Potkan Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Na Velikonoce kazdy den s Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 (upraveno) jsem na tom podobně Upraveno 12. dubna 2020 uživatelem brnakp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Tak tak, ve svátek sváteční rouška rádiofka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Taky, taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Někde jsem četl, že jsou PAMy jako ovce, potřebují být alespoň dvoje, aby těm jedněm nebylo smutno:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Novej přírůstek? Jestli jo tak gratulace!A na tom rčení asi něco bude.Taky už mně to napadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Novej přírůstek? Jestli jo tak gratulace!A na tom rčení asi něco bude.Taky už mně to napadlo.Jojo, nový přírůstek. Díky za gratulaci, prvotní nadšení je obrovské.A ještě větší po zjištění, že Frantík nekecal a sedí na ně i 24 mm řemeny. Ušetří to spoustu peněz:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 No ty mi dáváš. Mám v merku něco jinýho,ale teď nevím.Já jsem uvažoval o bílých, aby se to víc odlišilo, ale jak jsi dal tu fotku vedle sebe,tak bez toho ucha by to taky šlo.Jsou fakt suprový. A s těma remenama že pasujou, tak to je bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 (upraveno) A nevadi Ti absence te vterinove rucicky? Jako, ze se na nich nic nehybe? Upraveno 16. dubna 2020 uživatelem knihomol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Jojo, nový přírůstek. Díky za gratulaci, prvotní nadšení je obrovské.A ještě větší po zjištění, že Frantík nekecal a sedí na ně i 24 mm řemeny. Ušetří to spoustu peněz:-) Ja vole nikdy nekecam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Ja vole nikdy nekecam :-)Králíček a Frantík nikdy nekecají, píšu si za uši:-) Vole;-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 A nevadi Ti absence te vterinove rucicky? Jako, ze se na nich nic nehybe?Na některých kukačkách v minulosti mi to vadilo, ale tady to tak nějak pasuje a dotváří ducha a eleganci. Navíc krásně hlasitě tikají, takže když by měl člověk pochyby, jestli jdou, stačí dát blíž k uchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Sakra, já ty Radiomiry asi vážně potřebuju. Tak aspoň zaháním smutek novými řemeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Ses do toho vopřel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Gratulka k rádiofkám. Jednou si je taky poridim, s california dialem;-) ale jeste to neuzralo;-) tak jako tak, sezona Pams je v plným proudu;-! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 (upraveno) Prázdné město Upraveno 16. dubna 2020 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Ses do toho vopřel :-) Tak nějak se zabavit musim, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Někde jsem četl, že jsou PAMy jako ovce, potřebují být alespoň dvoje, aby těm jedněm nebylo smutno:-) parada, velka gratulace, skvele kombo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 parada, velka gratulace, skvele kombo!Děkuji:-) Kdysi jsem tu házel myšlenku na svatou trojici hodinek (všech dohromady) a ani bych se nedivil, kdybych nakonec po cca 2 letech skončil u svaté trojice z PAMů. Nikdy jsem nechápal, co na nich lidé vidí, než jsem je hodil na ruku. Mají charisma a koule jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Jj to podepíšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se