msamurai Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Dobře jsi vybral, Navitimery jsou klasika Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msamurai Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Gratulace k Navitamerům. Taky jsem o nich několikrát uvažoval, ale zatím mě míjí. Já stále rybky, pořád mě moc baví:Děkuju, rybky máš moc krásné. Já mám takové omegy potápky už asi 6 let seemaster Americas cup chrono v titanu a tak sem u Brejtlí chtěl spíš eleganci, srdcovku k mé práci. Rozhodně ale moje největší investice co kdy sem dal za hodinky. Můžu říct, že potom co jsem včera koupil a zaplatil se mi podlamovala kolena cca 2hoďky než sem to rozdejchal. Teď už na to vůbec nemyslím a koukám vpřed. Co bylo to bylo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Gratulace k Navitamerům. Taky jsem o nich několikrát uvažoval, ale zatím mě míjí. Já stále rybky, pořád mě moc baví:Rybky mě mooc schází..jsou nádherné...no co už Já dnes ty největší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 bedja: tak není všem dnům konec . A jak vidím, tak na splíny máš bezva "náplast"msamurai: chápu, já mám taky vždycky výčitky, ale nikdy dlouho nevydrží a radost z hodinek je rychle přebije. Zvlášť u takových krasavic, jako máš ty. Stačí jeden pohled a výčitky musí být ty tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msamurai Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 bedja: tak není všem dnům konec . A jak vidím, tak na splíny máš bezva "náplast"msamurai: chápu, já mám taky vždycky výčitky, ale nikdy dlouho nevydrží a radost z hodinek je rychle přebije. Zvlášť u takových krasavic, jako máš ty. Stačí jeden pohled a výčitky musí být ty tam.Tommasini: Napsal si velikou pravdu. Už mi to vůbec nevadí, že jsem vyhodil takový velký love při pohledu na orloje. Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Sou Béézvadný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 No, hlavne jsou bezvadny ty tvoje fotky. Respekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) Díky, jsem rád, že se líbí. Zase jsem trochu blbnul. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. října 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Tak ta je povedená...čeho to je odraz, respektive jak jsi toho efektu dosáhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 No Otevřel jsem si na monitoru nějakej colorful obrázek a pak už jen hledal ten správnej odraz a intenzitu osvětlení. Prostě jak píšu výš, trochu jsem blbnul Jsem rád, že se výsledek líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Popojedem.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 MíraMíra: Díky za inspiraci. Ale budu muset trénovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Perfektní,chlapci Jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Trochu jsem nabil superoceany na zářivce ve výtahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 To by mě nenapadlo, že někoho inspiruju, každopádně dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Popojedem..Perfektní kladiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Rychlej nápad zrcadlově otočený logo chycený v odrazu.Jen rychlopokus.Ještě to někdy musím trochu vychytat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Colty pracujúcej triedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Delam fotky pro potenciálního kupce-tak jsem je dal na ruku...a jsou proste dobry -kdybych ja furt nenaháněl další a další hodinky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Jsou dobrý. Neprodávej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se