tenge Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipisek Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Můj nový mazel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 sice jsou to oboje dajvery ale ty druhy bych si do vody fakt nikdy nevzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Konečně se můžu přivítat v klubu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 sice jsou to oboje dajvery ale ty druhy bych si do vody fakt nikdy nevzal Prosím tá tie superocean sú akého premiéru ? Vyzerajú naozaj skvelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 1 hodinou, Vladino125 napsal: Prosím tá tie superocean sú akého premiéru ? Vyzerajú naozaj skvelo. oboje jsou SO. vlevo 44mm special keramicka luneta, vpravo heritage 57' velikost 42mm luneta ocelova s keramickou vlozkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Zkouším tyhle Headwind. Koupil jsem je s nadšením, že to budou top finální hodinky na všechno a nějak si na ně nemůžu zvyknout. Ani nevím proč, stále radši sáhnu po Superoceanech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 9 minutami, Delawer napsal: Zkouším tyhle Headwind. Koupil jsem je s nadšením, že to budou top finální hodinky na všechno a nějak si na ně nemůžu zvyknout. Ani nevím proč, stále radši sáhnu po Superoceanech Mně se moc líbí. Je fakt, že rozvržení cifru je díky dnu atyp, ale přesto jsou pro mě moc krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 5 hodinami, Violoncello napsal: Mně se moc líbí. Je fakt, že rozvržení cifru je díky dnu atyp, ale přesto jsou pro mě moc krásný. jo mě se taky moc líbí. spíš mě překvapujou hlášky typu "finální" tady na konferenci Ale jinak, já bych ani moc neřek, že B dělá vůbec nějaký finální hodinky. U nich je pro mě všechno podle nálady a tudíž to vždycky rychle přejde a zase mám brzo znovu chuť. Finální bych mohl cítit možná GMT Avengery nebo spíš ty nový Chronomaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Já jsem měl s Breitlingama vztah od dětství, kdy mi o nich řekl otčím. Měl vztah k letadlům a všemu kolem nich. Měl jsem je zakódovaný jako ty top hodinky nevědomky o tom, že se někdy chrono-namočím. Když "to" nastalo, prosvištěly kolem mě nejdřív Avengery, který jsem vyměnil (ne doslova) za Chronomaty. Neumím si představit, co by se muselo stát, abych je prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 2 hodinami, Violoncello napsal: Já jsem měl s Breitlingama vztah od dětství, kdy mi o nich řekl otčím. Měl vztah k letadlům a všemu kolem nich. Měl jsem je zakódovaný jako ty top hodinky nevědomky o tom, že se někdy chrono-namočím. Když "to" nastalo, prosvištěly kolem mě nejdřív Avengery, který jsem vyměnil (ne doslova) za Chronomaty. Neumím si představit, co by se muselo stát, abych je prodal tydle chronomaty maji nenapodobitelnej charakter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 @Ondazz ďakujem pekne myslel sim tie vľavo. Takze to je modifikovaná luneta ? Nakoľko má zaujali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 7 hodinami, Ondazz napsal: jo mě se taky moc líbí. spíš mě překvapujou hlášky typu "finální" tady na konferenci Ale jinak, já bych ani moc neřek, že B dělá vůbec nějaký finální hodinky. U nich je pro mě všechno podle nálady a tudíž to vždycky rychle přejde a zase mám brzo znovu chuť. Finální bych mohl cítit možná GMT Avengery nebo spíš ty nový Chronomaty. Když já se přiznám, že vážně hledám finální hodinky. Jsem tu členem už přes 10 let a stále je nemám . Chtěl jsem hodinky, ktere by měli ukazatsl dne, data, byly automaty, svycarske a měly velkou WR. Tyhle to splňují, ale...... čekal jsem, že si z nich sednu na zadek a ono nic. Chtěl bych mít tak nějak jedny skoro na vše. Třeba můj děda nosil cely život letecke Omega a já ho mám s nimi zafixovaneho. Chtěl jsem něco podobného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 13 hodinami, Violoncello napsal: Mně se moc líbí. Je fakt, že rozvržení cifru je díky dnu atyp, ale přesto jsou pro mě moc krásný. Cifr se mi hodně líbí. Říkám si, jestli to není lunetou. Byl jsem zvyklý na původní Superoceany. Tam je propracovanější...... a nebo tahem. Je to tah pilot, pry jeden z něj u Béček (podle Breitlingsource), ale třeba tah professional mi sedí víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 (upraveno) před 37 minutami, Delawer napsal: Třeba můj děda nosil cely život letecke Omega a já ho mám s nimi zafixovaneho. Chtěl jsem něco podobného Jenže děda nebyl na Chronomagu Upraveno 30. prosince 2020 uživatelem Violoncello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 14 hodinami, Violoncello napsal: Jenže děda nebyl na Chronomagu To je argument, kteremu se neda odporovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se