Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Doporučené příspěvky

Gratulace k Navitamerům. Taky jsem o nich několikrát uvažoval, ale zatím mě míjí. Já stále rybky, pořád mě moc baví:

Děkuju, rybky máš moc krásné. Já mám takové omegy potápky už asi 6 let seemaster Americas cup chrono v titanu a tak sem u Brejtlí chtěl spíš eleganci, srdcovku k mé práci. Rozhodně ale moje největší investice co kdy sem dal za hodinky. Můžu říct, že potom co jsem včera koupil a zaplatil se mi podlamovala kolena cca 2hoďky než sem to rozdejchal. Teď už na to vůbec nemyslím a koukám vpřed. Co bylo to bylo. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratulace k Navitamerům. Taky jsem o nich několikrát uvažoval, ale zatím mě míjí. Já stále rybky, pořád mě moc baví:

Rybky mě mooc schází..jsou nádherné...no co už :)

Já dnes ty největší ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

bedja: tak není všem dnům konec  :). A jak vidím, tak na splíny máš bezva "náplast"

msamurai: chápu, já mám taky vždycky výčitky, ale nikdy dlouho nevydrží a radost z hodinek je rychle přebije. Zvlášť u takových krasavic, jako máš ty. Stačí jeden pohled a výčitky musí být ty tam.

Odkaz ke komentáři

bedja: tak není všem dnům konec  :). A jak vidím, tak na splíny máš bezva "náplast"

msamurai: chápu, já mám taky vždycky výčitky, ale nikdy dlouho nevydrží a radost z hodinek je rychle přebije. Zvlášť u takových krasavic, jako máš ty. Stačí jeden pohled a výčitky musí být ty tam.

Tommasini: Napsal si velikou pravdu. Už mi to vůbec nevadí, že jsem vyhodil takový velký love při pohledu na orloje. Amen.

Odkaz ke komentáři

Díky, jsem rád, že se líbí. :)

Zase jsem trochu blbnul.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři

Rychlej nápad :) zrcadlově otočený logo chycený v odrazu.

Jen rychlopokus.

Ještě to někdy musím trochu vychytat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...