Jörg8X Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 moc se všem omlouvám ale chytla mě nějaká abstraktní vlna tak snad vas to nebude moc obtěžovalZa mě v klidu, ale vypadáš nějak smutně
Jeronimo Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Best ana-digi of all times!yes. voe Myslím, tě o víkendu vytáhnu na pivko, abych tě rozveselil..
Akam Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Jarku s nedělní kávou počítej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Svítivej jak popelář... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jsilver Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Super Avenger II Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Akam Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Colty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vsudybyl Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 B Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeronimo Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 B1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Vlastně si říkám,proč je prodávám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Na ty "mně půjčené" SAWC to nemá....
Jeronimo Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Vlastně si říkám,proč je prodávám Neprodávat.. Na ty "mně půjčené" SAWC to nemá....No nekecej. Máš je doma?
mlsoun1 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Zrovna zjišťuji na kolik výjde výměnna lunety.Respektive jestli není lepší objednat z ebay a nechat si ji šikovným panem hodinářem z Chomoutova nasadit.Dá se říct,že mě to ani moc neštve,jen ten lumi bod na 12 hodině mě jebe.Jinak jsou fakt šik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Neprodávat.. No nekecej. Máš je doma? No jasně,co Marcel naslibuje,je na několik životů,nás obyčejných lidí
mlsoun1 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 To máš těžký,když se s nimi tak těžko loučí,ale třeba se ještě dočkáš
bohus76 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Ale hovno, s prominutím,neslibuj,co nehodláš splnit /zde naráží kosa na kámen/ . Pokud máš něco jiného tak SZ.
Akam Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 B1zrovna jsem dnes čuměl na B50, no raketa docela
Jeronimo Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 B50 už nejsou pro lidi, ale pro medvědy, ne?
Akam Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 46mm hmmm jednou jsem měl Laco no hovada to jsou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se