Ondrej71 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Ta fotka z průjezdu je super , paráda. Nad těmahle Coltama jsem už párkrát dumal. Měl jsem ty staré, v 41mm, bílé i černé, a nosily se skvělě, hlavně u bílých mě mrzí, že jsem je pustil. Tyhle 44 jsem ještě naživo neviděl, můžeš porovnat prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 toto jsou ale nové 41 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 (upraveno) Nějak si ve tvojem vlákně pletu hodinky, to už je podruhé, nějak se málo koncentruju Upraveno 8. listopadu 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Už to bude OK, Seika jsem prodal, tak už budou jen Moony a Colty do komba mam svatý klid :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Já Ti do toho nechci mc kecat, ale ještě nejsi na vrcholu toho kopce na který lezeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 nekecej nekecej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Njn jseš vysoko, ale vrchol to fakt není. ;-)Expy, Suby, Daytony (v goldu) von aj Zenith dělá pěkný kukačky a to buď rád, že Tě neberou starý hujdy...:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 jediné Expy I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Na srazu jsem zkoušel expy, suby aj daytony a na mojí malou ruku sednou všechny. :-DJinak keramické daytony to je fakt chronopeklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 12. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 stále baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 je to pecka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 zatím OWG Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 zatím OWG Moc pěkné, pane OWG, ale kdybys to včera fotil v naší společnosti, bylo by to ještě hezčí .A dodatečně gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 19. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Díky Marku, bohužel včera jsem byl chůva v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 par mobilovek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 OWG Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Pořád máš u mě to kafe. Já a mé staré Colty pořád čekáme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 myslím na tebe, jak budu mít trochu času napíšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 dnes bylo 31/11 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se