spiderer Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Dneska Chronomaty uz mi ani neprijdou velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 Fešácká kladiva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Rybky na Rios Bass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 Zpátky na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turco Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 V 19. 1. 2024 v 18:29, spiderer napsal: Takze narozeniny uz probehly jo? Tak jeste jednou vsechno nej a ja se taky neflakal a resil jsem nahradu - tentokrat neprilis originalne, ale nemohl jsem odolat Tiež ich aktuálne zháňam Nejaká šanca že ťa po mesiaci prestali baviť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Neuvěřitelné ciferníky z té doby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 V 13. 2. 2024 v 12:22, Turco napsal: Tiež ich aktuálne zháňam Nejaká šanca že ťa po mesiaci prestali baviť? Skoro to vypadá na telepatii V rámci redukce stavu jedny z béček pustím do světa a to buď tyto SO chrono, nebo klasický SO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 V 13. 2. 2024 v 7:43, OWG napsal: Zpátky na tahu Na rybky rad vzpominam, prvni jsem si koupil 2007 na Vaclavaku v dnes uz neexistujicim Watch DeLuxe nebo jak se to jmenovalo v ramci dnu Marianne se slevou 25% coz tehdy vychazelo asi na 43 tisic a od te doby uz skoro neni mozne je za stejnou cenu mit ani 15 let stare no a pak jsem jim v ruznych kombinacich podlehnul v prubehu let jeste 6x. Jsou super! Za me klasicky plnotucny becka divery jak ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 26 minutami, spiderer napsal: Na rybky rad vzpominam, prvni jsem si koupil 2007 na Vaclavaku v dnes uz neexistujicim Watch DeLuxe nebo jak se to jmenovalo v ramci dnu Marianne se slevou 25% coz tehdy vychazelo asi na 43 tisic a od te doby uz skoro neni mozne je za stejnou cenu mit ani 15 let stare no a pak jsem jim v ruznych kombinacich podlehnul v prubehu let jeste 6x. Jsou super! Za me klasicky plnotucny becka divery jak ma byt Tak to si dobře vychytal slevu Ja je mám od krutora, jen teda sháním jeden článek ale nikde není. Na chrono24 je tuším za 3000,- ale v Anglii sice mi sedí na ruce akorát, jen se bojím léta protože mi vždycky natece ruka v průběhu dne a to vím ze bych měl už těsné. Jinak souhlas, Béčka jeste s křidélky a opět cifr propracovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Já dneska koukal na svoje okřídlený a člověka to prostě baví no ale mám roupy zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Nejhezčí jsou ty zleva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 4 hodinami, spiderer napsal: Já dneska koukal na svoje okřídlený a člověka to prostě baví no ale mám roupy zase Pokud bych měl vybrat jen jedny z téhle trojice tak ty uprostřed mě zaujaly nejvíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Já ty hodinky žeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Jedou se tu primárně novodobý kousky, tak trochu něco staršího data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Včera dorazila guma tak dneska testuju jak sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Tvrdá je riadne, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 před 3 hodinami, zhrado napsal: Tvrdá je riadne, že? Ani tak ne, je pevnější, ale na to si rychle zvyknu je docela i pohodlná a na ruce mi teď hodinky sedí úplně jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 18. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2024 Dneska jsem vzal rybky do Zoo Olomouc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2024 Na 44 už musí mít ček pracku. Já nemam ani na 41, ale fuck it — už spolu klepem třetí rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 18. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2024 před 2 hodinami, Maxel napsal: Na 44 už musí mít ček pracku. Já nemam ani na 41, ale fuck it — už spolu klepem třetí rok. S těmito bych dokázal žít :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se