blam Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Dnes poprve Colty. Co popr doporucite za dalsi remen na ne? Pohodlnost na prvnim miste. 1
Ondazz Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna posledni na cestu domu a uz nebudu otravovat 2 1
Ondazz Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna tak jeste jedny ted doma a uz budu mlcet. uz jsem je nemel na ruce snad i rok 7 1
Spongebob Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 5 hodinami, Ondazz napsal: tak jeste jedny ted doma a uz budu mlcet. uz jsem je nemel na ruce snad i rok Každopádně dobrej Béčkař!
Balthus Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna (upraveno) Ondazz to má hodně slušný ja už snad konečně v pohodě. Z osmi měsíců, co je mám, tak skoro čtyři v servisu, tak snad je budu konečně moc nosit Upraveno 21. srpna uživatelem Balthus 3 1
Joseph Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna On 8/20/2025 at 3:44 PM, Ondazz said: tak jeste jedny ted doma a uz budu mlcet. uz jsem je nemel na ruce snad i rok
Balthus Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Fakt si je neskutečně užívám, ke všemu, se vším, pořád 1
lemon Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna V 21. 8. 2025 v 11:42, Balthus napsal: Ondazz to má hodně slušný ja už snad konečně v pohodě. Z osmi měsíců, co je mám, tak skoro čtyři v servisu, tak snad je budu konečně moc nosit Čo im bolo? Kedy mali predtým posledný servis?
Balthus Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna před 42 minutami, lemon napsal: Čo im bolo? Kedy mali predtým posledný servis? Servisní historie neznámá, předpokládám, že nebyly na údržbě nikdy, tak jsem je poslal na kompletku do Onyxu, kde jim dali náležitou péči, ale po návratu začala selhávat součástka, která má na starosti zastavení vteřinovky při vytažení korunky, tak musely znovu. Teď už běží skoro jako zamlada. Trochu mi mrzí, že do COSC se o 0,7s v rámci rozdílu mezi polohami nevejdou 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se