Akam Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 jeden menší kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 A stále větší a větší kousky ;-) SO na meshi jsou velká paráda.Já nevím proč, ale pořád jsem těm mesh tahům nějak nepřišel na chuť... Pokud bych někdy našetřil na SO, byly by na klasickým tahu nebo na gumě. Ale třeba taky ne. Kdo ví. Třeba se mi mesh začnou časem líbit. Pravdou je, že jsem žadný Béčka na meshi na vlastní oči neviděl, natož abych je měl v ruce. Tak uvidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Dnes rybky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly04 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Já nevím proč, ale pořád jsem těm mesh tahům nějak nepřišel na chuť... Pokud bych někdy našetřil na SO, byly by na klasickým tahu nebo na gumě. Ale třeba taky ne. Kdo ví. Třeba se mi mesh začnou časem líbit. Pravdou je, že jsem žadný Béčka na meshi na vlastní oči neviděl, natož abych je měl v ruce. Tak uvidím...Mesh je velmi pohodlný a není tak těžký jako klasický tah. Už jsem na něj přezul i Orienty. Po té krátké době co mám SOH musím uznat, že jim ten mesh náramně sedne a nic jiného si na nich nedovedu představit. Zkoušel jsem černou kůži a výsledek se mi moc nelíbil. Tomak: 42,44 a neni 46, teď už jedině nějaké Diesel :-) Teď vážně: těch 46 je asi max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Při pátku takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidetone Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Zase zpatky u vitaminu B. Pomalu ani nevim jak se ke mne dostaly, jsou to kladiva, jsou mi velky, do tandemu k roladam to nevidim, asi mi dlouho nevydrzi, ale jsou krasny a rad se na ne divam))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Mesh je velmi pohodlný a není tak těžký jako klasický tah. Už jsem na něj přezul i Orienty. Po té krátké době co mám SOH musím uznat, že jim ten mesh náramně sedne a nic jiného si na nich nedovedu představit. Zkoušel jsem černou kůži a výsledek se mi moc nelíbil.Mě právě mesh tahy nesedí hlavně vzhledem. Je mi jasný, že jsou pohodlný a lehčí, ale mě se, bůh ví proč, na hodinkách moc nelíbí. Ale je to čistě můj názor :-)Jinak co se týká kůže na SO, tak si myslím, že vzhledem k tomu, že SO jsou potápky, tak k nim kůže stylově moc nesedí. Design je navržený spíš k tahu, nebo ke gumě, popř. k tvému meshi. Kůže je krásná na Navitimerech, Transoceanech, Coltech a podobných. Ale zase, je to jen můj názor a rozhodně se nechci s nikým hádat.Každopádně, SO jsou nádherný a přemýšlím, kde splašit prachy na tu novou generaci s inhouse od Tudorů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Tvrdnutí před FTVS. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 2 Sifon: copak, choděj studentky? Sorry, musel jsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Jasně. To naprosto chápu Ale odpověď je - Prd a vořech. Blbě načasováno. Ale zase jsem chytil místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Hodím to sem, dneska jsem viděl naprosto super Béčka. Určitě to nejsou Emergency,, ten šroub je jako by držel kaučuk, ani to nejsou B50, ty mám a jsou jiné, nevíte, co je to zač? Každopádně velikostně něco mezi EVO a B50.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 (upraveno) Konečne sa mi podarila slušná fotka priamo zhora.. Upraveno 16. května 2017 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 myslel jsem že je už dávno nemáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Nn, nakonec mě to pustilo. Navíc se do nich docela zakoukala žena, takže zůstanou doma. Ingy počkaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Trocha rebelie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 (upraveno) Ty jo, za mě super!! Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 17. května 2017 uživatelem Tichus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Pěkné oživení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Dost dobrý !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se