Radik Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Neděle. Nedělám vůbec nic a jen se válím v posteli s novým přírůstkem. Už nemusíš nic říkat - všechno vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 A já už vím, že jsou dobrý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Colty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Foto včerejší, na ruce stále Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Bílé Colty na sluníčku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Čierne Colty v aute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Na prstech Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Colt 44 na gume od treniek (Erika's MN strap)? velmi pohodlne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Trochu jinej setup, ale taky cotly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Tak dnes poprvé nové Colty, odzkoušel jsem na starších, zjistil že jsou parádní a koupil si nový. Tak snad už dám pokoj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Tak dnes poprvé nové Colty, odzkoušel jsem na starších, zjistil že jsou parádní a koupil si nový.Tak snad už dám pokojTak jsi mě vyprovokoval k tomu, abych na dnešek vytáhl svoje. Mám přesně ty samý a byly to moje první hodinky od jedné z top značek. A můžu potvrdit, že jsou fakt super. Původně jsem myslel, že bilý ciferník nebude nic pro mě, ale zjistil jsem, že vypadá parádně. Navíc jsou Colty fakt pohodlný s perfektní lumi a čitelností. Gratulace.Škoda jen, že nové Colty mají ten ciferník už moc obyčejný a nevypadají zdaleka tak pěkně, jako tahle předchozí řada... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Jen nevím proč je psáno Barva číselníku stříbrná Já vidím bílou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Jen nevím proč je psáno Barva číselníku stříbrná Já vidím bílou Všichni normální vidí bílou. Jen podle Breitlingů je stříbrná vznešenější... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Já dnes tyto, ale musím kolegům potvrdit, že bílý Colty jsou live super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddtddt Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 A já už vím, že jsou dobrý. jaký přesně je to typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Breitling Avenger II GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Ať jen nekecám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Nějak to tu spí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 A kde máš bělásky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se