Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 8,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Misia inhouse splnena :-), plus je super, ze su na kove a ja som z nich maximalne nadseny :-) posobia ovela lepsie ako na foto.attachicon.gifimage.jpg

Sú parádne! Nech ťa nadšenie nikdy neopustí :D

Odesláno

Misia inhouse splnena :-), plus je super, ze su na kove a ja som z nich maximalne nadseny :-) posobia ovela lepsie ako na foto.

Pekne, to si kupoval tu, od clena, ze? Nech dobre sluzia!

Odesláno

lubo777 -> diky , zatial to vyzera tak, ze to nadsenie ozaj bude navzdy :-D

xcmaniax -> dik, fotkami to asi budem zaplavovat ;-), ja som zase chcel tuto lunetu odkedy som sa bol pozriet v predajni na tento model tak som sa beznadejne zamiloval :-) su proste bozske :))) Je zaujimave ako mi toto forum formuje nazor na hodinky, ked som sa tu prvy krat prihlasil tak by som na chronomaty ani nepozrel, korunka mi pripadala divna, luneta tucna, celolestene prevedenie mi prislo zvlastne :-D a teraz mam pocit, ze toto su presne hodinky ktore nepustim, ale uz len prikupim ine :-)

tedwine -> dakujem, nie tie od clena som nestihol :-), ozval som sa prilis neskoro, tieto som nasiel na ceskom bazosi.

Odesláno

lubo777 -> diky , zatial to vyzera tak, ze to nadsenie ozaj bude navzdy :-D

xcmaniax -> dik, fotkami to asi budem zaplavovat ;-), ja som zase chcel tuto lunetu odkedy som sa bol pozriet v predajni na tento model tak som sa beznadejne zamiloval :-) su proste bozske :))) Je zaujimave ako mi toto forum formuje nazor na hodinky, ked som sa tu prvy krat prihlasil tak by som na chronomaty ani nepozrel, korunka mi pripadala divna, luneta tucna, celolestene prevedenie mi prislo zvlastne :-D a teraz mam pocit, ze toto su presne hodinky ktore nepustim, ale uz len prikupim ine :-)

tedwine -> dakujem, nie tie od clena som nestihol :-), ozval som sa prilis neskoro, tieto som nasiel na ceskom bazosi.

Ani ja som to bohuzial nestihol :( za tu cenu by som ozelel aj tu divoku lunetu :)

Odesláno

tedwine -> mne prave na zivo v predajni ta luneta ucarovala a okamzite som vedel , ze ich musim mat ;-)

xcmaniax -> ano, nakoniec bazos.cz :-) a to som pozeral asi vsetky fora a inzertne stranky :-). Aj u mna bol prvotny impulz tunajsi inzerat a hlavne to video na ktore tam bol odkaz. Este take moony ako si vybral ty do komba ku chronomatom a budem uplne spokojny :-)

post-34615-0-92326900-1431259585_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...