JAJA Odesláno 23. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 tak uvidíme kdo založí vlákno "jaké máte péro" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 ty vole, já se řežu, díky, prodloužili jste mi život:-))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 tak uvidíme kdo založí vlákno "jaké máte péro" No nejdelsi pero bude mit asi tady ten Ital.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 23. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 (upraveno) No nejdelsi pero bude mit asi tady ten Ital.. :-D Tvl tak to je jinej gang :-) Upraveno 23. února 2015 uživatelem JAJA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 (upraveno) dlouhý ho má a navíc dvojitý, ale bez bazmeku to nedá:-)) Upraveno 24. února 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Takze se vesele krouti 9.den, zitra uz asi bude konec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Hele chlapi, už mě tu s těma pérama ne.erte :-) jeden delší než druhý...A co já tu s tím 3denním?? Začínám mít komplex... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Hele ja mam taky třídenní, ale na to moje domácí ......... to stačí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Hele ja mam taky třídenní, ale na to moje domácí ......... to stačí :-)Tak i s 3denním se dát hrát velké divadlo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Se tak divam na ty Langeho syny a na kazde fotce maji tu rezervu jinak.. Jednomu to pri natahovani stoupa a druhymu klesa.. Tak ted nevim :-D @JAJA; Z toho si nic nedelej, ja nemam ani to 3denni. Nekdo holt potrebuje u hodinek MI a nekdo dlouhy pero :-) Jinak zpet k tematu.. ty vase PAMy jsou pecka (uplne vsechny)! Kdo vsechno s nima byl uz ve Florencii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Tak i s 3denním se dát hrát velké divadlo ;-)I s 3minutovym vole :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 I s 3minutovym vole :-)Jsem ty jednotky nějak popletl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Test rezervy u konce: 9 dni a 3 hodiny... Sice moje pero vydrzelo s tech 8dennich nejmene, ale taky uz nejsem nejmladsi... a vysledek slusny! Opetovne natazeni do plna: 155 otoceni korunkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 (upraveno) to víš, nemáš zase základní model, tak si uvěddom, že ta fteřinofka taky něco sežere, ulom jí a budeš mít možná nejdelší péro:-)))) teda rezervu:-) Upraveno 25. února 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 (upraveno) Tak včera jsem měl 3denní péro no a dnes už raději nemluvit... Upraveno 25. února 2015 uživatelem JAJA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 (upraveno) Tak včera jsem měl 3denní péro no a dnes už raději nemluvit...image.jpgVoe, ale zase mas chronografovou Etu bez chronografu! Kdo to ma?! a navic s upilovanym indexem na 30 minutach... Upraveno 25. února 2015 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Test rezervy u konce: 9 dni a 3 hodiny... Sice moje pero vydrzelo s tech 8dennich nejmene, ale taky uz nejsem nejmladsi... a vysledek slusny! Opetovne natazeni do plna: 155 otoceni korunkouAsi budu divnej, neboť ruční nátah a k tomu 8 dnů rezerva je pro mě sice vrchol hodinařiny, ale 155 otočení korunkou zrovna u Luminorů musí být trochu tělocvik. Být to Radiomiry, tak neřeknu ani "ň" , ale takhle musím říct, že jsem rád za dvě menší péra a rotor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Asi budu divnej, neboť ruční nátah a k tomu 8 dnů rezerva je pro mě sice vrchol hodinařiny, ale 155 otočení korunkou zrovna u Luminorů musí být trochu tělocvik. Být to Radiomiry, tak neřeknu ani "ň" , ale takhle musím říct, že jsem rád za dvě menší péra a rotor. No nevím jak to dokážou ostatní na 150 otočení, ale já potřebuju přes 300. Tedy pokud mluvíme o klasickém natahování do půlky korunky tam a zpět. Jedná li se o otočení o celých 360 stupňů tak pak by těch 150-160 mohlo být.Jinak mé 560 vydrží taky něco okolo 9,5 dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 (upraveno) A proc se natahuje zpet a ne jenom tam?No nevím. Jako malému klukovi mi to tak ukázali a od té doby jsem nad tím nepřemýšlel. Snad že je to snažší a člověk nemusí přehmatávat. Navíc před 40 lety primky rozhodně 8 days neměly. Upraveno 25. února 2015 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 taky natahuju jenom dopředu a to sem měl jenom dětský primky než sem je domrdal ..... spíš mě překvapuje ta délka rezervy .... sichruje se tím panerai ve smyslu přesnosti aneb "tady máš osmidenní a tam garantuji přesnost", ale musím tam dát delší péro, aby to tak skutečně bylo ..... jde o to, že téměř každé hodinky, když jsou na "dojezdu" tak jdou velmi špatně a u dlouhého péra to může být velký průser ..... ale to je jenom taková laická úvaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se