panedge Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 MaxT-ty jseš slušnej pacient:-))) myšleno v dobrým,máš to super.
MaxT Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 (upraveno) Já myslím, že nikterak nevybočuju ze zdejšího průměru.Jen to dělám tak, že várku kterou jiníí řeší půl roku já udělám za týden a pak dlouho nic. No a za půl roku se celý koloběh opakuje. Upraveno 9. února 2016 uživatelem MaxT
Návštěvník Mitak Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Vyfoť ty PAMy všechny pohromadě, ať jde vidět srovnání velikosti, pls.
MaxT Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 No až budou zase někdy doma tak to můžu zkusit. Dneska jsem je odnesl do banky.
Moty Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 chlapci, jak byste zhodnotily ty keramiky? Výhody/nevýhody? a co kompozitové PAM505?
JAJA Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Keramika = lehčí než titan, nestudí, žádné škrábance, vlásečnice...na žádnou nevýhodu jsem zatím nepřišel
CEGY Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Keramika = lehčí než titan, nestudí, žádné škrábance, vlásečnice...na žádnou nevýhodu jsem zatím nepřišelNevýhoda bude, až ti spadnou.
JAJA Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Nevýhoda bude, až ti spadnou.Už se Ti to někdy stalo? Mě ne. Všichni o tom mluví, ale...
Návštěvník Mitak Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Mně už moje ocelové z metru a půl spadly na hladkou dlažbu. Naštěstí spadly na levou stranu pouzdra, takže nic neprasklo, je na nich jen otlačenina, kterou nevnímám. Týden jsem úzkostlivě měřil přesnost a rezervu, ale jsou v pohodě. Být to keramika nevím nevím...
CEGY Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Už se Ti to někdy stalo? Mě ne. Všichni o tom mluví, ale...jako co?
CEGY Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Párkrát jo, ale vždy jsem to nějak utlumil, třeba o nohu. U keramik je ta šance na poškození při pádu prostě větší, to přeci víš. Jestli někdy spadnou nebo ne je o náhodě/štěstí/karmě/pátku13 apodobně.
sashator Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Taky mám z keramiky respekt, hodinky mi sice zatím spadly jen jednou, ale náhoda je blbec jak píše Cegy, hlavně už je to nevratnej a neopravitelnej proces...jinak se mi líbí výhoda, že nestudí- mě teda nestudí ani ocelový hodinky (je ale pravda, že v mrazech zásadně chodím jen v dlouhým rukávu)
JAJA Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Jo vím, já jen, že se mi to nikdy nestalo, takže snad jsem to nezakřiknul...
blackhead Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Nekomu tady na foru spadly keramicky IWC topguny, pouzdro kaput, na vymenu.
Exiztence Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Tak náraz s keramikou je hold průser, mě docela zaujal ten composite matroš, takovej o PVDčkovanej hliník Jinak pro zrychlení tepu abyste se kluci nebáli když vám spadnou z výšky pasu ty keramiky... Bouchnutý o roh baru
Kid_A Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 (upraveno) no doxrdele :frusty: :frusty: Upraveno 9. února 2016 uživatelem Kid_A
Michal444 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 fuuuuuu to uz asi nepojde rozlestit...
Exiztence Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Můžeš to slepit jak hrníček po prababičce ale..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se