Luky Odesláno 18. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2024 před 3 hodinami, Maxel napsal: Na 44 už musí mít ček pracku. Já nemam ani na 41, ale fuck it — už spolu klepem třetí rok. Nejlepší hodinky, co jsem kdy měl. Dodnes na ně myslím, ale blbě se shání. Kdyby někoho omrzely a chtěl zkusit Navitimery s křídlama ze starý školy Breitlingu, dejte vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Dnes pro změnu Zoo Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Ja ten ciferník žeru. Tehdy si s tím. Breitling uměl fakt vyhrát :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekj333 Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Darcek k narodeninam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 @marekj333 Gratulujem, pekný kúsok Chcel som ich nosiť na oceli ale ten komfort koži vyhráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Pánové!!! Krása střídá nádheru!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Dneska maly SuperQuartzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 @mlsoun1 dneska jsem přehodil na kůži a je velice pohodlná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 před 2 hodinami, OWG napsal: @mlsoun1 dneska jsem přehodil na kůži a je velice pohodlná Robert šije krásné kousky a těmto hodinkám velmi slušíColty mají tu výhodu,že ať jim dáš jakýkoliv kabátek,tak jsou pořád šik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Já dnes B1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Ty mám nejradeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1kubik Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 Zkusím získat radu v tomto vláknu. Snad mi někdo poradí. Měl jsem celkem dlouho na servisu SO Heritage II B20. Mám jen doma asi měsíc a od vyzvednuti nezůstanou nataženy déle jak 12 hodin. Odpoledne sundam, další den rano je chci dat na ruku a musím je opět natáhnout a nastavit. Přitom by měly mít rezervu 70 hodin. Je to na reklamaci v servisu? Jsou samozřejmě stále v zaruce Breitling a také v zaruce po servisu. Kde mohla nastat chyba? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 @1kubik reklamace samozrejme, co by mohlo bejt spatne te nemusi zajimat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Moje oblíbené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 11. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2024 V 9. 3. 2024 v 23:11, 1kubik napsal: Zkusím získat radu v tomto vláknu. Snad mi někdo poradí. Měl jsem celkem dlouho na servisu SO Heritage II B20. Mám jen doma asi měsíc a od vyzvednuti nezůstanou nataženy déle jak 12 hodin. Odpoledne sundam, další den rano je chci dat na ruku a musím je opět natáhnout a nastavit. Přitom by měly mít rezervu 70 hodin. Je to na reklamaci v servisu? Jsou samozřejmě stále v zaruce Breitling a také v zaruce po servisu. Kde mohla nastat chyba? Děkuji. Jak dlouho je máš na ruce než je sundáš? Napadá mě možnost, že se nestihnou natáhnout natolik, aby vydržely nečinnost přes noc. Záleží taky jestli je máš v práci na ruce a s rukou téměř nehýbeš. Prakticky jsem slyšel od hodináře kdysi, že když hodinky dáš na ruku ráno a v práci s rukou nehýbeš, znovu s ní hýbeš po práci cestou domů a doma je položíš, tak že se nenatáhnou pořádně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1kubik Odesláno 11. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2024 V 7 rano je dam na ruku a v 18h sundám. Sice dělám částečně kancelářskou praci, ale neustále chodím po firmě, takže si myslím, že tím to nebude. Hlavně před servisem hodinky vydržely natažené i dva dny po sundaní při stejném používání. O problému už jsem hodinářství informoval a mám hodinky přivézt na reklamaci. Tuší někdo, kde by mohla byt chyba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 11. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2024 Moje nejoblibenejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se