pciza Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Zimní piknik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 V 14. 2. 2021 v 16:14, pciza napsal: Zimní piknik Nádhera Tak nějak mám pocit,že PAM je to pravé a začínám pokukovatSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 V 14. 2. 2021 v 20:19, Juraj11 napsal: Nádhera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak nějak mám pocit,že PAM je to pravé a začínám pokukovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Rozšířit Díky za pochvalu a samozřejmě máš pravdu. PAM je to pravé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 https://www.armyweb.cz/clanek/panerai-z-puvodne-armadni-znacky-ikonou?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=fANChvd9ZNV-202102191054 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 V 20. 2. 2021 v 12:33, pciza napsal: Suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit To jsou prostě megadrsný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Skvělej úhel fotky, všechno co má, vynikne. Brutus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Díky všem za pochvalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 V 21. 2. 2021 v 11:12, African napsal: Jsou super Rozšířit Co tie tvoje? Kedy budu?;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 V 21. 2. 2021 v 11:38, Harwey napsal: Co tie tvoje? Kedy budu?;) Rozšířit Slíbeno že před létem budou doma, ale pssst, tady jeden nikdy neví .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Na venčení dravé šelmy decentější 111 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 V 21. 2. 2021 v 12:52, pciza napsal: Na venčení dravé šelmy decentější 111Jsou nádherné,ty musím mít Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Sice tmavsi nez jsem cekal, ale i tak dela nesmirnou radost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 V 22. 2. 2021 v 15:51, Potkan napsal: Sice tmavsi nez jsem cekal, ale i tak dela nesmirnou radost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Hele, nepředběhl jsi mne u Jsilvra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Jasne. Byl jsem jako blesk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 V 21. 2. 2021 v 12:07, African napsal: Slíbeno že před létem budou doma, ale pssst, tady jeden nikdy neví .... Vlasto, uz je to par let, co jsem nosil 312ky, ale pamatuju si, ze pouzdro 1950 je trochu vyssi, to uz pod kazdej rukav nedas. A pak se taky delaji varianty s uchem na leve strane, coz ja osobne nemusim, ale muze to byt taky reseni.@Potkan ten modry remen nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 V 22. 2. 2021 v 18:11, michalval napsal: Vlasto, uz je to par let, co jsem nosil 312ky, ale pamatuju si, ze pouzdro 1950 je trochu vyssi, to uz pod kazdej rukav nedas. A pak se taky delaji varianty s uchem na leve strane, coz ja osobne nemusim, ale muze to byt taky reseni. @Potkan ten modry remen nema chybu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Jasný a díkas. Mám odzkoušeno, objednáno a Šalamounsky vyřešeno. Jak jinak, že u Afričana Ale byl to boj jak sviňa....a to jak vybrat tikátka, tak vyřešit prašule abych nepřišel o některé velké již naplánované projekty v kopcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 V 22. 2. 2021 v 18:11, michalval napsal: ...[mention=1684]Potkan[/mention] ten modry remen nema chybu Dikec! Docela s nim prokoukly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Tak jsem vyndal kompletní obutí. Vlastně jsou ještě dva ve výrobě a jeden na cestě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se