Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Doporučené příspěvky

@Tenglis tak ja bych ti to odpustil 🙂 byla to kratka epizoda plna kontroverzi typu upadavajici korunka, rychle se vybijejici baterka, a hejting vseho elektrickyho ze strany Kerninatora. Ale ja je miluju a nosim je denne.

O vikendu mechanika

IMG_6256.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[mention=53186]Tenglis[/mention] b50 cockpit night mission, nabijeci baterka, origo dlc titanovej naramek

Ahoj, ten origo titan pasek se moc nevidi, super :-) a za tu nabijecku by taky nekdo zaslouzil minimalne vynadat , ale kdyz clovek pomine tehle lar detailu tak na noseni jsou moc prijemne.
Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Quaress napsal:

Na tvůj příspěvěk jsem se neptal, jak to máš u hodinek od Marťánků mě nezajímá.

Nemusíš se hned rozčilovat, tvoje otázka opravdu vyzněla trochu zvláštně...

Ale pokud jsem tvůj dotaz správně pochopil, tak ano, vteřinovka se otáčí pořád dokola, na rozdíl od tvých, protože máš chrona.

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Michallcz napsal:

Ale pokud jsem tvůj dotaz správně pochopil, tak ano, vteřinovka se otáčí pořád dokola, na rozdíl od tvých, protože máš chrona.

To by vypadalo jinak, kdybych se rozčiloval :) Díky, kupuju pouze chrona, proto jsem se radši zeptal.

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Michallcz napsal:

Právě teď, Quaress napsal:

To by vypadalo jinak, kdybych se rozčiloval :) Díky, kupuju pouze chrona, proto jsem se radši zeptal.

Upřímně, já jsem to taky nejdřív nepochopil. Ale (podle v tuto chvíli 14 příspěvků) vypadá to, že tazatel je na fóru nováček a není si jistý, jak fungují chronografy. A to je pochopitelné, taky jsem to před deseti lety nevěděl jistě 🙂 

Odkaz ke komentáři

Nemám rád rýpání a aroganci, ale tady je to fakt mimo a proto nechápu následující rádoby vtipný příspěvek tazatele. Stačí se logicky zamyslet, co by jiného ta vteřinovka dělala a co by ji ovládalo, když je vidět že ty SOH II mají jen korunku.. navíc když má tazatel skoro stejné hodinky i když ve starší verzi s jiným strojkem. A pouze chrona asi nekupuje, když psal že měl Suby. Něco tady nesedí.. asi bych si všiml, co dělá vteřinovka na Subech, bez chrona. Když je vlastním. 

Upraveno uživatelem PetrSefl
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...