Ondazz Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března (upraveno) @Quaress ale da, akorat s Roladama nechodis omylem do servisu k Hanakovi, tak z toho pak nemas ten spatnej pocit. Upraveno 23. března uživatelem Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března na ruce az za chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března před 3 hodinami, Ondazz napsal: na ruce az za chvilku Co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března @Tenglis b50 cockpit night mission, nabijeci baterka, origo dlc titanovej naramek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března před 18 hodinami, Ondazz napsal: @Tenglis b50 cockpit night mission, nabijeci baterka, origo dlc titanovej naramek Děkuji za info! Jako fanda B bych to asi měl vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března @Tenglis tak ja bych ti to odpustil byla to kratka epizoda plna kontroverzi typu upadavajici korunka, rychle se vybijejici baterka, a hejting vseho elektrickyho ze strany Kerninatora. Ale ja je miluju a nosim je denne. O vikendu mechanika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března [mention=53186]Tenglis[/mention] b50 cockpit night mission, nabijeci baterka, origo dlc titanovej naramekAhoj, ten origo titan pasek se moc nevidi, super :-) a za tu nabijecku by taky nekdo zaslouzil minimalne vynadat , ale kdyz clovek pomine tehle lar detailu tak na noseni jsou moc prijemne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Ať tu chvíli visí i něco praktičtějšího, než opancéřované Kernovy plácačky na mouchy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quaress Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Návrat k vitamínu B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quaress Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března před 2 hodinami, brnakp napsal: Návrat k vitamínu B Ta vteřinová ručička se točí pořád dokola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března @Quaress Ne - jenom když jsou natažené a korunka není v pozici 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března před 31 minutami, Radek124 napsal: @Quaress Ne - jenom když jsou natažené a korunka není v pozici 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quaress Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Před hodinou, Radek124 napsal: @Quaress Ne - jenom když jsou natažené a korunka není v pozici 3 Na tvůj příspěvěk jsem se neptal, jak to máš u hodinek od Marťánků mě nezajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března před 7 minutami, Quaress napsal: Na tvůj příspěvěk jsem se neptal, jak to máš u hodinek od Marťánků mě nezajímá. Nemusíš se hned rozčilovat, tvoje otázka opravdu vyzněla trochu zvláštně... Ale pokud jsem tvůj dotaz správně pochopil, tak ano, vteřinovka se otáčí pořád dokola, na rozdíl od tvých, protože máš chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quaress Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března před 6 minutami, Michallcz napsal: Nemusíš se hned rozčilovat, tvoje otázka opravdu vyzněla trochu zvláštně... Ale pokud jsem tvůj dotaz správně pochopil, tak ano, vteřinovka se otáčí pořád dokola, na rozdíl od tvých, protože máš chrona. To by vypadalo jinak, kdybych se rozčiloval Díky, kupuju pouze chrona, proto jsem se radši zeptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března před 6 minutami, Michallcz napsal: Nemusíš se hned rozčilovat, tvoje otázka opravdu vyzněla trochu zvláštně... Ale pokud jsem tvůj dotaz správně pochopil, tak ano, vteřinovka se otáčí pořád dokola, na rozdíl od tvých, protože máš chrona. Právě teď, Quaress napsal: To by vypadalo jinak, kdybych se rozčiloval Díky, kupuju pouze chrona, proto jsem se radši zeptal. Upřímně, já jsem to taky nejdřív nepochopil. Ale (podle v tuto chvíli 14 příspěvků) vypadá to, že tazatel je na fóru nováček a není si jistý, jak fungují chronografy. A to je pochopitelné, taky jsem to před deseti lety nevěděl jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března @Quaress Kdo ani po pár týdnech na Chronomagu u nerozezná chronograf od tříručkového chronometru, měl by před zbrklým nákupem mechanických hodinek upřednostnit pořízení úplně jiného pánského doplňku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března (upraveno) Nemám rád rýpání a aroganci, ale tady je to fakt mimo a proto nechápu následující rádoby vtipný příspěvek tazatele. Stačí se logicky zamyslet, co by jiného ta vteřinovka dělala a co by ji ovládalo, když je vidět že ty SOH II mají jen korunku.. navíc když má tazatel skoro stejné hodinky i když ve starší verzi s jiným strojkem. A pouze chrona asi nekupuje, když psal že měl Suby. Něco tady nesedí.. asi bych si všiml, co dělá vteřinovka na Subech, bez chrona. Když je vlastním. Upraveno 27. března uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se