michalval Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 359=lesk jak blesk a dnes přehozené na guFakt že jo! Díky Tvým leštěnkám a pouzdru 1950 vidíme skoro celou Tvoji kancelář nebo co to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Fakt že jo! Díky Tvým leštěnkám a pouzdru 1950 vidíme skoro celou Tvoji kancelář nebo co to je Kua člověk aby při focení hodinek ještě myslel na to jestli má kolem sebe uklizeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Dobře tak dneska taky pam Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Celkem už jich bylo 9, želbohu zůstaly pouze tyto dvoje. Vtipné je, že jsem vždy trval na automatu a datumovce no a vidíte. Oboje jsou manuál, oboje bez data a jedny dokonce i bez vteřinovky. Tedy 512 a 560.na automatu netrvám, ale na vteřinovce a datumu jo, jak se Ti povedla se zbavit potřeby data, něco se přihodilo nebo jen prostě časem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 RubberB pro Panerai dorazil. V úterý odpoledne objednáno na Floridě, dnes odpoledne doma.Jestli jsem byl z RubberB nadšen u RLX DeepSea, u PAM jsem ještě více. I přes raketu co dnes stojí nelituju ani jediné koruny a obávám se, že ostatní řemeny jsou out. Z hlediska pohodlí a nakonec i vizáže není co řešit. Fotka je hnusná, je tma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 (upraveno) na automatu netrvám, ale na vteřinovce a datumu jo, jak se Ti povedla se zbavit potřeby data, něco se přihodilo nebo jen prostě časem?Ani nevím, nakonec jsem zjistil, že mi to je vlastně jedno. A u 560 jsem si dokonce záměrně vybral tyto i když jsem mohl mít 510 s vteřinovkou. Jsem rád, že na devátý pokus mám konečně i číslici 9. Upraveno 5. února 2015 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Celkem už jich bylo 9, želbohu zůstaly pouze tyto dvoje. Vtipné je, že jsem vždy trval na automatu a datumovce no a vidíte. Oboje jsou manuál, oboje bez data a jedny dokonce i bez vteřinovky.Tedy 512 a 560.Skvělá PAM dvojice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 RubberB pro Panerai dorazil. V úterý odpoledne objednáno na Floridě, dnes odpoledne doma.Jestli jsem byl z RubberB nadšen u RLX DeepSea, u PAM jsem ještě více. I přes raketu co dnes stojí nelituju ani jediné koruny a obávám se, že ostatní řemeny jsou out. Z hlediska pohodlí a nakonec i vizáže není co řešit. Fotka je hnusná, je tma. Ahoj, hod prosim vic fotek. Nevypada to vubec zle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Ahoj, hod prosim vic fotek. Nevypada to vubec zle :-)Když tak zítra, už je tma jako v pekle. Na jejich stránkách nějaké fotky najdeš a i na google obecně. Za sebe Ti řeknu jen tolik: plánuješ li si ty new 312 nechat dýl, neváhej a jdi do toho. Nic lepšího na hodinky není. A jde tam vrazit i origo spona. DeepSea byly na tahu nepěkné a nepohodlné, na RubberB skvělé. Tady je to totéž. RubberB se chová jako obruč, váha se rozloží, hodinky jsou na ruce dokonale vycentrované a nemají tendenci padat na stranu. Fakt pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Pěkný vlákno....tak něco z historie.250 Daylight. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Ještě přihodím lumi fotku bývalých 312, které jsem nahradil 359 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Když tak zítra, už je tma jako v pekle. Na jejich stránkách nějaké fotky najdeš a i na google obecně. Za sebe Ti řeknu jen tolik: plánuješ li si ty new 312 nechat dýl, neváhej a jdi do toho. Nic lepšího na hodinky není. A jde tam vrazit i origo spona. DeepSea byly na tahu nepěkné a nepohodlné, na RubberB skvělé. Tady je to totéž. RubberB se chová jako obruč, váha se rozloží, hodinky jsou na ruce dokonale vycentrované a nemají tendenci padat na stranu. Fakt pecka.Ok. No takhle z boku uz to zase takova bomba neni :-) Uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Zajimavy cifr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 PAM560 + RubberB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Maxi, ta guma vypada dobre, ale ten vystupek uprostred to nejak vse kazi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Ja furt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 MaxT: rubberB bomba.... IMO lepší, než origo PAM gumicuk. Franta: tentokrát fakt bez přešlapu awesome choice !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 MaxT:mě se tenhle kaučuk líbí. Originál guma je dost hrozná, nejenom nápisem, ale i materiálem, tou jeho (ne)poddajností Frantik:Dostal jsi k nim i originál černého krokouše pro rusáky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 jojo, ten mam, ale asi ho schovam do krabice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se