Skopky-Sonny Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Spokojenej, bavej me. Akorat ten sunburst neumim vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Ty jsou moc pekne.To jsou 42? Jak se nosi ten jejich mesh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Jojo, 42. 44 maj tmavou datumku a 46 jsou zas hovadsky velky:) Dobry to je.. libi se mi, ze na zkraceni potrebujes jen jeden malej sroubovacek. za chlupy to netaha. Spona je otresna, ale to je proste Breilting no. Nicmene da se tam dat ta mikroregulacni z gumy, tak o tom kapku spekuluju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Datum neřeším, ale nosím je rád Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus24 Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Když už na lyže a na hory.... jaké hodinky?! Je to docela vysoko, cca 1200 m. Tak si raději vezmu 3000 m, ať mám jistotu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RB1K Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Prosím o radu, kúpil som Breitlingy cez Chrono24 a všetko nie je úplne v opísanom stave, ako postupovať pri vrátení?Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 No napis nejdriv tomu prodejci a uvidis, pripadne az te chrono24 pozada o potvrzeni o prevzeti a hodnoceni prodejce, napis jim, jak to je. Jsou z chrona24 celkem napomocny, ten support funguje. Teda, aspon pokud to bylo pres ten trusted checkout. Ale v prvy rade to zkus vyresit primo s prodejcem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RB1K Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Cez vikend neodpisoval, ale hadam zajtra sa ozve, maju seriozne vyzerajucu stranku watch-lounge.deNeviem presne co je trusted checkout, normalne som poslal ponuku predajcovi cez chrono24, on poslal obratom dalsiu ktoru som prijal. Nasledne som zaplatil prevodom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RB1K Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Predajca ponukol vratenie, mam poslat spat poistenym balikom. Treba aj nejako riesit cez Chrono24 oficialne?Dakujem za rady, zajtra by som chcel odoslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 best od breitling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Jsem owg a vůbec mi to neva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Jsem owg a vůbec mi to neva.Predpokladám že to niekde keramická luneta ?Ináč super, s touto lunetou som ich nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Jéé, jak rád bych byl já owg... Ale nejde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Jéé, jak rád bych byl já owg... Ale nejde to Ale jde A je to krásná očista. Všem doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 BÉČKA A ZRNO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Universal-export Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Dopoledne airwolfy a večer superavengery ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se