nizkotucnytvaroh Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září A už dán pokoj stále nadšenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září A už dán pokoj stále nadšenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 3 hodinami, Spongebob napsal: A už dán pokoj stále nadšenost.. Za mě naprosto v pořádku a jen víc Sekce Longines taky žije hlavně díky hydroconquestům tak tady budou zase lítat Colty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září (upraveno) Střípky z dovolené, ale na ruce stále. Upraveno 16. září uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 3 minutami, Kluk jako buk napsal: Střípky z dovolené, ale na ruce stále. Vzpomínám na ně s láskouPořád to jsou pro mne nej hodinky od Breitlingu a jeden zvažuje,že by si je po jedenáctý i zakoupil 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září (upraveno) @mlsoun1 Jo, jsou fajn. Na ten cifr se můžu dívat furt. Střídám na nich gumu, kůži i tah a nemusím je tak v podstatě celý rok sundat z ruky. Upraveno 16. září uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 6 minutami, Kluk jako buk napsal: @mlsoun1 Jo, jsou fajn. Na ten cifr se můžu dívat furt. Střídám na nich gumu, kůži i tah a nemusím je tak v podstatě celý rok sundat z ruky. To jsem na nich miloval.Ten ciferník je velká paráda.A neboť jsem měl všechny barvy,tak mohu s klidem napsat, že nej ciferník je v černé barvě.Ta tzv. gramofonová deska na cifru je perfektní.Bílé jsou takové jako lékařské-lékárnické,takže přímo pro TebeBílá je velmi elegantní a do obleku na luxusním řemeni, jsem si je vzal i do obleku.Nejmíň mne oslovila modrá verze a proto jsem se vracel neustále do černé a 4x do bílé, ač jsem měl problém na ně vidět.Ale jsou to prostě a jednoduše nej béčka.Samozřejmě pro mne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září před 11 hodinami, Kluk jako buk napsal: @mlsoun1 Jo, jsou fajn. Na ten cifr se můžu dívat furt. Střídám na nich gumu, kůži i tah a nemusím je tak v podstatě celý rok sundat z ruky. Jsou fakt super i ta guma k nim krásně jde. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Dovolenkovy stripky jsou vzdycky krasny... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Pořád je miluji... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Už jsou to skoro tři tydny, co se vrátili z Onyxu a je neuvěřitelné, co tam s tím Valjoux 7750 provedli, první týden tam nějaké sekundy sem tam lítaly, ale teď za posledních 14 dní, kdy nosím jenom je a na noc odkládám, tak jsou na nule. Vzhledem k tomu, že se jedná o víc jak 20 let starý strojek, tak každá kačka vložená do renovace se vyplatila. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javo Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseph Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září On 9/17/2024 at 9:30 AM, PavelH said: Dovolenkovy stripky jsou vzdycky krasny... nadhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Tak si konecne doma nadhera 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Na cilovce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se