DaVE19 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 SOH II 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaVE19 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Tak ještě jednou a dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Už jsem tady dlouho nebyl. Co jsem prodal SOH a SO sem radši moc nelezu, ale máte to moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek889 Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Taky SOH 44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Aerospace EVO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Patecni klidek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Plastovy mstitelky s inhauzem. Libi se mi reci vo tom, ze je to tvrdsi nez ocel. Zkousel jsem do toho rypnout nozem ... a rypnul :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Mstitelky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 A ještě jedny sory nemůžu se toho nabažit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Super avenger? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Super avenger?Nee, malej avenger 43mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Ondazz: u tech tmavych je ten material stejny jako u tech zakladnich Coltu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Ondazz: u tech tmavych je ten material stejny jako u tech zakladnich Coltu?Jo měl by to bejt Breitlight. Jestli tohle myslíš. Je to na pocit opravdu ?tuhý? řekl bych, ale ne ?tvrdý?. Proti ostrýmu předmětu to nemá šanci, stejně jako ani ocel. Ale věřím že vlásečnice nenastanou ani časem jako na DLC a spadlo mi to na kachle a beze stopy - taky možná díky své lehkosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Jo měl by to bejt Breitlight. Jestli tohle myslíš. Je to na pocit opravdu ?tuhý? řekl bych, ale ne ?tvrdý?. Proti ostrýmu předmětu to nemá šanci, stejně jako ani ocel. Ale věřím že vlásečnice nenastanou ani časem jako na DLC a spadlo mi to na kachle a beze stopy - taky možná díky své lehkosti.Špatně mluvíš o sloníkovi (rejpnul nožem, spadly na kachle) ... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Díky. Mně se to líbí, vím, že tu na ty Colty proběhly vlnou kritiky, ale na tyhle drsnější hodinky proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Jo podle mě příjemnej zážitek, ty Colty mají myslím 6 let rejting baterky a superquartz což dělá chyby tak 30 sekund za životnost baterie. Krásnej lům a neviditelný sklo. Jediný co mě na tom Coltu vadí je uchycení pásku, protože to nemá normální stěžejky a tak se to nedá přehodit na NATO ani hadru. Ale možná že to nějak jde, nezkoumal jsem to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se