snake Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Chvilku jsem je mel v krabicce a ted ne a ne z ruky
xcmaniax Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 To jsou fakt neskutecny kladiva:) ale sedi dobre.
Tichus Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Prezuto, Colty na zralokovi Sent from my iPhone using Tapatalk
Krrtek Odesláno 6. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Abych se porad neopakoval, tak dnes novy prirustek:-)
Cyril Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Ranní letiště....a avengerchronotitanius.
paradajka Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Misia inhouse splnena :-), plus je super, ze su na kove a ja som z nich maximalne nadseny :-) posobia ovela lepsie ako na foto.
lubo777 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Misia inhouse splnena :-), plus je super, ze su na kove a ja som z nich maximalne nadseny :-) posobia ovela lepsie ako na foto.image.jpgSú parádne! Nech ťa nadšenie nikdy neopustí
xcmaniax Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Hezky ty. Urcite sem hod dalsi fotky a prvni dojmy. Tohle je uz vyssi liga. Ja osobna bych kvuli lunete vzal airborne, ale verim, ze nazivo jsou paradni.
tedwine Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Misia inhouse splnena :-), plus je super, ze su na kove a ja som z nich maximalne nadseny :-) posobia ovela lepsie ako na foto.Pekne, to si kupoval tu, od clena, ze? Nech dobre sluzia!
paradajka Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 lubo777 -> diky , zatial to vyzera tak, ze to nadsenie ozaj bude navzdy :-D xcmaniax -> dik, fotkami to asi budem zaplavovat ;-), ja som zase chcel tuto lunetu odkedy som sa bol pozriet v predajni na tento model tak som sa beznadejne zamiloval :-) su proste bozske )) Je zaujimave ako mi toto forum formuje nazor na hodinky, ked som sa tu prvy krat prihlasil tak by som na chronomaty ani nepozrel, korunka mi pripadala divna, luneta tucna, celolestene prevedenie mi prislo zvlastne :-D a teraz mam pocit, ze toto su presne hodinky ktore nepustim, ale uz len prikupim ine :-) tedwine -> dakujem, nie tie od clena som nestihol :-), ozval som sa prilis neskoro, tieto som nasiel na ceskom bazosi.
tedwine Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 lubo777 -> diky , zatial to vyzera tak, ze to nadsenie ozaj bude navzdy :-D xcmaniax -> dik, fotkami to asi budem zaplavovat ;-), ja som zase chcel tuto lunetu odkedy som sa bol pozriet v predajni na tento model tak som sa beznadejne zamiloval :-) su proste bozske )) Je zaujimave ako mi toto forum formuje nazor na hodinky, ked som sa tu prvy krat prihlasil tak by som na chronomaty ani nepozrel, korunka mi pripadala divna, luneta tucna, celolestene prevedenie mi prislo zvlastne :-D a teraz mam pocit, ze toto su presne hodinky ktore nepustim, ale uz len prikupim ine :-) tedwine -> dakujem, nie tie od clena som nestihol :-), ozval som sa prilis neskoro, tieto som nasiel na ceskom bazosi.Ani ja som to bohuzial nestihol za tu cenu by som ozelel aj tu divoku lunetu
xcmaniax Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 To jako fakt bazos.cz? Me se zacaly libit az z tech fotek tady z inzerce:) prave tam vynikly ty detaily.
petik16 Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 10 10 10... a vlastne aj sekundovka 10
paradajka Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 tedwine -> mne prave na zivo v predajni ta luneta ucarovala a okamzite som vedel , ze ich musim mat ;-) xcmaniax -> ano, nakoniec bazos.cz :-) a to som pozeral asi vsetky fora a inzertne stranky :-). Aj u mna bol prvotny impulz tunajsi inzerat a hlavne to video na ktore tam bol odkaz. Este take moony ako si vybral ty do komba ku chronomatom a budem uplne spokojny :-)
tedwine Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Luneta sama osebe ok, ale ten font cislic mi nie je po chuti.. inak hodinky celkovo super..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se