fermuello Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Depth Gauge 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haades Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 3 hodinami, fermuello napsal: Depth Gauge To jsou nádherný Suby nejsou to náhodou 47mm? Ty budeš mít asi taky slušnou pracku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 7 hodinami, fermuello napsal: Depth Gauge Fantastickej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Gumy od Horusu jsou fajn, ale už začínám mít podzimní náladu a bude třeba přezout na kůži.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Mna velmi prijemne prekvapil tento eko zazrak. Vraj to robia z PET flias. Na prvu sa mi to zdalo velmi tvrde ale po par hodinach sa pekne vyformoval… je pohodlny a aj dobre vyzera… 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Panerai a Sardinie 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 13 hodinami, pciza napsal: Panerai a Sardinie Dobrá kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Dneska přezuto na novou parádní “army style” 4mm tlustou, ale měkkou kůži, které velkým Panerai nejvíce sluší 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září @Piplík Parada... Zacinam sa pytat sam seba preco este nemam 47... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Přezuto na kůžičce od @habadej 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 10 hodinami, Piplík napsal: Dneska přezuto na novou parádní “army style” 4mm tlustou, ale měkkou kůži, které velkým Panerai nejvíce sluší Jak široký je řemen na 47? Je to 44mm? Moc mě tahle velikost láká. Protože jsou prostě parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 12 minutami, Kupa54 napsal: Jak široký je řemen na 47? Je to 44mm? Moc mě tahle velikost láká. Protože jsou prostě parádní. Přece 26mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 11 hodinami, pciza napsal: Přece 26mm Díky, nějak mi to neseplo. Je to velká krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září V 19. 9. 2024 v 18:31, pciza napsal: Panerai a Sardinie Na Sardinii jsem byl první týden v září a Italové buďto Panerai nebo Rolex. Mimochodem krásný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Pauzíruju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Nevím jak to vydržím, ale nakonec jsem si vzal na to cestování po Sardinii jenom Submersible. Už toho lituju a to mně čeká ještě min 14dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září V 22. 9. 2024 v 20:58, Radek Cigi napsal: Na Sardinii jsem byl první týden v září a Italové buďto Panerai nebo Rolex. Mimochodem krásný kousek. Asi se pohybuju v chudších lokalitách, ale zatim jsem viděl jenom jedny 1312 na jednom Německym staříkovi a Rolexy na dálku nepoznám od Štajnů, Tisellů a bůhví čeho. Suby teda. A vlastně mně ani nezajimaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se