railmaster Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 Tri značky ma dosiaľ nesklamali. Dell, HP a Toshiba. Prvé dve používam aj v súčasnosti. Komponenty závisia od potreby každého jednotlivca alebo firmy. U Dell som mal komponenty vyladené od výrobcu a rozdiel cítiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 Jen upozorňuji, že když si u Tauera zaplatíte 3letou záruku, máte nárok na zapůjčení náhradního Appla po dobu opravy. Já si prostě nedám pokoj. Ano, pokud ho zrovna nepůjčili někomu jinému, tak mi za 15" MacBooka Pro s 2GB RAM půjčí PPC iBooka 12" ;-) * Dell si kupovat nechci z mnoha důvodů, Apple mi vyhovuje daleko víc, ale to není důvod zapírat, že Dell má podporu a servis neporovnatelně lepší. ___ * Brát s nadsázkou - konfigurace, které používám já, asi jako zápůjčkové stroje nebude mít nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2007 Díky za názory a rady, už mám vybráno. http://lenovo.mironet.cz/lenovo-tp-z61m-t5...154vib+dp76039/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2007 (upraveno) Dobrá volba. A když už si se rozjel do Lenovo, nechceš tu LENOVO TP R61 T7100 / 1GB / 120GB / DVD?RW / 15, 4" / VistaB ? Má dobrý rozlišení, má volný slot pro rozšíření paměti. Do toho tvého to budeš muset případně nahradit celé. http://lenovo.mironet.cz/lenovo-tp-r61-t71...vistab+dp76956/ Upraveno 24. července 2007 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ali Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Domnívám se, že je to dobrá volba Kamile. Sám stojím před podobným rozhodování. Váhám mezi Intel C2D a AMD 64 X2. V užším výběru jsou: IBM (Lenovo) TP Z61m (C2D), Dell Latitude D531 (AMD) a HP Compag 6710b (C2D). Ale pořád nevím který. Zatím vede Dell (dnes). Co ale bude zítra to nedokážu předpovídat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Já už v tom měl taky guláš. Čím více jsem porovnával, tím více jsem se to toho motal. Hlavní parametry skoro stejné, čtečka karet u jednoho, osvětlení klávesnice u druhého, novější grafika u třetího, snímač otisku prstů u dalšího, atd., atd. Rozhodně pomohla rada od jednoho známého, dojít si někam do prodejny a podívat se na všechny naživo, osahat si je, potěžkat. A i když design není až tak důležitý, od jedné firmy mě odradila vyloženě hnusná barva klávesnice. Přeci jen na to budu minimálně dva roky denně koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ali Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 On totiž největší problém je paradoxně v tom, že je takový výběr zboží. Za totáče nebylo nic a pokud se něco objevilo, tak to člověk musel brat ať to má "barvu" takovou nebo makovou. Bože, teď jsem se nostalgicky zasnil... Uf, ještě že je ta doba za náma! Ta rada známého je sice dobrá. Také bych chtěl všechny vybrané booky vidět "in natura". V okolí Zlína ale není prodejna, kde by bylo možné si vybrané booky osahat. Pokud jsou, tak jsou to nějaké Barbone , MSI, VBI nebo tak nějak. Takže celkem bída a utrpení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochaska Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 (upraveno) Díky za názory a rady, už mám vybráno. http://lenovo.mironet.cz/lenovo-tp-z61m-t5...154vib+dp76039/ Jj, vybral sis dobře. Upraveno 25. července 2007 uživatelem prochaska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huncut Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Lenovo vyuzivam taky a spokojenost. Tak at dobre slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Myslíš, že už přišla doba, kdy se dá žít bez výkoného PC a solidního klasického monitoru (multimedia, fotky ...)? Přišla, stolní počítač dostane potomek. A to ještě nevíš, že se chystám koupit tak 19" LCD TV se slušným rozlišením a možností připojení NTB, dám si ji na pracovní stůl, od kterého už vůbec nevstanu! Jedině snad pro jídlo a pití nebo se ho naopak jít zbavit. Ještě že mám pořádnou židli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Přišla, stolní počítač dostane potomek. A to ještě nevíš, že se chystám koupit tak 19" LCD TV se slušným rozlišením a možností připojení NTB, dám si ji na pracovní stůl, od kterého už vůbec nevstanu! Jedině snad pro jídlo a pití nebo se ho naopak jít zbavit. Ještě že mám pořádnou židli. No já jsem tohle nedávno řešil taky a dospěl jsem k opačnému názoru: - laptopa se dvěma Quad Core procesory jsem ještě neviděl - 4GB RAM do laptopa nedám - 1TB HDD místa do laptopa nedám, nehledě na rychlost těch disků - 3 monitory k laptopu nepřipojím Plus takové drobnosti, že stolní počítač používám jako místo pro jednu ze záloh přenosného, nemusím doma vytahovat laptopa z batohu když jen potřebuju na něco kouknout atd. Ale mě neberte moc vážně, uznávám, že moje nároky nejsou nejběžnější a je pravda, že když jsme v ČR na letním sídle, taky to 2-3 týdny v klidu vydržím jen s laptopem (a nějakými těmi externími disky) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 No ty máš teda dost. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 No ty máš teda dost. :) No jo, když při práci s fotkami a videem v rozumném rozlišení je ten rozdíl ve výkonu pořád ještě znát a víc monitorů se hodí třeba při vývoji software (na jednom se edituje, na druhém debugger a na třetím vlastní aplikace). Naštěstí Macy zastarávají poměrně pomalu, takže i dražší konfigurace se překousne o něco snáz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2007 think pad je nejlepsi volba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2007 (upraveno) já kupuju pro sebe i pro zákazníky delly (pro manželku apple )... jsou celkem v pohodě, co je ovšem nadprůměrné je kvalita servisu, který je u dellu bezkonkurenční - což u mne rozhoduje, ony ty mašinky jsou jinak dnes už plusminus stejné... Osobně preferuji jedině značku dell je sice kapanek dražsí ovšem věřím že cena je vyvážena kvalitou výrobku a především servisu... Doporučil bych řadu inspiron Upraveno 29. července 2007 uživatelem Messiah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 Tak nevím, jestli jsem to něměl dát do jiného vlákna, nové jsou i hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 Dvojtá gratulace. Hodinky pro chlapa. BTW, taky řeším notebook a kloním se taky k ThinkPadu. Druhým kandidátem je Sony Vaio, zdá se mi, že má nejlepší displej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 Díky. S notebookem spokojenost až na Visty. Zrovna řeším downgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 (upraveno) Díky. S notebookem spokojenost až na Visty. Zrovna řeším downgrade. Jojo, downgrade je sranda. Oficialni navod od MS se mi nepovedlo zrealizovat. Nastesti sly zaktivovat na cislo nalezene na netu. Jediny problem byl v nekterych ovladacich, nektere se mi pro XP nepovedlo najit. Ale bylo to na veci, o nichz ani nevim, ze v tom NB jsou. Takze no problem. Upraveno 10. srpna 2007 uživatelem afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Ještě bych měl dotaz: Vyndaváte někdo baterii, když pracujete s notebookem doma a je připojený do sítě? Jestli ona se pořád nedobíjí a tím se zkracuje životnost nebo je to nějak ošetřeno výrobcem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se