ADIkov Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Navíc je moc tvrdá. Nosím pouze na gumě a veliká spokojenost.Ano to mozem potvrdit, tvrde su no zatial sa nosia v pohode. Mam v plane skusit aj gumu, najviac sa mi paci Diver Pro III v modrom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Ano to mozem potvrdit, tvrde su no zatial sa nosia v pohode. Mam v plane skusit aj gumu, najviac sa mi paci Diver Pro III v modrom.Já jsem je zkoušel i na černém ocean raceru, ale také to vzhledově nebylo to pravé, asi máš pravdu, k modrému dialu modrá guma bude dobrá volba, černá jim moc nešla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Já jsem je zkoušel i na černém ocean raceru, ale také to vzhledově nebylo to pravé, asi máš pravdu, k modrému dialu modrá guma bude dobrá volba, černá jim moc nešla..Cierna max koza k modrej, co si daval pred chvilou fotku na ciernom kroko tie sa mi celkom aj pacili no guma uz nie. V monulosti sa mi este Ocean Racery pacili ale dneska by som uz radsej volil Diver Pro 3. Otazkou este bude aku sponu na ne, trnovku alebo preklapacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Cierna max koza k modrej, co si daval pred chvilou fotku na ciernom kroko tie sa mi celkom aj pacili no guma uz nie. V monulosti sa mi este Ocean Racery pacili ale dneska by som uz radsej volil Diver Pro 3. Otazkou este bude aku sponu na ne, trnovku alebo preklapacku. Tak sponu bych jednoznačně doporučil překlápěcí s mikroregulací, je výborná a skvěle vychytaná do detailů. Otázka je jen finanční, protože oproti klasické trnnové na gumu to je značný rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Zvykam si na kozu Mně se ta modrá se světle hnědým řemenem dost líbí. Já mám světle hnědý řemen k bílému cifu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 (upraveno) Mně se ta modrá se světle hnědým řemenem dost líbí. Já mám světle hnědý řemen k bílému cifu:B (kopie).jpgTohle je fajn kombinace, ten bílej cifr a hněda kuze se dobre doplnujou Upraveno 15. února 2015 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Mně se ta modrá se světle hnědým řemenem dost líbí. Já mám světle hnědý řemen k bílému cifu:B (kopie).jpgK bielemu cifru jednoznacne su super, palec hore, dobra kombinacia! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Tak sponu bych jednoznačně doporučil překlápěcí s mikroregulací, je výborná a skvěle vychytaná do detailů. Otázka je jen finanční, protože oproti klasické trnnové na gumu to je značný rozdíl.Viacej sa priklanam aj sam k preklapacke, zatial pockam este, kaucuk si viem predstavit radsej na leto nie pod kabat/pulover. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Chronomaty na krokousovi dneska... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 cudzie perie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Chronomaty na krokousovi dneska... :-)Chronomat 44 na pilotovi, ale chystá se redukce stavu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Chronomat 44 na pilotovi, ale chystá se redukce stavu ... Pilota mám doma taky, ale když mám pilota i na B01 tak jsem osadil croco... Škoda redukce stavu, chronomaty bych z ruky nedal, ani jedny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Jeste nedavno jsem nad beckama kroutil hlavou. Ve Zline u Stuchlika jsem nechapal, co na nich vsichni vidi. Ted uz mam taky jedny. A vsechno uz je mi jasny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Pilota mám doma taky, ale když mám pilota i na B01 tak jsem osadil croco... Škoda redukce stavu, chronomaty bych z ruky nedal, ani jedny... Já dávám pryč nové SO 44 - viz. prodejní vlákno, právě kvůli CH-Matům . Jeste nedavno jsem nad beckama kroutil hlavou. Ve Zline u Stuchlika jsem nechapal, co na nich vsichni vidi. Ted uz mam taky jedny. A vsechno uz je mi jasny ?Gratulace, tohle jsou velký pecky, i když baterky, ale jsou jedinečné designem. Old school . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Právě že tady mi nevadí quartz pohon, protože nemají vteřinovku, kterou kvůli jejímu skákání nesnesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Coltíky Ale pošilhávám po větších cibulích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Chronomat 44 na pilotovi, ale chystá se redukce stavu ...Chronomat 44 na pilotovi, ale chystá se redukce stavu ...Ako pozeram tu vase Chronomaty (B01) chlapy cim dalej tym viac na ne dostavam chut, su neskutocne krasne. A zase to prichadza.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 No ještě je kam se posunout ... a sice Chronomat GMT 47mm ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 No ještě je kam se posunout ... a sice Chronomat GMT 47mm ...Bez debaty, ale u tychto mi kludne stacili aj 44 mm-ove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 No Adame, co jsem viděl na Tvé ruce SuperAvengery, tak 47mm je akorát . Co máš vlastně teď? SOH jsi prodal, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se