Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, Spongebob napsal:

A už dán pokoj :D stále nadšenost..

Za mě naprosto v pořádku a jen víc 😀😀😀 Sekce Longines taky žije hlavně díky hydroconquestům 😀 tak tady budou zase lítat Colty 😀

IMG_3890.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, Kluk jako buk napsal:

@mlsoun1 Jo, jsou fajn. 😀 Na ten cifr se můžu dívat furt. Střídám na nich gumu, kůži i tah a nemusím je tak v podstatě celý rok sundat z ruky.

To jsem na nich miloval.Ten ciferník je velká paráda.A neboť jsem měl všechny barvy,tak mohu s klidem napsat, že nej ciferník je v černé barvě.Ta tzv. gramofonová deska na cifru je perfektní.Bílé jsou takové jako lékařské-lékárnické,takže přímo pro Tebe🙂Bílá je velmi elegantní a do obleku na luxusním řemeni, jsem si je vzal i do obleku.Nejmíň mne oslovila modrá verze a proto jsem se vracel neustále do černé a 4x do bílé, ač jsem měl problém na ně vidět.Ale jsou to prostě a jednoduše nej béčka.Samozřejmě pro mne😊

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Už jsou to skoro tři tydny, co se vrátili z Onyxu a je neuvěřitelné, co tam s tím Valjoux 7750 provedli, první týden tam nějaké sekundy sem tam lítaly, ale teď za posledních 14 dní, kdy nosím jenom je a na noc odkládám, tak jsou na nule. Vzhledem k tomu, že se jedná o víc jak 20 let starý strojek, tak každá kačka vložená do renovace se vyplatila.

IMG_3943.jpeg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...