Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já myslím, že nikterak nevybočuju ze zdejšího průměru.

Jen to dělám tak, že várku kterou jiníí řeší půl roku já udělám za týden a pak dlouho nic. No a za půl roku se celý koloběh opakuje.

Upraveno uživatelem MaxT
Návštěvník Mitak
Odesláno

Vyfoť ty PAMy všechny pohromadě, ať jde vidět srovnání velikosti, pls.

Odesláno

chlapci, jak byste zhodnotily ty keramiky? Výhody/nevýhody? a co kompozitové PAM505?

Odesláno

Keramika = lehčí než titan, nestudí, žádné škrábance, vlásečnice...na žádnou nevýhodu jsem zatím nepřišel

Odesláno

Keramika = lehčí než titan, nestudí, žádné škrábance, vlásečnice...na žádnou nevýhodu jsem zatím nepřišel

Nevýhoda bude, až ti spadnou.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Mně už moje ocelové z metru a půl spadly na hladkou dlažbu. Naštěstí spadly na levou stranu pouzdra, takže nic neprasklo, je na nich jen otlačenina, kterou nevnímám. Týden jsem úzkostlivě měřil přesnost a rezervu, ale jsou v pohodě. Být to keramika nevím nevím...

Odesláno

Párkrát jo, ale vždy jsem to nějak utlumil, třeba o nohu. U keramik je ta šance na poškození při pádu prostě větší, to přeci víš. Jestli někdy spadnou nebo ne je o náhodě/štěstí/karmě/pátku13 apodobně.

Odesláno

Taky mám z keramiky respekt, hodinky mi sice zatím spadly jen jednou, ale náhoda je blbec jak píše Cegy, hlavně už je to nevratnej a neopravitelnej proces...jinak se mi líbí výhoda, že nestudí- mě teda nestudí ani ocelový hodinky (je ale pravda, že v mrazech zásadně chodím jen v dlouhým rukávu)

Odesláno

Tak náraz s keramikou je hold průser, mě docela zaujal ten composite matroš, takovej o PVDčkovanej hliník :) 

Pam505_zps211b1116.jpg

Jinak pro zrychlení tepu abyste se kluci nebáli když vám spadnou z výšky pasu ty keramiky...

panerai_image.3334623.jpg

Bouchnutý o roh baru

106znrs.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...