splitas Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Transocean BigDate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května @splitas pěkné hodinky a nejenom tyto! Vítej na fóru, myslím že seš tu správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
splitas Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května před 14 minutami, shewcza napsal: @splitas pěkné hodinky a nejenom tyto! Vítej na fóru, myslím že seš tu správně děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Dlho vysnívané si nakoniec našli ku mne cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května chronaNádhera Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Avenger II GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května před 3 hodinami, Murphy97 napsal: Avenger II GMT Navitimery jsou mojí srdcovkou, ostatně právě ony mě kdysi přivedly k hodinkám, ale tyhle Avengery považuju za možná nejuniverzálnější brajtle. Ta výška, respektive spíš nížka, je dokonalá. Nosím je moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května @Kalifx ..jo, docela se zblizujeme. Byt stale premyslim o te velikosti. 43mm samozrejme obecne neni malo, ale kombinace "svetle" lunety a tloustky moji pracky svadi k urcitym pochybnostem.. Nevim, no. Jsou to me prvni brajtle a u dalsich mych hodinek je latka velikostne dost vysoko (big PO a SDDS). Ale mozna prave proto bych si mel nechat i neco velikostne "decentnejsiho".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května před 10 hodinami, Murphy97 napsal: @Kalifx ..jo, docela se zblizujeme. Byt stale premyslim o te velikosti. 43mm samozrejme obecne neni malo, ale kombinace "svetle" lunety a tloustky moji pracky svadi k urcitym pochybnostem.. Nevim, no. Jsou to me prvni brajtle a u dalsich mych hodinek je latka velikostne dost vysoko (big PO a SDDS). Ale mozna prave proto bych si mel nechat i neco velikostne "decentnejsiho".. Hele já mám výhodu, že nemám moc velkou ruku. Paradoxně jsem se bál spíš té výšky, protože béčka prostě musela být dřív v mých očích „baga“. Ale teď si těch 12.1 mm fakt užívám. A taky mají všechny atributy z éry, kterou u Breitlingu považuju za nejlepší: správná luneta, flying B logo, ciferník pro čtenáře, kovové (ne jen natištěné) orámování datumovky, decentní vteřinovku. Už jen to jsou důvody pro to, je mít. A dnes je mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května (upraveno) Tiež Avenger Upraveno 22. května uživatelem lukassko2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května před 26 minutami, lukassko2 napsal: Tiež Avenger Po těch jsem taky kdysi intenzivně pomrkával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května @Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května posledné dni furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května (upraveno) Keď sem teraz dávate chrona, tak aj ja sa pridám Upraveno 23. května uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května před 7 minutami, lemon napsal: Keď sem teraz dávate chrona, tak aj ja sa pridám Jedny z Béček, které jsem měl. Skvělé, ideální velikost a tím pádem i velmi kompaktní ciferník. Moc hezké soustředné gilošování, day/date a oproti chronům z řady Avenger i příjemný detail v podobě "kotvičky" na konci vteřinovky (opravte mě, jestli se pletu, ale podle mě to bylo jediné chrono mimo řady Chronomat a Navitimer, které ji také mělo). Ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května před 17 minutami, Kalifx napsal: Jedny z Béček, které jsem měl. Skvělé, ideální velikost a tím pádem i velmi kompaktní ciferník. Moc hezké soustředné gilošování, day/date a oproti chronům z řady Avenger i příjemný detail v podobě "kotvičky" na konci vteřinovky (opravte mě, jestli se pletu, ale podle mě to bylo jediné chrono mimo řady Chronomat a Navitimer, které ji také mělo). Ať slouží. Opravím sám sebe - určitě ji (kotvičku) měl ještě model Hercules. Mea culpa, mea maxima culpa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Starý baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května @Dokusan no to je neco! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května A ještě jedny starší.... navitimery 2100 plutony.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se