ale ked tak nad tym rozmyslam, Panerai no-date automat nema a takto to asi bolo jednoduchsie ako riesit mrtvu polohu korunky pri P900. Ale prijemna funkcia to urcite je…

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...